Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האבטומוביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגיליון החדש של האבטומוביל נמסר לחברת העיטוף והשילוח ויגיע בימים הקרובים לבתי המינויים (סבלנות, חברים, עוד מעט סבלנות) כשיש בו כתבות מרחיבות על אודות הנושאים הבאים:

1. סקירה מקיפה של אירוע הגביע הנודד מפארק אפק ותיעוד מצולם של שיפוץ כל ארבע המכוניות הזוכות בתחרות: הפיאט 500 של האחים ירון ואופיר וול (לכל אח יש "בונבוניירה" משלו), היגואר של משה הראל והמוריס 8 של שמעון גן-ברוך.

2. פרוייקט שוסון (ביוזמת בני הספל): הכולל שלוש כתבות על אודות ההיסטוריה של שוסון (בני הספל), השוסון בישראל (ד"ר אביתר רייטר) ומבחן דרכים לשוסון של מוזיאון אגד (דב קרדו).

3. טילון ICM - ניר עוזדור מספר על הדו-גלגלי מתוצרת הארץ.

4. דני כהנא מספר על תערוכה מוטורית היסטורית - אווירית ויבשתית - מרודניצה בצ'כיה.

הכי טוב וכדאי, מהותית וגם כלכלית, להיעשות מנוי אוטומטי של האבטומוביל (המתפרסם אחת לחודשיים ונשלח לבתי המנויים בדואר) באמצעות הרשמה כחבר מן המניין במועדון החמש.

קריאה מהנה,

איל

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שכדאי להוריד, טיפה, את רמת הפאר של פורמט האבטומוביל, לאחד אותו עם הקלאסיקון ולהוציאו לעתים יותר תכופות. ההיגיון: 1. כיף לקרוא בו, ואת זה אפשר להשיג גם בלי הפאר.

2. יהיה הרבה יותר חומר לקריאה

3. יותר חברים יוכלו לספר חוויות

4. יותר פירסומות-רווח למועדון.

הנקודה החשובה עד כדי מחאה:מי צריך את הפורמט המפואר הזה ? סתם ביזבוז כסף למועדון, שגם כך, משאביו מצומצמים.

פורסם

העיתון לא ממומן על ידי המועדון והפרסומות מיועדות לכיסוי ההוצאות של מי שמשלם את ההפקה (בהתנדבות!!)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
העיתון לא ממומן על ידי המועדון והפרסומות מיועדות לכיסוי ההוצאות של מי שמשלם את ההפקה (בהתנדבות!!)
בני שלום

זה לא מגיב או אפילו קשור למה שכתבתי, אך אם ציינת זאת, אני פונה אל מי שצריך:

למפיק שלום

אני חושב שכדאי להוריד, טיפה, את רמת הפאר של פורמט האבטומוביל, לאחד אותו עם הקלאסיקון ולהוציאו לעתים יותר תכופות. ההיגיון: 1. כיף לקרוא בו, ואת זה אפשר להשיג גם בלי הפאר.

2. יהיה הרבה יותר חומר לקריאה

3. יותר חברים יוכלו לספר חוויות

4. יותר פירסומות-רווח לך.

הנקודה החשובה עד כדי מחאה:מי צריך את הפורמט המפואר הזה ? סתם ביזבוז כסף לך,

בנוסף, באמת, מלוא הערכתי, על המימון בהתנדבות.

אנא תגובתך

אילן

פורסם

אילן, אני לא מתכוון להכנס איתך לויכוחים אינסופיים.

לא אני מממן ואין כוונת השרשור להתנצח עם האדם שתורם לנו בנדיבות את המגזין, וגורם להעלאת רמתו.

במידה ותרצה לפתוח דיון על האבטומוביל, אנא פתח שרשור חדש.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אילן, אני לא מתכוון להכנס איתך לויכוחים אינסופיים.

לא אני מממן ואין כוונת השרשור להתנצח עם האדם שתורם לנו בנדיבות את המגזין, וגורם להעלאת רמתו.

במידה ותרצה לפתוח דיון על האבטומוביל, אנא פתח שרשור חדש.

בני, שוב שלום

אינני רוצה להתווכח ואינני רוצה דיון על האבטומוביל, למרות ששירשור זה כן מתאים לכך.

שאלתי כמה שאלות שאמורות לתרום לייעול ולשכלול עיתוננו, ואם הייתי מקבל תשובה עניינית, לא היה המשך לתגובה.

תגובותי קורקטיות לחלוטין וגם לא מופנות אליך, אלא אם אתה גם אחראי על האבטומוביל, ואם כך הדבר, לא רואה שום רע בלהגיב עיניינית על הצעותי ראשית, אפשר גם לא לקבל אותן בלי התוספות האישיות), ושנית, הייתי מעוניין לשמוע את דעת החברים על הצעותי.

