Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב שעמד כמה שנים והשבוע הלכתי לעשות העברת בעלות

העברתי עם הבעלים את הרכב לאספנות וכאשר באתי להעביר בעלות בדואר נאמר לי שלא ניתן לבצע את ההעברה, חזרתי למישרד הרישוי (בחולון) ואמרתי להם את הבעיה והם אמרו לי שלא ניתן להעביר בעלות לרכב שהוא ללא טסט.

עכשיו מה אני עושה?

שילמתי לבעלים על האוטו ויקח לי הרבה זמן להביא אותו למצב של טסט.

בנוסף לכך גם לטסט אני אצטרך את הבעלים כי רק הוא בעצמו יכול לגשת לטסט.

מה יקרה אם אני אסדר את הרכב על חשבוני ואז הבעלים לא ירצה לעשות העברת בעלות.

האים יש פיתרון כל שהוא ?

ומי מכם מחברי הפורום התנסה בדבר דומה ויכול לעזור?

האם יש חוק כל שהוא שמאפשר עקיפה של כל הבלאגן עם רכב אספנות?

ואם אין למ המועדון החמש לא דואג לכך כדי להקל על השמשת רכב שהיה זרוק?

צריך בבקשה תשובות דחוף.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

לצערך אתה צודק. גם אני רכשתי רכב ללא רישוי בתוקף ולא ביצעתי העברת בעלות עקב החוק החדש ולאחר שסידרתי את הרכב לפתע החליט בעל הרכב שהרכב לחלקי חילוף ושאין לו כוח לריצות וסידורים. לכן עצתי לך:

1.תלוי מי המוכר

2.תדאג שבזכרון הדברים אי העברת בעלות תסבך את המוכר בכל ההוצאות

כולל שיפוץ הרכב

3.תדאג ש"מכר" יעביר את הרכב "טסט" במצבו הנוכחי וכך יפתרו כל הבעיות הלוגיסטיות

פורסם

לפי מה שהיה ידוע לי עד עכשיו ניתן להעביר בעלות על רכב ללא טסט בתנאי שהוא "רכב אספנות".כלומר,ניתן לקחת רכב בן 30 ומעלה ללא טסט,להסב אותו ל"רכב אספנות" ואז לבצע העברת בעלות.הנושא אפילו נבדק בעבר כאן בפורום.במידה ויש למישהו תשובה לסוגיה-ממש אשמח לדעת אותה...

פורסם
לפי מה שהיה ידוע לי עד עכשיו ניתן להעביר בעלות על רכב ללא טסט בתנאי שהוא "רכב אספנות".כלומר,ניתן לקחת רכב בן 30 ומעלה ללא טסט,להסב אותו ל"רכב אספנות" ואז לבצע העברת בעלות.הנושא אפילו נבדק בעבר כאן בפורום.במידה ויש למישהו תשובה לסוגיה-ממש אשמח לדעת אותה...

הבחור צודק, גם אני נמצא בבעיה הזו עם המנטה שלי ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

במקרה דומה יש הליך מסוים שצריך לבצע לפי הסדר במקרה שלי דובר על העברת בעלות לפיג'ו 204 שנת 69 שהיתה ללא טסט כשנתיים ואף לא שולמו האגרות האחרונות.

1 ראשית יש ללכת לדואר עם המוכר (הרשום כבעל הרכב)בדואר בודקים אם ניתן להעביר בעלות במקרה וניתן הסיפור נגמר מהר והיה ולא ניתן משלמים את האגרה האחרונה

לטסט הקרוב.

2 לאחר מכן יש להמתין כ-3 שבועות בערך עד להזרמת התשלום שבוצע במחשבי משרד הרישוי. בהנחה ואתה לא מעוניין להמתין זמן זה הולך בעל הרכב למשרד הרישוי ושם מבצע

אישור התשלום שבוצע בדואר , כמובן שזה לא חינם ומקבלים רישיון חדש לרכב כאשר האגרה עבור הטסט שולמה אך יש לשלם סכום של כ- 30 ש"ח על הטירחה של משרד הרישוי.

