Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום יקרים,

ברצוני לספר לכם על השפלה מתמשכת אותה אני עובר כבר מספר חודשים מחברת השליחויות "יוני-וורלד-קרגו" בבעלות "אייל".

אין לי מילים לתאר את מחדלי האיש ומעלליו. אציין מספר סיבות שדיין להכניס את האיש וחברתו להסגר עמוק:

• האיש מתעלם מלקוחותיו באופן בוטה. אינו מחזיר טלפונים, אינו עונה לאי-מיילים ואינו מתפקד.
  • האיש אינו עומד בסיכומים (כתובים ומתועדים), נוקב מחיר אחד, ולאחר הסכמה, נוקב מחיר גבוה יותר.
  • החברה שלו אינה מתפקדת, הואיל והאיש אינו נמצא בה כלל ואינו יודע מה קורה בה (שכן החברה נמצאת בניו-ג'רזי והאיש גר בפלורידה!).
  • דיווחיו של האיש אינו אמינים (אם הוא כבר עונה...).

לאיש פשוט לא אכפת מהלקוחות שלו, הקטע הפסיכולוגי נמחק על ידי בני

אני כבר תקוע איתו למעלה מחודשיים עם שילוח מנוע - זאת לאחר שעיכב אותי חודשיים בשילוח אוטו! והאיש פשוט ממשיך לזלזל ולהתעלם. רני כבר תקוע איתו, אז אין לי ברירה - אבל לכם יש! נוסו על נפשותיכם מהאיש ומוסדותיו.

ראו הוזהרתם!

למעוניינים, אשמח לצרף שרשרת התכתבויות מתועדת היטב עם האדון (שלא יגידו, חלילה, שאני מוציא דיבתו של האיש רעה...).

סעו בדרכים טובות,

רני

XJ-S

"יש מכוניות עם צללית יפה, יש עם פרונט מדהים - לזו יש פשוט תחת משגע!" (moi)

"אם זה נוצץ, זה בטוח לא זהב." (אבי ז"ל)

פורסם

אשמח לשמוע על השתלשלות הדברים.

ממעקב אחרי ההודעות שלך נראה שיש לך פרוייקט יפה, וחבל שדברים תוקעים אותו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מצטרף לשרשור, אמנם לא בקשר לאייל, אבל קשור לשילוח.

הזמנתי לפני כשבועיים חלקים לרכב שלי דרך DHL דלת לדלת, שזה אומר שזה עלה המון כסף.

כשהחלקים הגיעו לארץ התקשרו אליי ובקשו ממני הצהרת טובין מקובל עליי, ואז הם הפתיעו עם אישור

משרד תחבורה, לא יודע מה זה, לא שמעתי על זה בחיים שלי , לאחר ויכוח שלא הביא אותי לשום מקום

הפסדתי יום עבודה ושיחררתי את החלקים מהמכס לבד, ואל תשכחו ששילמתי כמעט פי שתיים על המשלוח.

לתשומת לבכם, שמעתי גם על עוד כמה אנשים שנתקעו עם חברה זו מאותה סיבה.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם
בקשו ממני הצהרת טובין מקובל עליי, ואז הם הפתיעו עם אישור

משרד תחבורה, לא יודע מה זה, לא שמעתי על זה בחיים שלי.

כן, זה החוק. רוצה להביא חלפים לרכב, אתה צריך רשיון יבוא ממשרד התחבורה. הפרוצדורה פשוטה מאוד, ומתבצעת במחלקת יצור, יצוא ויבוא חלפים באגף הרכב, רחוב המלאכה 8 תל אביב, קומה 2. מנסיון של עשרות פעמים שיבאתי חלפים, זה עוזר גם בקביעת שיעור המס. המעריכים במכס הולכים לקראת הבנאדם שבא עם רשיון יבוא ופשוט מורידים את המס, לעיתים בעשרות אחוזים. זה קרה לי בממ"ן, בדואר המרכזי בשכונת התקוה ובנמל אשדוד.

בהצלחה בפעמים הבאות,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

אז ככה, אני מייבא חלקים בכמויות ב 3 שנים האחרונות, הבאתי עם כמה החברות:

UPS, FEDEX, BAX GLOBAL , USPS ואף אחת לא ביקשה את האישור הזה ולא עשו לי בעיות.

רק DHL ביקשו ממני את הטופס הזה.

פורסם

חשוב לציין שחברת השילוח לא מבקשת את אותן ההצהרות,אלה המכס.

ובמכס כמו שבמכס,זה עובד לפי מדגמים,לפי מחיר משלוח,משקל,נפח...

יכול להיות ששיחק לך המזל מאוד עד עכשיו,או שהזמנת חלקים בעלי ערך נמוך יותר או שלא נראים יקרים יותר מידיי.

