Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס SL - סיפורה של אגדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה מצויינת, קבל ח"ח (ואפילו נ"מ אם אתה רוצה) ...

יש כמה SL משנות השבעים שמגיעים למפגשים, אחת מהם בצבע זהב ואני חושב שהיא אפילו למכירה (לא כדאי לך לדעת את המחיר, 150K ש"ח) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה על המחמאות.

שמתי את זה בתפוז, כי יותר נוח להעלות שם שרשור תמונות, אבל אין ספק שהקוראים המתאימים לכתבה נמצאים פה.

חלום האספנות שלי, כמו שרבים יודעים הוא ה SL מהדגם שיוצר ביו 71 ל89 (הדגם שהחליף אותו נראה לי מכוער ומגושם מידי בשביל לשאת את התואר "רודסטר", שימו לב לתמונות בשרשור - האם רק אני חושב שהוא מכוער?).

היתה פעם כזו למכירה מודל 73. התקשרתי והבעלים דרש 120 אלף ש"ח.

אמרתי לעצמי "טוב, זה רכב אספנות שערכו רק עולה וחוץ מזה יש לו טסט וביטוח חובה כמעט בחינם".

לפני כמה חודשים נתקלתי במודעה של כזו מודל 86.

גם הבעלים שלה רצה 120 אלף ש"ח.

אמרתי לעצמי "טוב, זו הכי חדשה מהדגם המיתולוגי הזה שאפשר להשיג בארץ".

בתערוכת הרכב האחרונה ברידינג היתה למכירה SL מ82.

חשבתי שהנה באה ההזדמנות - 82 זה מצד אחד די ישן אבל מצד שני יש לו עוד 9 שנים עד שיהפוך לרכב אספנות, כך שהוא לא יכול להתפרע עם המחיר.

התקשרתי. כמה אתם חושבים שהוא רצה?

?

?

?

טוב, אני אגלה: 130 אלף, ללא שום נכונות להתפשר במחיר.

המסקנה היא שהגשמת החלום הזה תצטרך להמתין והאמת היא שכבר יותר ריאלי לקנות SLK מסוף שנות ה90- כי אז זה כבר רכב שנוסע ולא צריכה להיות בעיית חלפים (למרות שהוא כמובן כבר לא קלאסי, אבל מצד שני הוא יכול לשמש כמכונית יחידה).

פורסם

לוח פוקוס 5.6.2003, מפרסם מודעת מכירה בעמוד 60 , למרצדס 450 SLC 1973, 4,500 סמ"ק, צבע זהב, אוטומטי, טלפון 765554 - 054.

אין לי מושג כמה הוא דורש.

לא התקשרתי.

פורסם

זה SLC, הדגם הסגור ולכן המחיר מופרז בטירוף.

בחניון שאני מחנה בו צצו לפני כחצי שנה בערך 10 מרצדסים משנות ה70 וה80, ביניהן היתה גם SLC מודל 73.

בירור עם בעל החניון העלה שכל הרכבים היו של צד"ל.

על הSLC הוא רצה 15 אלף ש"ח.

איפה ה catch ?

הוא אמר שכדי להכניס את הרכבים לארץ הוא נאלץ לנסר את מספר השילדה.

פורסם

רק תסביר לי איך מעבירים טסט רכב עם מספר שילדה מנוסר.

הרכב הזה ודומיו משמשים כחלום רטוב של רבים טובים ואני בתוכם.

לחלומות מהסוג הזה לא כתוב 15000 על תג המחיר, אלא קצת יותר.

יהיה טוב,

זיו.

פורסם

הנה הקישור העדכני ביותר בנוגע למכוניות מרצדס אספנות, היישר מאתר מרצדס העולמיhttp://www.mbusa.com/brand/container.jsp?/heritage/history.jsp&menu=2_2

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שזה שרשור ישן למדיי אבל...ראיתי לאחרונה מרצדס SLC350 מיבוא אישי שנת 73.

הרכב דורש פחחות וצבע אבל מבחינה מכנית תקין.

בעל הרכב דורש 30K ש"ח.

סביר?

תודה

אלי

פורסם
אני יודע שזה שרשור ישן למדיי אבל...ראיתי לאחרונה מרצדס SLC350 מיבוא אישי שנת 73.

הרכב דורש פחחות וצבע אבל מבחינה מכנית תקין.

בעל הרכב דורש 30K ש"ח.

סביר?

תודה

אלי

סביר ביותר.

לפני שנים מספר הייתה לי 350SLC שנת 73 (זהובה, אולי זו אותה אחת?), מכונית מצוינת, קח בחשבון אחזקה שוטפת (מאוד) יקרה ועלויות חלקים (מאוד) גבוהות...

הרכב במקרה מהוד-השרון? כי שלי לשעבר נמצאת שם והיא למכירה....

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...