3 ניגשים לדואר הקרוב מבצעים העברת בעלות ותתחדשו.

4 מתחילים בפרוייקט ומכאן הכל תלוי בכם

בהצלחה

דורון שעבר את התהליך המייגע הזה (המזל שלי שהדואר ומשרד הרישוי היו קרובים אחד לשני)

פיזוcc 204 שנת 69

פורסם

שכחתי לציין שאת האגרה לטסט שילמתי ושוב ניסיתי לבצע העברת בעלות ולא היה ניתן

אולי אתם צודקים לגבי זמן ההמתנה עד שהנתונים יקלטו במערכת של משרד התחבורה,

אני אחכה עוד 3 שבועות ואנסה שוב, אם אני לא אצליח אני אעדכן אתכם,

אם יש למישהוא עוד רעיונות אני אשמח לדעת.

תודה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

תסתכל באתר של מועדון החמש, יש להם שם צילום של מכתב רשמי של משרד התחבורה, ושם נאמר מפורשות שאין בעיה להעביר בעלות על רכב אספנות גם ללא טסט.

בהצלחה.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

ישנה התיחסות מפורשת למקרה הזה.

כנראה שאם משלמים בדואר את הטסט, יש להמתין עד שהרישוי יתעדכן. מכל מקום אין צורך, לפי הידוע לנו, לעשות טסט מעשי...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ניתן לא להמתין ושוב אני אומר לא להמתין את פרק הזמן 3 שבועות (לעיתים זה יותר)

אפשר לגשת לפקידת הרישוי במשרד הרישוי להראות לה שהתשלום בוצע והיא מזרימה

את העדכון באותו הרגע .

העניין כרוך באגרה של 30 ש"ח בערך . (שווה כל שקל)

מיד אח"כ ניתן לגשת לדואר ולבצע בשימחה את ההעברה.

מקווה שהייתי מספיק ברור

דורון

פיזוcc 204 שנת 69

פורסם

השבוע היה לי מקרה כזה, במידה ולרכב לא היה טסט זמן רב, חובה היה לבצע טסט בפועל, רק אז מכון הטסטים משדר למשרד הרישויי שמוריד את ההגבלה מהמחשב ורק לאחר מכן ניתן להעביר בעלות בדואר....דבילי. אבל מה לעשות...אוליי ישנו את זה....

אם אתה עדיין בבעיה ,יש פתרון, תשלח לי את הטלפון שלך

פורסם

אתם מדברים על רכבים במצב סביר שפשוט לא עברו טסט שנה/שנתיים ועכשיו יש צורך להעביר אותם טסט לפני העברת הבעלות או על רכבים שיש צורך לשפץ לפני הטסט?מה קורה כשאני מעוניין לקנות רכב לפני שיפוץ,יש עבודה של תקופה ארוכה על הכלי לפני שיהיה כשיר לטסט-אבל אני רוצה שיהיה בבעלותי לפני שאני מתחיל להשקיע?האם הוא יהיה בבעלות המוכר עד שאגמור לשפץ אותו ורק אז אוכל להעביר אותו לבעלותי?אם כן אז חזרנו אחורנית-אני הבנתי דברים אחרים...

פורסם

ראו הודעת יו"ר הפורום ב"אודות המועדון" כאן למעלה וכן ראו את המכתב ממשרד הרישוי שהתפרסם באתר המועדון.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

צריך לשלם עבור טסט אחד ולהעביר בעלות. הדבר נדון בפורום אין סוף פעמים.

כל חבר במועדון ה-5 יכול להתקשר לאירית במשרד המועדון ולקבל פירוט של ההליך בצירוף ניירת מתאימה.

מי שעדיין לא חבר - - -שיזדרז להצטרף . . .

אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...