Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 127 - טכני

mojoj
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש ברשותי פיאט 127 special, 82', 903CC, יד ראשונה (!!), 160000 ק"מ (!!).

הפיאט קצת אכולת חלודה, אבל בסה"כ נוסעת יחסית טוב.

עד כאן לתאור. מי שמעוניין לקנות - אל תפנו אלי, אני לא מוכר.

בזמן האחרון החלטתי להשקיע וללמוד על מבנה הרכב, לשפץ מה שצריך, ולהוסיף כל מיני דברים.

לכן, אם למישהו יש מידע טכני כלשהו על הפיאט, מבנה מנוע, מע' חשמל, וכל מידע טכני אחר יתקבל בברכה.

כמו כן, אם הייתם בעליהם הגאים של פיאט, ויש לכם עצות כלליות לרכב (תחזוקה, שיפורים, שיפורי מראה וכו'), אני אשמח.

תודה רבה לכולם.

פורסם

אצלי היהי פיאט 127 שנת 85 עם מנוע 1050 עם 5 הילוכים רכב מדהים נסע שנתיים ללא תקלות.

אני טיפלתי בו לבד. רכב עבר שיפור אצלי החלפתי מנוע 1050 למנוע וגיר 1500 של פיאט רגאטה.

רכב היהי סוגר את כל הסקלה 160 ואפילו קצת יותר, בזינוק עף אחד לא עקף אותי אף פעם.

מה אפר להמליץ לגבי תחזוקה שלו, לא הרבה צריך להסתקל על הרכב, מה שדבר נפוץ בפיאטים 127 זה

דלת אחורית מלמעלה ריכבון הורג אותה אבל ניתן לטפל בזה אני סידרתי אצלי. חשמל שם פשוט ביותר חפש ב GOOGLE אני מעמין אפשר למצוע סחמה חשמלית.

פורסם
אצלי היהי-היתה פיאט 127 שנת 85 עם מנוע 1050 עם 5 הילוכים רכב מדהים נסע שנתיים ללא תקלות.

אני טיפלתי בו -בה לבד. רכב עבר שיפור אצלי החלפתי מנוע 1050 למנוע וגיר 1500 של פיאט רגאטה.

רכב היהי- היה סוגר את כל הסקלה 160 ואפילו קצת יותר, בזינוק עף - אף אחד לא עקף אותי אף פעם.

מה אפר ??? להמליץ לגבי תחזוקה שלו, לא הרבה צריך להסתקל-להסתכל על הרכב, מה שדבר נפוץ בפיאטים 127 זה

דלת אחורית מלמעלה ריכבון -הריקבון הורג אותה אבל ניתן לטפל בזה אני סידרתי אצלי. חשמל שם פשוט ביותר חפש ב GOOGLE - אני מעמין -מאמין אפשר למצוע סחמה חשמלית.

שים לב לשגיאות.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

כל הכבוד לאדם שעובר למדינה אחרת בגיל מבוגר, ומשתלט יפה על השפה. אז יש לו שגיאות, וכנראה שיהיו לו עוד שנים רבות.

אתה, אורן - אין לך שגיאות באנגלית? ולו היית מהגר היום לרוסיה, אתה חושב שהיית מצליח לכתוב לא שגיאות באותיות קיריליות?

לו הכותב היה ישראלי מלידה, ההערה היתה במקום, אבל לעולה - אין לי אלא להצדיע.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

אצלי היהי פיאט 127 שנת 85 עם מנוע 1050 עם 5 הילוכים רכב מדהים נסע שנתיים ללא תקלות.

בעבר היתה בבעלותי פיאט 127 מודל 1985 בעלת חמישה הילוכים, רכב מדהים שנסע שנתיים ללא תקלות.

אני טיפלתי בו לבד. רכב עבר שיפור אצלי החלפתי מנוע 1050 למנוע וגיר 1500 של פיאט רגאטה.

הרכב טופל על ידי, שופר והמנוע הוחלף מהמקורי למנוע 1500 של פיאט רגאטה כולל הגיר.

רכב היהי סוגר את כל הסקלה 160 ואפילו קצת יותר, בזינוק עף אחד לא עקף אותי אף פעם.

הרכב הגיע למהירות תאורתית של כ-160 קמ"ש, ובזינוקים במסלול הפרטי שלי לא נעקפתי מעולם.

מה אפר להמליץ לגבי תחזוקה שלו, לא הרבה צריך להסתקל על הרכב, מה שדבר נפוץ בפיאטים 127 זה

המלצתי: תחזוקה נכונה למניעת חלודה, במיוחד בדלת האחורית בחיבור לגג.

דלת אחורית מלמעלה ריכבון הורג אותה אבל ניתן לטפל בזה אני סידרתי אצלי. חשמל שם פשוט ביותר חפש ב GOOGLE אני מעמין אפשר למצוע סחמה חשמלית.

לגבי מערכת החשמל, ניתן להשיג היום באינטרנט, את מבנה מערכת החשמל בקלות יחסית, המערכת פשוטה וניתנת להבנה.

* יש לזכור כי החלפת מנוע לגדול יותר אסורה על פי חוק ואסור לנהוג ברכב זה על כביש ציבורי, אלה כפי שאני נהגתי, רק בכבישים פרטיים ובמסלול המרוצים הקרוב למקום מגורך, כאשר אתה לבוש בסרבל חסין אש, קסדה ושאר העזרים הבטיחותיים הנדרשים....אני אהיה בסדר, אתה תהיה בסדר, את תהי בסדר, הוא יהיה בסדר, היא תהיה בסדר.... כ-ו-ל-ם יהיו בסדר......

מוגש כחומר למחשבה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

חברים!

אין לכם מה לעשות?

חוץ מלתקן אותי בעברית?

תודה בכל אופן, אבל אני לא צריך תיקונים של מישוה כאן, אסתדר לבד.:evil:

האמת אני בארץ כ15 שנים אחרי סדיר ו 11 שנים של מילוים, כשרהיגעתי לארץ היתי בגיל 21, כמובן לא למדתי בארץ בתיכון זה הסיבה שעדיין יש שגיות, למרות שמדבר אני בסופה שותפת ללא מפתע, רוב השגיות הם לא בגלל שאני לא יודע איך לכתוב, אלא בגלל שאני כותב מהר ולא בודק את אצמי.

פורסם

על כל שאלה צור אתי קשר בה"פ.

יש לי הרבה מה לספר לך.

יום טוב גיא

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

גריל לפיאט 127 כמו בתמונה:

fiat127s.gif

1 סדוק ואחד שלם.

גומיה לשמשה קדמית לפיאט127.

למכירה ספר נהג.

לפיאט 127 (דור אחרון) בשחור לבן באנגל

050-736-00-67

משה אזולאי.

Feb05_02.JPG

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay