Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כה בחרתי שלא להיכנס לפולמוס, שלעניות דעתי לא היה לו תקדים במועדוננו, ובו נתבעתי באופן אישי, כפי שמופיע בתיק מס' 011682/04 בעניין זלינגר אילן נגד קדמיאל נחום.

פרוטוקול בית המשפט יובא לידיעת כל המעוניין בשלמותו, ואצטט רק את פסק הדין של כבוד השופטת מיכל ברק נבו:

"לאחר ששמעתי את הצדדים ועיינתי בחומר שבפני, לרבות בפסק דינו של כבוד השופט אמיר... הגעתי למסקנה כי דין התביעה להידחות, וזאת-מכל אחד מהטעמים שטען הנתבע. ראשית, אכן אין כל יריבות אישית בין התובע לבין הנתבע. לגופו של עניין, אין אחריות למנהל הפורום לעניינים שאיננו יודע עליהם ואין מחלוקת כי התובע לא פנה למנהל הפורום בשום שלב לבקש הסרת ההודעה. רק בסוף חודש אוקטובר, לאחר שהמודעה התפרסמה חודשיים, פנה התובע לנתבע, והנתבע פנה למנהל הפורום, כעולה מנספח א' לכתב ההגנה, מיום 25/1/04. כדברי כבוד השופט אמיר ראוי לחייב את ספק שירותי האינטרנט בגין פירסום פוגע שנעשה ע"י צד ג', במסגרת אותם שירותים שנותן הספק רק אם וכאשר הצד הנפגע מתלונן על כך בפני הספק ודורש במפורש את הסרת הפירסום הפוגע וגם אם הפירסום אכן פוגע ואסור על פניו. שני המבחנים הנ"ל גם יחד לא התקיימו במקרה שלפני. מעבר לכך, גם טענת התובע לגבי הנזק שנגרם לו היא בגדר ספקולציה בלבד, הנסמכת על כך שבמועד מאוחר יותר, כאשר התפרסם הרכב מבלי שפורסמה הערה דומה בפורום, היו קונים רבים שפנו לתובע. עניין זה לא הוכח אך הערה זו היא - כאמור - הערת אגב שכן דין התביעה להידחות מכל הטעמים שהוזכרו לעיל. לפיכך, התביעה נדחית.

בנסיבות העניין ולפנים משורת הדין, אינני עושה צו להוצאות.

ניתן לבקש רשות ערעור לבית המשפט המחוזי תוך 15 יום."

ומה שנשאר לי להוסיף, חברים יקרים, שאתם תקראו, וכל אחד יבין את הדברים כרצונו. אין בכוונתי להמשיך ולהתפלמס בנושא כאוב זה.

שלכם, נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

אני לא מבין דבר אחד.

אני לא חבר במועדון שלכם , אבל אם מישהו מהחברים במועדון שלי, היה תובע אותי

ולא משנה עם מוצדק או לא, זוכה בתביעה או לא, מזמן הוא לא היה נמצא בסביבה.

טוב זאת דעתי האישית .

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם
אני לא מבין דבר אחד.

אני לא חבר במועדון שלכם , אבל אם מישהו מהחברים במועדון שלי, היה תובע אותי

ולא משנה עם מוצדק או לא, זוכה בתביעה או לא, מזמן הוא לא היה נמצא בסביבה.

טוב זאת דעתי האישית .

כל הכבוד לגבר הקשוח אבל האלמוני.

מזל שבעולם הדברים לא מתנהלים לפיך, ובכל אופן, עקב העובדה שאתה גיבור מאחורי מחסה של אלמוניות, לא אגיב בשלב זה- בוא נכיר קודם,

אילן

פורסם
כל הכבוד לגבר הקשוח אבל האלמוני.

מזל שבעולם הדברים לא מתנהלים לפיך, ובכל אופן, עקב העובדה שאתה גיבור מאחורי מחסה של אלמוניות, לא אגיב בשלב זה- בוא נכיר קודם,

אילן

1. קוראים לי דייגו.

2. אני סתם רושם את דעתי האישית, אתה לא חייב לענות.

