Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי רכב.

M.Azulay
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איפה אפשר למצוא כיסוי רכב כמו בפרסומת של קאיה סארטו??????????

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אמח עהר חרדץי מכיסויים, חבל על הכסף. היו לי 5 כיסויים ונשאר לי רק אחד. אם יום אחד אני אתפוס מישהו גונב לי את הכיסוי אני באמת שלא אקנא בו (ואני בד"כ לא בנאדם אלים, פשוט כבר נגרם לי נזק של מעל ל-1000 ש"ח מכל הגניבות האלה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רד יקרי

ריסוס מס' הרכב לכל אורך הכיסוי, פותר בדרך כלל את הבעיה, אומנם פחות אסטטי, אבל חסכוני,

נפש אומנותית יותר תוכל לצבוע בצורה אופינית את כיסוי כך שהגנב יבחר כיסוי אחר פחות בולט ומוכר....

והאפשרות האחרונה, לעבור לוילה עם חניה פרטית ומקורה, האדוקים יותר ירכיבו גם מזגן לחניית הרכב...

פחות חסכוני....אבל מפתה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
רד יקרי

ריסוס מס' הרכב לכל אורך הכיסוי, פותר בדרך כלל את הבעיה, אומנם פחות אסטטי, אבל חסכוני,

נפש אומנותית יותר תוכל לצבוע בצורה אופינית את כיסוי כך שהגנב יבחר כיסוי אחר פחות בולט ומוכר....

והאפשרות האחרונה, לעבור לוילה עם חניה פרטית ומקורה, האדוקים יותר ירכיבו גם מזגן לחניית הרכב...

פחות חסכוני....אבל מפתה-רן

אני גר בבניין עם חניה פרטית (בטאבו) מקורה הרכבים שלי גם מכוסים בד"כ ולא נעלמים לי הכיסויים.......

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...