Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמרקאית כאספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוצעת למכירה פליימונט סווינגר 2 דלתות

לא פעם שמעתי את המושג מכוניות שרירים

מה זה

כמו כן מה הכוונה למנוע V

או טורי

והאם יש חלקים למכונית כזו

בעיקר לאחר שהבנתי שיש בעיה במנוע

פורסם

מה זה

כמו כן מה הכוונה למנוע V

או טורי

והאם יש חלקים למכונית כזו

בעיקר לאחר שהבנתי שיש בעיה במנוע

לא קיים פליימוט סווינגר, (הפליימוט שתי דלתות נקרא: סקאמפ)יש להניח שאתה מדבר על דודג' סווינגר שהוא גרסת ה-COUPE של הדודג' דארט הרגיל והמוכר,

רכב זה יכול להיות מצוייד בכל מנוע מתוצרת קרייזלר החל ב 215 (3200 סמ"ק) ועד למנוע 440

(7200 סמ"ק) רוב הסווינגרים שיובאו לארץ היו מצויידים במנוע 225 (3700 סמ"ק) שהוא מנוע עם 6 צילינדרים טוריים (נקרא בלעז SLANT SIX או SUPER SIX) ומיעוטם עם מנוע V8 (מנוע בצורת V עם 8בוכנות) 318 (5200 סמ"ק).

עקרונית לא אמור להיות בעיה עם חלקים, למעט חלקי פח יחודיים לסווינגר בהשוואה לדארט 4 הדלתות, חלקים מיכאניים יש במשורה (צריך לדעת איפה לחפש). מנועים 225 ו- 318 יש להשיג במקומות שונים במחירים די נוחים. בנוסף- כל מה שאין בארץ, אפשר להשיג בקלות בארה"ב.

הסווינגר ללא שיפורים משמעותיים, לדעתי, אינו מכונית שרירים אלא משפחתית ספורטיבית.

אשמח לענות על עוד שאלות

אילן

פורסם

מה זה

בקיצור רב

המונח מתייחס למכוניות אמריקאיות בינוניות בין השנים 1964-1971 עם מנוע גדול וחזק בדר"כ V8 ויכולת ביצועים גבוהה ותאוצה מרבית

הסבר נרחב יותר תמצא בקישור הבא:

מתוך אתר קלאסיקאר של ליאור ברוך חבר המועדון

http://www.classicar.co.il/articles/article.asp?A_ID=66

אירית

פורסם

מנוע V וטורי , הכוונה היא איך מסודרים הצילינדרים במנוע!!

לדוגמה:

v8.gif

זה מנוע V

ומנוע טורי הבוכנות בסדר אחת אחרי השנייה.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

פלימות' לא יכולה להיות סווינגר כי לא קיים דגם כזה. יש דודג' סווינגר.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
על הרכב כתוב פליימונט והיא שתי דלתות

מודל 73

בעל הרכב טוען שזה סווינגר

ראשית - מה רשום ברישיון הרכב ?

שנית, זה לא משנה- הדודג' סווינגר או הפליימוט סקאמפ הם כמעט אותא דבר. כמו ההבדל בין דודג' דארט לפליימוט וליאנט .

פורסם

ברמת העיקרון הרכבים בנויים על אותו הבסיס אבל בכל זאת - זוהי שאלה עקרונית - פלימות' או דודג'?

פורסם

"פרצוף" של פלימוט, זה בטוח- הוא קצת יותר "עדין" לטעמי, מדודג', אני אגב, אישית אוהב אותו יותר.

אל תשכחו- ברישיון באותם שנים יכול להיות כתוב כל דבר - אני אישית ראיתי מלא טעויות!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

רנצ'יק - אתה מעליב את אלוהי ההארלי? בוש והיכלם... :D

פורסם

גם מתוך האהבה האמית לדו"ג זה, ההארלי האמיתי מבחינתי יצא את שערי המפעל והתגלגל ישר למפעלי השיפור של אחת מהחברות האמרקאיות, עבר ליטוש מושלם לראש והגדלת נפח קיבל מערכת אגזוזים ראויה, מערכת החשמל המקורית שודרגה, והגיר הוחלף לאחד עם יותר אופציות....בקיצור הארלי הארלי אבל עם כזה........... זה שאני מאוהב עדיין לא עושה אותי עיוור לחסרונות....את מרלין לא הייתי משנה....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...