3. במה בדיוק זה עוזר לך שאתה יודע מי אני??

4. לאור כל התגובות שלך בכל הנושאים בפורום זה, אני לא בטוח שאני רוצה להכיר אותך.

על החתום דייגו

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

לנחום

ראשית, תרשה לי לצטט שניים מבכירי אנשי ההנהלה:

נמחק - הדברים שאנחנו כותבים כמנהלים מיועדים להבנה ולהפנמה - לא לציטוט, בודאי לא בפונט שלנו, ובודאי כאשר אתה יוצר הקשרים לא נכונים - ביקשנו לא להמשיך לעסוק בזה בשירשור שעסק בתפקוד במועדון. זכותו של כל אחד, במיוחד אם חש נפגע, לפתוח את הנושא בשירשור חדש.

קובי

מנהל פורום

ולאחר מכן לשאול אותך: למה היית צריך להדליק מדורה מחדש ?

ושנית, לצטט אותך בשני משפטים מתחסדים ומתנשאים ובחלקם גם לא אמת, ובתוכם הערותי:

עד כה בחרתי שלא להיכנס לפולמוס אבל בחרת בדיוק ברגע שהוא הסתיים וכולם נתבקשו לא להתעסק בו יותר ?,שוב אילן - אתה מצטט לא נכון, וזה מתחיל לעצבן אותי באופן אישי - זה לא מה שכתבנו - קובי שלעניות דעתי לא היה לו תקדים במועדוננו, ובו נתבעתי באופן אישי אתה יודע היטב שנתבעת כמנהל המועדון-וזה שניהל איתי את כל המשא ומתן לאורך כל הפרשה, גם זה שבהתנשאות כתב לי שזכותי לפנות לבית המשפט, כפי שמופיע בתיק מס' 011682/04 בעניין זלינגר אילן נגד קדמיאל נחום.

ומה שנשאר לי להוסיף, חברים יקרים, שאתם תקראו, וכל אחד יבין את הדברים כרצונו. אין בכוונתי להמשיך ולהתפלמס בנושא כאוב זה.שוב: אז בשביל מה התחלת מחדש ?

מה גם שלא חידשת כלום, כבר בתגובתי, לאיל, אמרתי שתביעתי נדחתה עקב טעות שלי, אז אני שואל, לפני שאני מגבש דעה ותגובה הולמת, מדוע התחלת עוד פעם ?

ממתין

אילן

אילן - אם עוד פעם אחת אתה תנסה להשתמש בציטוטים או אמירות של מנהלי הפורום להוכחת טענותיך - אני מעביר אותך לסטטוס מעקב. אלה הכללים - אם זה לא מתאים לך יש עוד פורומים באינטרנט.

קובי

מנהל פורום.

פורסם

הערת מנהל הפורום

(ובהמשך ולחיזוק הדברים שקובי מילוא כתב בגוף המסר של אילן זלינגר)

הסיבה לכך ששקלנו למחוק את ההודעות היתה כי הן לא היו קשורות בשירשור אלא דנו לגופו של אדם.

רק לאחר שאילן זלינגר כתב במפורש שלא אכפת לו לדון בזה, השרשור לא נקטע.

בני הספל וקובי מילוא פעלו וכתבו כמנהלי פורום ולא כ"בכירי הנהלה".

בני

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

קוראים לי דייגו.נעים מאוד

2. אני סתם רושם את דעתי האישית, אתה לא חייב לענות.אני כן חייב לענות לך, שכן המשפט: מזמן הוא לא היה בסביבה מסקרן והייתי מבקש לדעת את היישום הפיזי שלו

3. במה בדיוק זה עוזר לך שאתה יודע מי אני??אני מתפלא שאתה שואל שאלה כזו, כשאתה מחליף מידע עם מישהו אתה לא רוצה לדעת מי זה ?

4. לאור כל התגובות שלך בכל הנושאים בפורום זה, אני לא בטוח שאני רוצה להכיר אותך.אני חושב שאתה קצת נמהר, שכן, משום מה, ובאופן מוזר ביותר אני קורא את אותן תגובות (כמו שלי) מופיעות עכשיו, מכם, בשני שרשורים אחרים, אז אולי תחשוב קצת לפני שאתה מקבל את ההחלטה ?

