Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קוראים לי אור ואני מחפש אנשים שהכירו את אבא שלי ז"ל קוראים לו שמואל סגל הוא היה אספן גדול בשנות ה70 (באיזור גבעתיים) והוא לא ממש שיתף אותי בחוויות שהוא עבר הוא רק הראה לי כמה תמונות ולאחר מותו מצאתי אלבום שלם עם כל הדגמים שהוא אסף דגמים בין 1925 ל1939 היו לו קרוב ל30 רכבים לפי מה שהוא סיפר לי ואת המוריס 8 שנת 1936 מצאתי אתמול במקרה באנטרנט בתחרות רכבי אספנות בבעלות של מיכאל כהנא, ואני עכשיו רגוע שהרכב שהוא אהב ביידים טובות. מה שאני מבקש זה שמי שהכיר אותו או שמע עליו שיצור איתי קשר כי זה כל כך חשוב לי גם כדי לשמוע חוויות ולהכיר את הדברים שהוא עשה וגם כדי להכיר את החברים שלו באותה תקופה אני יסרוק את כל האלבום שלו ואני אשים פה כדי שתוכלו לזהות. תודה.

moris 8 36.JPG

moris 8 36-2.JPG

Nothing beats a quality O-R-I-G-I-N-A-L

Morris 8 1936

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אור שלום,

שמי יורם מקובר, אני הכרתי את אביך - היינו שכנים בגבעתיים והקשר בנינו נוצר כתוצאה מההתעסקות המשותפת בתחום המכוניות.

אני אשמח לשוחח איתך .

052-2577303

נשתמע,

יורם מקובר.

פורסם

הנה עוד כמה תמונות של המכוניות שלו ופגישה הראשונה של המועדון ב27.9.75

אני יסרוק עוד וישים פה

7.jpg

2.jpg

5.jpg

9.jpg

6.jpg

Morris 8 1936

פורסם

גם אני הכרתי אותו ואפילו ביקרתי כמה פעמים בבית בגבעתיים. שמואל היה חובב אמיתי שפירק והרכיב בחצר האחורית שלו.

הצטערתי לשמוע שהוא ז"ל (אני מבין שבגיל צעיר). המפגש המצולם הוא ליד היכל התרבות ומצולם בסרט קולנוע שאיתרתי. הסרט הוקרן מספר פעמים באירועי המועדון.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

יורם, קודם כל שלום , אין לך מושג איך אני שמח לשמוע שיש עוד מישהו שזוכר את אבא, הוא סיפר לי שהיה לו שכן ושהיו משפצים בייחד מכוניות. אבא לא כל כך היה מספר לי על העבר שלו ובזכות סבא אני גיליתי את כל זה

עכשיו אנחנו גרים בגבעתים באזור בן צבי ואני שמח וממש במזל זכיתי להכיר אותך.

אתמול ראיתי את המוריס 8 שלו (במצב מצויין) בתחרות רכבים עתיקים ואז החלטתי שאני מתחיל לחקור את העבר שלו אז אני יהיה איתך בקשר, ביי

Morris 8 1936

פורסם

בני, נעים להכיר אותך אבא סיפר לי שהיה לו חבר טוב בשם בני ודרך אגב כבר עברו 6 שנים מאז שהוא נפטר ודבר שני יש לי כמה אלבומים עם כל המכוניות שהוא שיפץ, שמתי כאן רק כמה בודדים אבל אני יסרוק את כל האלבומים.

Morris 8 1936

פורסם

זה אני!!! עם הבלילה 1935 שהיתה לי...

קניתי אותה משמעון גן ברוך (חבר מועדון כיום..) ומכרתי אותה אחרי כמה שנים ליהלי רתם (כנ"ל...)

סבא שלך עבד באוניברסיטת ת"א, בגן הזואולוגי?

14.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

התמונות האחרונות הם מהבת מצווה של אחותי הגדולה בשנת 98

20.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

26.jpg

Morris 8 1936

פורסם

חחח איך אני מפתיע אותכם פה ח'ברה יש לי עוד מלא תמונות ואלבומים וכן סבא שלי עבד הרבה מאוד שנים באוניברסיטת ת"א והיום הוא בן 84 בלי עיין הרע והוא גר בבית אבות בגבעתיים

Morris 8 1936

פורסם

אולי תגידו לי איזה רכבים היו לכם ואני יחפש באלבומים ואני אשים פה

Morris 8 1936

פורסם

האם לאביך ז"ל היה עסק למכירת אופניים ליד כיכר נח?

אם כן, גם אני היכרתי אותו, ואפילו קניתי לבן שלי אופניים אצלו...

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

כן, הוא פתח את העסק כשסבא שלי יצא לפנסיה ובדיוק בשבוע שנולדתי, את כל הילדות שלי ביליתי בעיקר שם ועכשיו אני עובד בימי שישי גם בחנות אופניים ברחוב בן גוריון מול פלאפל התאומים, וכנראה שזה עובר בגנים

דרך אגב מהחנות שהיתה לו עשו קיוסק

Morris 8 1936

• תוכן חדש...