Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי כמה מוסכניקים שלא מצליחים לשים את האצבע מה הבעיה, החלטתי לחפש את מזלי בפורום.

העניין הוא שהרנו 5 ידנית משמיעה רעש תהודה מקדמת המכונית. הרעש אינו קיים כאשר הרכב בתאוצה. הגיר יכול להיות בהילוך או בניוטרל ואין לכך השפעה וגם לקלאץ אין השפעה.

יש לציין כי החלפתי ציריה שהסתבר שאיננה הגורם לרעש.

אשמח לשמוע דיעות ורעיונות,

אסף.

פורסם

בדקת שהדיסקים תקינים ? בלי חריצים/גלים ושאר ירקות?

תושבת לא טובה של קפיץ?

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

בוא ותעשה את הניסוי הבא: רכב עומד בניוטראל מונע...לחיצה על הקלאץ....אם יש שינוי בקול המנוע לדעתי הבעייה במיסב לחץ הקלאץ...תנסה ותודיע-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אולי תושבות מנוע , גומי עייף , נמוך ,

בזמן תאוצה , המנוע והפרונט מתרומם ,

ובהאטה , יורד ,

אולי זה גורם לרעש .

דרור.

נשמע מאוד הגיוני שזה קשור לכך שהחלק הקדמי יורד. אבל למה יש תהודה מתמשכת ?

האם ישנו איזשהו חיכוך ?

אולי אגזוז?

אולי. אבל זה קורה גם שהרכב מאט בעלייה והמנוע בסלד סרק.

בוא ותעשה את הניסוי הבא: רכב עומד בניוטראל מונע...לחיצה על הקלאץ....אם יש שינוי בקול המנוע לדעתי הבעייה במיסב לחץ הקלאץ...תנסה ותודיע-רן

אין שינוי בקול המנוע.

פורסם

הדבר ההגיוני הבא שאני יכול לחשוב עליו, הוא בריחת לחץ מחיבור האגזוז למנוע בסעפת מתחת לפילטר האויר בדוק שם דליפת גאזים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יכול מאוד להיות מיסב גלגל קדמי ימני או שמאלי.

בהאצה לא שומעים כי רעש המנוע חזק יותר.

קרה לי כבר פעם.

פורסם

לפי התאור שלך יש לי גם משהוא דומה בפזו',

כדי שאני אבין יותר טוב, כאשר אתה נותן לאוטו להידרדר בניוטרל אתה שומע את הרעש אבל כשאתה נותן גז הוא נעלם, הרעש של המנוע כאשר אתה נותן גז "מעלים" את רעש התהודה.

אני בטוח שזה מגיע מהמיסבים של הגלגלים הקידמיים,

תנסה להחליף אותם.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
לפי התאור שלך יש לי גם משהוא דומה בפזו',

כדי שאני אבין יותר טוב, כאשר אתה נותן לאוטו להידרדר בניוטרל אתה שומע את הרעש אבל כשאתה נותן גז הוא נעלם, הרעש של המנוע כאשר אתה נותן גז "מעלים" את רעש התהודה.

אני בטוח שזה מגיע מהמיסבים של הגלגלים הקידמיים,

תנסה להחליף אותם.

אופיר

המוסכניק טוען שאם זה היה מיסבי גלגלים אז הרעש היה תמידי. הוא טוען שזה מהלגר של הגיר בצד של הצירייה. אינני יודע אם הוא מנסה להלביש עליי תיק.

• תוכן חדש...