Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי חלקים מחו"ל, החבילה לא הגיעה , אחרי חודש וחצי אני מקבל מכתב(היום) מהדואר הראשי ממחלקת עיכובים, נאמר במכתב שלצורך זיהוי השולח ותכולת הצרור....אבקש ליצור קשר טלפוני עם מחסן עיכובים.

האם משהו נתקל פעם בכזה דבר?

עכשיו ניתן ליצור איתם קשר רק בימים מסויימים בין שעות מסויימות, כלומר עד יום ראשון אין עם מי לדבר בכלל, מתברר שהחבילה כבר שבועיים בארץ, לא יכלו להרים טלפון או לאמר לפני מה קורה עם זה?

בקיצור, מה הלאה...? משהו יוכל לעזור לי עם הסוגייה?

תודה מקרב לב לכל העוזרים.

פורסם

ככל הנראה הם יזמנו אותך למחלקת המכס לצורך תימכור תכולת החבילה.

במידה וערכה מעל 50 $ תצטרך לשלם מכס לפי 50% מערך החבילה והמשלוח + 17% מע"מ.

בקיצור שחיטה.

ד"א הם גם נכנסים לאתרים באינטרנט בשביל לבדוק מחירים במיוחד של חלקים לרכבים.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

אין בעיה!

יש שם את מספר הפקס שלהם

פקסס להם את המכתב + קבלה (רצוי ממקום מוכר לדוגמא EBAY) + הסבר בעיברית

מנסיוני (אם אכן מדובר במוצר שערכו נמוך) אין בעיה והמוצר יגיע לידך מהר מאוד

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
מכתב ממחלקת עיכובים.

על החבילה הזאת אני לא משלם מכס היות ומדובר בעלות נמוכה = 33$ כולל משלוח.

סביר מאוד להניח שמי ששלח לך את החבילה לא ציין על גבי האריזה פרטים כגון מתנה, דוגמאות וכדומה,וכמו כן לא ציין ערך על האריזה מה שמעורר את חמת זעמם של מי שעובד במכס.

חובה להקפיד ולתאם עם הגורם השולח שכל הפרטים יצוינו בהתאם וכך למנוע אי הבנות.

תעשה מה שקודמי רשם, לפקסס אישור מ EBAY או מהגורם שמכר .

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
סביר מאוד להניח שמי ששלח לך את החבילה לא ציין על גבי האריזה פרטים כגון מתנה, דוגמאות וכדומה,וכמו כן לא ציין ערך על האריזה מה שמעורר את חמת זעמם של מי שעובד במכס.

חובה להקפיד ולתאם עם הגורם השולח שכל הפרטים יצוינו בהתאם וכך למנוע אי הבנות.

תעשה מה שקודמי רשם, לפקסס אישור מ EBAY או מהגורם שמכר .

אורן

אכן הצדק אתך נמרוד ואני מוסיף שהם צריכים שתהיה נוכח כאשר הם פותחים את החבילה כדי שאח"כ לא תתבע אותם שהם גרמו נזק לחבילה כאשר הם פתחו אותה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

היי.

עדכון:

ניסתי היום לתפוס אותם בטלפון, לקח לי שעתיים, בין 08:00 - 10:00, בסוף תפסתי משהו שם, הוא הסביר לי שיש שתי אפשרויות:

1. לשלוח פקס שמסביר מה יש בחבילה + קבלה, והחבילה תגיע לדואר איפה שאני גר תוך 3-4 ימים.

2. ללכת לשם יום ראשון על הבוקר עם הקבלה ולקבל את החבילה במקום.

עכשיו, יום ראשון על הבוקר ובכלל כל השבוע, אני עובד, נשארת לי האפשרות השנייה של לשלוח פקס,

שאלתי אותו אם הם קוראים את הפקסים הנשלחים אליהם, הוא אמר לי שהוא מציע לי לבוא ולסגור את זה במקום.

שאלתי היא : האם משהו עבר את הפרוצדורה בעבר , האם משהו שלח פקס וקיבל תשובה\חבילה...האם העסק עובד כמו שצריך או שעם הפקס אני יכול לחכות עוד חודשיים ימים.

תודה לכל העונים.

פורסם

אני הזמנתי מחשב הצתה מקורי לרנו שלי,שסרקו את החבילה זה נראה כמו פצצה :lol: ,בקיצור אותו סיפור כמו שלך.

הדפסתי קבלה מהמחשב וניגשתי לשם,ישב שם איזה פקיד שלומיאל שלא ידע בכלל מה זה,אמרתי לו שזה בכלל חלק בטיחותי שנותן ואקום למערכת הבלמים,הוא אפילו לא עיין יותר מידי בקבלה ופשוט הוציא לי פטור ונתן לי את החבילה.

בכל מקרה תדפיס קבלה,כי אם הם מזהים את החלק והוא יופיע במחירון הקבלה תהיה גורם מכריע.

פורסם

כבר הזמנתי המון פעמים מחו"ל,דברים בעלי ערך כספי רב, גם שזה נתקע במכס, הייתי שולח את אשתי ...אף פעם עוד לא שילמתי מכס על משהו.

הפעם זה שונה כי הפעם זה נתקע במדור עיכובים - שזה חדש לי.

בכל אופן דיברתי עם אשתי - היא תלך יום ראשון על הבוקר....

הכל בקומבינות.

תודה לכולם.

פורסם

"מאחורי כל גבר עם כרס עומדת אישה עם חבילה מהמכס" , אני בטוח ששמעתי את זה איפה שהוא.

:wink:

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם
היי.

עדכון:

ניסתי היום לתפוס אותם בטלפון, לקח לי שעתיים, בין 08:00 - 10:00, בסוף תפסתי משהו שם, הוא הסביר לי שיש שתי אפשרויות:

1. לשלוח פקס שמסביר מה יש בחבילה + קבלה, והחבילה תגיע לדואר איפה שאני גר תוך 3-4 ימים.

2. ללכת לשם יום ראשון על הבוקר עם הקבלה ולקבל את החבילה במקום.

עכשיו, יום ראשון על הבוקר ובכלל כל השבוע, אני עובד, נשארת לי האפשרות השנייה של לשלוח פקס,

שאלתי אותו אם הם קוראים את הפקסים הנשלחים אליהם, הוא אמר לי שהוא מציע לי לבוא ולסגור את זה במקום.

שאלתי היא : האם משהו עבר את הפרוצדורה בעבר , האם משהו שלח פקס וקיבל תשובה\חבילה...האם העסק עובד כמו שצריך או שעם הפקס אני יכול לחכות עוד חודשיים ימים.

תודה לכל העונים.

אני שלחתי פקס עם כל הפרטים מ e-bay. תוך מספר ימים החבילה הגיע לסניף הדואר הקרוב למקום מגורי.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...