Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר ל bracket coil

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלק הזה באוטו אצלי לא עבד טוב לכן אני החלפתי באחר ואני לא מצליח לחבר אותו כך שהאוטו יתניע

האם למשהו יש סרטוט או תמונה או אפילו הסבר של איך המגעים צריכים להיות מחוברים שמע

כי אני ממש בבעיה והמוסכניק החשמלאי שליד הבית לא מוכן לגעת באוטו ואין אפשרות להביא את האוטו למקום אחר

אז בבקשה תעזרו לי

אני מתכוון לחלק שבתמונה תודה על העזרה

האוטו כמובן הוא אחד שרשום בחתימה

87972p12.jpg

סובארו פשע 1983 דגם אמריקאי קופה

פורסם

יש 2 חוטים דקים המתחברים אל סליל ההצתה. מתח ממתג ההצתה אל החיבור המסומן או ב +

או BAT או IGN. חוט שני מגיע מהמפלג (דיסריביוטור) אל החיבור השני בסליל ההצתה המסומן בדרך כלל ב -. מאצע סליל ההצתה יוצא חוט המתח הגבוה אל מרכז מכסה המפלג.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי תודה על העזרה

אתה יכול להביא לי את השם של סליל ההצתה באנגלית בבקשה

פורסם

Coil זה סליל באופן כללי ויכול להתייחס לדוגמה גם לקפיצים. במקרה הזה מדובר על ignition coil - סליל הצתה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ויכול להיות שחיברתי את זה טוב ופשוט ה

bracket coil לא טוב וצריך להחליפו?

ד"א מה שמו העברי?

פורסם

Coil - סליל

Ignition Coil - סליל הצתה

Coil Bracket - הבנד שתופס את הCoil למקומו ברכב. אין מצב שחיברת חשמל לBracket Coil, ואם כן, סביר להניח שהלכה לך חצי תיבת פיוזים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני חיברתי את החמשל לחלק הזה שבתמונה

יש לי מקדימה יציאה עבה ובצדדים שתים דקות לחיבור חוטים אליו חיברתי

• תוכן חדש...