בכל אופן שלא תטעה זה לאDHL אשמים זה המכס.

אני אישית שולח רק דרך USPS כך לפחות במשלוח אני חוסך.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

מהיכרות אישית וגם עיסקית עם אייל וחברתו ככל הנראה ישנה סיבה ליחס הלא מוצדק בו נוהג אייל כלפיך, אני יבאתי דרכו לארץ כבר 3 משלוחים האחד מכולה שלמה כאשר חזרתי לארץ לפני 10 שנים ופעמים הבאתי דרכו חלקים רבים כולל 3 מנועים לאופנועים לפני כ8 חודשים. הוא היה נח מאוד בכל הקשור לנושא העלויות וכן עיגול פינות חדות לפני הגעת המשלוח לארץ. אם תרצה אשמח ליצור קשר איתו לצורך גישור בינכם. פנה אלי בה"פ והעבר לי את כל החומר אני יודע להשיג אותו גם לא בעבודה.

בברכה,

ויקטור

פורסם

יכול להיות ששיחק לך המזל מאוד עד עכשיו,או שהזמנת חלקים בעלי ערך נמוך יותר או שלא נראים יקרים יותר מידיי.

דווקא הפעם זה בין המשלוחים הזולים שהזמנתי , חלקים חדשים בסך 300$ סך הכל.

ושום דבר בטיחותי, פעמים קודמות הזמנתי בהרבה יותר כסף, וחלקי בלמים וחלקי מנוע , ולא ביקשו כלום.

וכשבאתי לשחרר במכס גם לא ביקשו כלום, אז אני ימשיך להאשים את DHL ,מותר לי לא?

פורסם

אתה טועה, התחלף שם פשוט מנהל זוטר או משהו כזה שהחליט שזאת הדרישה,

תבין באותו יום שהחבילה של דייגו עברה במכס לי הגיע חבילה של חלקים ב UPS וכלום לא טופס ולא נעלים.

שבוע לפני דייגו קרה מיקרה דומה לחבר שלנו גם עם DHL קיצור נכון להיום זה המשטר עבודה של העמליי מכס של DHL.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אתה טועה, התחלף שם פשוט מנהל זוטר או משהו כזה שהחליט שזאת הדרישה,

תבין באותו יום שהחבילה של דייגו עברה במכס לי הגיע חבילה של חלקים ב UPS וכלום לא טופס ולא נעלים.

שבוע לפני דייגו קרה מיקרה דומה לחבר שלנו גם עם DHL קיצור נכון להיום זה המשטר עבודה של העמליי מכס של DHL.

אני לא כלכך טועה והתשובה בעצם עוד בהודעתך,מה שהיה לא אומר שכך זה צריך להיות.

לפי החוק כל חלקי החילוף שמיועדים לכלי רכב צרכים באישור יבוא ממשרד התחבורה,ואני לא רוצה לדבר בכלל על חלקים משומשים.

UPS זה סיפור אחר כי הם עובדים מול המכס בעצמם,וזו אחת מהסיבות למחיר הגובה של המשלוח.

לגבי FEDEX אני לא יודע.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

כולם עובדים מול המכס.

שאתה מזמין שרות DOOR TO DOOR אתה בעצם משתמש ב עמיל מכס של חברת המשלוחים והם עובדים מול המכס, כאשר אתה מזמין חלקים שקשורים בבטיחות או צמיגים מבקשים אישור של משרד התחבורה לכל השאר אין צורך.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

כשאתה אומר כל השאר למה אתה מתכוון?

כי החלקים שלא זקוקים לאישור יבוא מעטים מאוד...

בכל אופן כל חבילה שערכה הכולל גבוה מ50 דולר כולל דמי המשלוח חייבים במכס בלי שום קשר לאישור היבוא.

וסתם כתבה שקשורה בעקיפין לעניין:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3103037,00.html#n

פורסם
כשאתה אומר כל השאר למה אתה מתכוון?

כי החלקים שלא זקוקים לאישור יבוא מעטים מאוד...

בכל אופן כל חבילה שערכה הכולל גבוה מ50 דולר כולל דמי המשלוח חייבים במכס בלי שום קשר לאישור היבוא.

וסתם כתבה שקשורה בעקיפין לעניין:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3103037,00.html#n

מה הקשר ???

פורסם

כשחבילה עוברת מבלי צורך לחיוב במכס אז הסיכוי לצורך באישור ממשרד התחבורה קטן בהרבה יותר.

פורסם
כשחבילה עוברת מבלי צורך לחיוב במכס אז הסיכוי לצורך באישור ממשרד התחבורה קטן בהרבה יותר.

יכול להיות שאתה צודק, ו"אמורים" לבקש את זה תמיד, אבל ממני ומכל החברה במועדון שלנו

לא ביקשו אף פעם.

• תוכן חדש...