Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באדיבות האתר של ליאור, יש כמה וכמה שהתענינו בעבר, לגבי פיסת היסטוריה ישראלית, משיהו ירים את הכפפה?-רן

אכן אקזמפלר מעניין שרצוי אצל כל חובב תעשיית הרכב הישראלית.

השאלה העיקרית היא למה אין לרכב ניירות?

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
אכן אקזמפלר מעניין שרצוי אצל כל חובב תעשיית הרכב הישראלית.

משה.

ואת זה אני מאמין ,קובי יכול לענות לך בה''פ...

פורסם

הגמלים התחילו מהדשבורד, מתא הכפפות. זה היה נוראי... :puppydoge

מזל שעצרו אותם לפני שהגיעו לשלדה...:multi:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
לא רק לאוטו הזה יש בעיית ניירות. לכל המדינה יש.

קיוסקים היום מפחדים להחזיק ריזלה.

כן, בעייתי...

רציתי ליקנות ניירות, ובטעות היה שוטר בקיוסק שבא ליקנות משהו (לא ניירות):neutral:, הוא הביט בי כאילו אנסתי ורצחתי את הבת שלו...

סה"כ ניירות לDRUM שלי...

אנשים סטיגמטיים....

בקשר לסברה, לפני שנה הוא פירסם ואמר שיש בעיה עם הניירות... כשאני דיברתי איתו הוא אמר שיש בעיה עם הניירות, ואחרי כמה ימים הוא אמר שמישהו כבר קנה אותה וסרב להגיד איך היסתדרו הדברים...

ועכשיו אותו זה בחור עם סיפור טיפה "שונה" אך העלילה דומה... אבל אותו בחור...

בקיצור, שומר נפשו ירחק (וזו דעתי)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

דיברתי עם הבחור, לדבריו קיבל את הרכב ממישהו לפני עשר שנים, שגם הוא קיבל את הרכב עשור קודם,המוכר אומר שבדק את הרכב במשרד הרישוי על פי שילדה והוא לא גנוב, חסר בו ציר אחורי דלתות ומצריך השקעה כספית גבוהה, המוכר מבטיח לשלוח תמונות באמייל למי שיבקש....הצעה שלי לא לבצע עיסקה לפני שמאותר בעל הרכב הרשום ובאישרו, אגב, הכלל נכון לגבי כל מכירת רכב-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...