מכל מקום אנא ענה לי על השאלה בסעיף 2 ,

אילן

על החתום דייגו

פורסם

היי בני-נראה לי שתביעה נגד יו"ר המועדון היא לא תביעה פלילית,זאת תביעה לפיצוי כספי,אותו כסף שאתה אני וחברים רבים אחרים משלמים כל שנה עבור חידוש חברות,בא חבר ותובע לעצמו,זה לא אישי נגד נחום,אלא בגלל תפקידו כיו"ר,לא כן? כך או כך במידה והתביעה הייתה מתקבלת צריך היה לשלם את מה שפסק השופט,חבר שתובע כך מועדון חברים,כמוהו כמי שיורק לבאר ממנה הוא שותה, כנראה שאצלנו באמת משהו לא בסדר,כי בכל גוף מסודר ומועדון חברים על אחת כמה וכמה,על כזה דבר בן אדם היה עף החוצה כמו טיל,ולא מעביר עוד ביקורת.לילה טוב-זאב

zeev

פורסם

משום מה יש לי הרגשה שאחוז עורכי הדין המשועממים במועדון החמש גבוה משמעותית מאחוזם באוכלוסיה הכללית.

יש נתונים סטטיסטיים התומכים בהשערה הזו?

בכל מקרה, נדמה לי שהיה זה רוברט א. היינליין זצוק"ל שאמר שכל חברה שבה אחוז עורכי הדין עולה על סף מסויים אינה יכולה להמשיך לתפקד...

פורסם
כנראה שאצלנו באמת משהו לא בסדר,כי בכל גוף מסודר ומועדון חברים על אחת כמה וכמה,על כזה דבר בן אדם היה עף החוצה כמו טיל,ולא מעביר עוד ביקורת.לילה טוב-זאב
מכיון שאנחנו גוף מסודר, צריך גם את האקט הזה לעשות בצורה מסודרת, וע"פ כללי התקנון.

למיטב ידיעתי יש שתי אפשרויות:

א. החלטה של האסיפה הכללית לאחר שחבר אחר יבקש להעלות זאת לדיון.

ב. פסיקה של בית-דין חברים, בעקבות תלונה של חבר אחר על החבר הנדון.

Take your choice.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
משום מה יש לי הרגשה שאחוז עורכי הדין המשועממים במועדון החמש גבוה משמעותית מאחוזם באוכלוסיה הכללית.

יש נתונים סטטיסטיים התומכים בהשערה הזו?

בכל מקרה, נדמה לי שהיה זה רוברט א. היינליין זצוק"ל שאמר שכל חברה שבה אחוז עורכי הדין עולה על סף מסויים אינה יכולה להמשיך לתפקד...

אני כמעט בטוח שעברת על כלל מס' 2 ו-3 לכללי הפורום.....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
היי בני-נראה לי שתביעה נגד יו"ר המועדון היא לא תביעה פלילית,זאת תביעה לפיצוי כספי,אותו כסף שאתה אני וחברים רבים אחרים משלמים כל שנה עבור חידוש חברות,בא חבר ותובע לעצמו,זה לא אישי נגד נחום,אלא בגלל תפקידו כיו"ר,לא כן? כך או כך במידה והתביעה הייתה מתקבלת צריך היה לשלם את מה שפסק השופט,חבר שתובע כך מועדון חברים,כמוהו כמי שיורק לבאר ממנה הוא שותה, כנראה שאצלנו באמת משהו לא בסדר,כי בכל גוף מסודר ומועדון חברים על אחת כמה וכמה,על כזה דבר בן אדם היה עף החוצה כמו טיל,ולא מעביר עוד ביקורת.לילה טוב-זאב

גם אתה נהיית חוכמולוג אלים ?

הרי אינך יודע בכלל מה קרה, איך אתה שופט אותי ?

חשבת שאולי הבאר לא נותנת לשתות אבל ירקה עלי ?

מה קשור העבר להעברת ביקורת צודקת ?

התחלת את התגובה בחכמה למה ללכלך בסוף ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...