אילן

פורסם

אתה רוצה לקחת את האובטומוביל כמה רמות אחורה ?

אני חושב שהעולם צועד קדימה ולנו כמועדון שמקבל כזו תרומה

זה די מכובד ואנו מודים על כך ומצדיעים לאייל פלד על כך .

מעניין אם יימצא תורם לדוגמא רהיטים חדשים למשרד האם היית מבקש מהתורם

להצניע את תרומתו מהסיבה שהיא יקרה מידי ?!

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

עיין ערך תגובתו של דרור - הוא ניסח את זה בצורה הכי טובה שאפשר.

האבטומוביל אינו ממומן על ידי מועדון החמש - למה להרוס את הרמה שלו?

ועוד דבר, התגובה שלי לא מוזרה, אני פשוט לא חייבת לך שום הסבר

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אתה רוצה לקחת את האובטומוביל כמה רמות אחורה ?

אני חושב שהעולם צועד קדימה ולנו כמועדון שמקבל כזו תרומה

זה די מכובד ואנו מודים על כך ומצדיעים לאייל פלד על כך .

את תרומתו מהסיבה שהיא יקרה

מעניין אם יימצא תורם לדוגמא רהיטים חדשים למשרד האם היית מבקש מהתורם

להצניע מידי ?!

ביי

דרור .

דרור שלום

תגובתך היא, אולי, שיר הלל מוצלח למגזין, אך אין לה קשר למה שכתבתי.

אינני רוצה לקחת את האבטומוביל אחורה, ואינני מתעסק עם התורם. תמהתני על חוסר ההבנה. כל מה שהצעתי הוא להרחיב את כל תחומי הפעילות של המגזין: תכיפות הופעתו (כתבת שאתה מחכה בקוצר רוח-אז לא תשמח לקל אותו לעיתים יותר קרובות ?), מה שיתן מקום ליותר מאמרים פירסומים ופירסומות, הכל לקידום העיתון ולטובת המגזין וקוראיו, ומכיוון שזה יעלה כסף הצעתי גם פיתרון-לקצץ בפאר האקסטרווגנדי של העיתון ובטיב המוגזם של החומר ממנו הוא עשוי.

הרמה הגבוהה של מגזין נמדדת בראש וראשונה בתוכנו, ואת זה הצעותי אמורות רק לקדם.

יש לי את כל הכבוד לפלד ולמפיק, אבל אין לזה שום קשר לנושא עליו מדברים כרגע. חבל שאנו נאלצים להגרר להסברים במקום לדבר על המהות.

אילן

פורסם

אילן - אם לומר את האמת, אני מעדיפה לחכות חודשיים לעיתון שנראה כמו מגזין רכב קלאסי מאשר אחת לחודש לקרוא מתוך צהובון.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
עיין ערך תגובתו של דרור - הוא ניסח את זה בצורה הכי טובה שאפשר.

את באמת חושבת כך ? קיראי את תשובתי לדרור. (ביחוד את הקטע האחרון שאינו קשור ישירות, אך בהחלט משמעותי להמשך יחסיינו הקורספונדנציאליים העתידיים).

האבטומוביל אינו ממומן על ידי מועדון החמש - למה להרוס את הרמה שלו?

רמתו הגבוהה של מגזין נמדדת לראשונה בתכנו ולא בפוזתו, כך שלהפנות חלק מהמשאבים לשיפור ה"ביפנים" רק יעלה את רמתו.

ועוד דבר, התגובה שלי לא מוזרה, אני פשוט לא חייבת לך שום הסבר

מוזריות תגובתך היא בכך שהיא כוללנית בצורה תמוהה ומעוררת את הרושם שהיא קטילה אוטומאטית, ללא שים לב לתוכן העניין אליה היא אמורה להתייחס, ומכיוון שהיא הופנתה כלפי, הנימוס מחייב הסבר.

בברכה

אילן

פורסם

אילן שלום

אני בטוחה שהשקעת הרבה זמן ומחשבה במה שהצעת פה, כמו גם בשאר הדברים שבדרך כלל נכתבים על ידך, רק שכחת שתי נקודות חשובות.

הראשונה – החבר איל פלד איננו מועסק במשרה מלאה של מועדון החמש לא בתשלום ולא בהתנדבות, בין אם ישנן פירסומות לכסות את הוצאות הבטאון או לא, עדיין ישנו פה עניין זמן העבודה שמושקע.

השנייה עלויות השליחה – עלות שליחה ועיטוף הביטאון היא למעלה מ3000 ש"ח לכל שליחה, וזה כן על חשבון המועדון, עשה חישוב פשוט וראה מה המשמעות.

אירית

• תוכן חדש...