Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרושה המלצה על מוסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבריה, תמליצו על איזה מוסך של מכונאי מבוגר שידע לתקן את מה שלא ניתן לתקן בבית בפורדים ישנים. אלה מכוניות פשוטות, אני יודע אבל לפעמים יש בכל זאת דברים שעדיף לעשות במוסך. גם תמיד יש שאלות - אז אם יש איזה מוסך קטן של מכונאי אחד מה"זקנים" שאפשר גם לדבר איתו ושחושב שכל היפנומטיות זה דראק אחד גדול - אשמח לקבל את הכתובת או טלפון.

תודה

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

כל פורד ישן, בעיקר אסקורטים וברנדות - כל אלה עם הנעה אחורית.

פורסם

מנוהל על ידי מוסכניק מבוגר ושני בניו. היה ועדיין מוסך של פורד. כיום מטפל בעיקר במזדות.

אפשרות שנייה היא מוסך מוניטין בא"ת רעננה. זה היה גם כן מוסך פורד וכיום זה מוסך ליונדאי. גם שם הוא מנוהל על ידי איש מבוגר. אני חושב שזה מרעננה יותר סבלני....

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מוסך חוף הים בא"ת הרצליה מנוהל על ידי מוסכניק מבוגר ושני בניו. היה ועדיין מוסך של פורד. כיום מטפל בעיקר במזדות

אין לי מושג מה רמת העבודה של מוסך חוף הים בכל שנוגע למכוניות ישנות, אבל הם "טיפלו" במונדיאו שלי במשך תקופה של שנה במהלכה:

1. הוחלפה משאבת מים ולאחר כחודש הייתי צריך להחליף את צינור המים שמחובר אליה. הם היו חייבים לראות שהולך להווצר בו חור. למזלי מצאתי שלולית מים בבוקר, כך שלא נגרם נזק.

2. ב-125K ק"מ בוצעה החלפת בלמים קדמיים ואחוריים. כעבור כמה חודשים נכשלתי בטסט על בלמים אחוריים וב-137K הוחלפו רפידות קדמיות שנית ונחרטו הדיסקים. מאז ועד לפני כמה חודשים (שלוש שנים ו-40K ק"מ) לא נגעתי בבלמים וגם כאשר הם הוחלפו הם עדיין לא היו גמורים לחלוטין. כנראה שרק חוייבתי על החלפת הבלמים, אך בפועל הם לא הוחלפו

3. הייתה תקלה בחיישן זרימת אוויר שגרמה לרכב לבעיות התנעה עם מנוע קר. "חוף הים" לא הצליחו לאתר את הבעיה וטענו שהמנוע זקן (125K ק"מ, כאמור) וזקוק לשיפוץ. היום המחוג מראה 190K והמנוע עדיין בשיא אונו.

4. ב-125K הוריתי על החלפת רצועת תזמון. ב-160K הרצועה הייתה יבשה מאוד והמוסך שהחליף אותה שנית טען שאין סיכוי שהיא עברה 35K ק"מ בלבד. כנראה שגם היא לא הוחלפה, דבר שהיה עלול לגרום להרס המנוע.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
חבריה, תמליצו על איזה מוסך של מכונאי מבוגר שידע לתקן את מה שלא ניתן לתקן בבית בפורדים ישנים. אלה מכוניות פשוטות, אני יודע אבל לפעמים יש בכל זאת דברים שעדיף לעשות במוסך. גם תמיד יש שאלות - אז אם יש איזה מוסך קטן של מכונאי אחד מה"זקנים" שאפשר גם לדבר איתו ושחושב שכל היפנומטיות זה דראק אחד גדול - אשמח לקבל את הכתובת או טלפון.

תודה

מה שאתה מחפש לא קיים. יש את הפנטזיה הזאת על איש המקצוע האידאולוגי שכל מה שמענין אותו זה לטפל בגרוטאה שלך תמורת גרושים.

צר לי לבשר לך אבל צדיק כזה טרם נולד. גם אני חשבתי פעם שקיים כזה , אבל בסוף הבנתי שאם היה כזה בוודאי פשט את הרגל מזמן.

מוסך זה עסק כלכלי שצריך (אחרי מיסים והוצאות) גם לפרנס את בעליו. אם נדמה לך שנפלת על המוסכניק המיתולוגי תבדוק טוב טוב שזה לא נוכל או סתם אחד שלא מבין מהחיים שלו.

עד שיגיע משיח כזה, כדאי לדעת לעשות מה שיותר לבד ולהעזר בחברים שמבינים יותר כדי לעשות את מה שאינך יודע לעשות. את היתר תעשה במוסך מקצועי שכנראה יגבה עבור עבודתו תשלום כמקובל.

נמרוד

פורסם

תודה

מה שאתה מחפש לא קיים. יש את הפנטזיה הזאת על איש המקצוע האידאולוגי שכל מה שמענין אותו זה לטפל בגרוטאה שלך תמורת גרושים.

צר לי לבשר לך אבל צדיק כזה טרם נולד. גם אני חשבתי פעם שקיים כזה , אבל בסוף הבנתי שאם היה כזה בוודאי פשט את הרגל מזמן.

מוסך זה עסק כלכלי שצריך (אחרי מיסים והוצאות) גם לפרנס את בעליו. אם נדמה לך שנפלת על המוסכניק המיתולוגי תבדוק טוב טוב שזה לא נוכל או סתם אחד שלא מבין מהחיים שלו.

עד שיגיע משיח כזה, כדאי לדעת לעשות מה שיותר לבד ולהעזר בחברים שמבינים יותר כדי לעשות את מה שאינך יודע לעשות. את היתר תעשה במוסך מקצועי שכנראה יגבה עבור עבודתו תשלום כמקובל.

נמרוד

איני מחפש מוסך שיעשה עבודה בחינם ואני מבין שצריך לשלם על כל דבר - אין לי בעיה כל עוד המחיר לא מופרז במיוחד. אני לא רואה את האוטו שלי גרוטאה למרות שהיו לי מכוניות הרבה יותר חדשות ממנו. מה שכן היה טיפלתי בעבר אצל מישהו שנסגר(לא עקב פשיטת רגל) שאצלו העבודה הייתה עבודה הזמנים היו זמנים וחלקים היו חלקים. הייתי אז ילד בן 17 לא מבין כלום ומפחד מכל דבר וקיבלתי תמיכה והסברים לגבי כל דבר שנעשה באוטו. הרכב היה בן 17, נסע אצלי 5 שנים ועוד נמכר.

כנראה אני פשוט מתגעגע אליו..... :cry:

כי כל מה שראיתי מאז זה פשוט - :evil:

פורסם

טוב אני אמליץ לך על מוסכניק טוב אבל לא ממש מבוגר (41) שיודע לטפל טוב במכוניות ישנות כרגע יש במוסך שברולט בל-אייר, ווילס ארוך סגור, וב.מ.וו 2002 (שלי)...

ראיתי גם פעם ווקסהול ישנה והייתה גם פיג'ו 204 קבריולט, הוא לא יקרן, הוא סחבק ומסביר לך בדיוק מה הוא עושה בכל טיפול.

אני מטפל אצלו כמעט שנה בסוויפט שלי ועכשיו גם בב.מ.וו, גם חברים שלי התחילו לטפל אצלו והם מרוצים.

מוסך תשובה רח' הירקון 37 ב"ב

טל' - 036184326

למנהל קוראים אלי.

Bel-air 001.JPG

haters will hate

• תוכן חדש...