Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 25 יום בגוש

יצאו גם קצת תמונות של כלי רכב מעניינים

הפלסטינאים אומנם "איכזבו" והם נוסעים לרוב במוניות צהובות חדשות

(ציפיתי ליותר הפתעות)

אבל המשאית מהתמונה הראשונה עודדה קצת

יש עשרות כאלה שנראות בדיוק אותו דבר.

mil1.JPG

mil2.JPG

mil3.JPG

mil4.JPG

mil5.JPG

mil6.JPG

פורסם
:roll: למה לא הבאת לי כמה חלקים מהוולוו היה מתאים לי בול

אונו 94 1.6 הזרקה יחידה בארץ

פורד שנהייתה לבאגי

עובד במוסך מורשה מיצובישי יונדאי

פורסם

לפני מספר שנים ניהלתי את המלאי של רשת מקדונלדס בארץ וביצענו עסקה של מכירת צעצועים ישנים לסעודייה. הגיע משאית כמו בתמונה, עם נהג בעל דרכון עיראקי שהיה נראה די מסכן. נתנו לו לאכול ושלחנו אותו עמוס לדרכו.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

שמעתי במילואים סיפורים על המשאית בתמונה הראשונה - אין לי מושג אם זו האמת, אבל מעניין. אמרו לי "זקני הגדוד" שזוהי "משאית מחסומים" מיוחדת, שמשתמשים בה בקוים שנאלצים לעבור בהרבה מחסומי צהל. ואז כדי להקטין את זמן הבדיקה חשפו במשאיות האלא כמה שיותר שטח - למשל מכסה מנוע לא מלא, אין פאנלים על דלתות, דשבורד חשוף לגמרי ועוד. לאור העובדה שיש הרבה משאיות שנראות כך, יתכן שהדבר נכון... האם כך?

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

ל- max, אכן אתה צודק. מדובר במשאיות מרצדס משנות ה- 50 של המאה שעברה ובה כול מה שמותר היה עבר חירור, כלומר קדחו חורים. מדובר באחת מהמשאיות הטובות בעולם שנוסעות כמעט בכול תנאי. המשאית הייתה מתקדמת בזמנה, בעלת מערכת בלמים של "אויר - מלא" של 7,3 באר ומשאבת הגה, מה שהייתה סנסציה בזמנו.

פורסם

לא יודע מה איתכם - אבל אני מאחל לעצמי לחיות ככה (לא יודע לגבי הסביבה. אני מדבר על הקונצטרוקציה היחודית והמשתלבת)

להשתלב בצנע באיזה גבעה בצפון בפינת השקט הקטנה שלי. בשלדת אוטובוס עם גן-ירק בחוץ.

עדיף על כל ארמון פאר.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

לגבי הטרקטור ,מזכיר מיסי פרגסון ,לא הייתי מהמר על שנות השיבעים אלא יותר בכיוון השמונים.

לגבי המשאיות ,סיפרו לי שיש גם קטע שקוף במיכל דלק,וגם בהן הצליחו להבריח.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
ל- max, אכן אתה צודק. מדובר במשאיות מרצדס משנות ה- 50 של המאה שעברה ובה כול מה שמותר היה עבר חירור, כלומר קדחו חורים. מדובר באחת מהמשאיות הטובות בעולם שנוסעות כמעט בכול תנאי. המשאית הייתה מתקדמת בזמנה, בעלת מערכת בלמים של "אויר - מלא" של 7,3 באר ומשאבת הגה, מה שהייתה סנסציה בזמנו.
ההסבר פשוט, אם כי קצת מפתיע: משאיות אלה עוברות את הגשרים לירדן. הירדנים מאשרים מעבר רק למשאיות שיש להן רישוי ירדני. רישוי כזה יש בשטחים רק למשאיות שהיו פעם ירדניות - כלומר משאיות מלפני 1967. לכן, הצעירות ביותר הן בנות 40. כיון שסביר שרב המשאיות נקנו בזמנו כמשומשות מגרמניה - כנראה שהן מבוגרות הרבה יותר.

כשהן עוברות לירדן הן מחליפות את הלוחית ללוחית הירדנית המקורית שלהן. החירור הוא לא למעבר במחסומים בתוך הגדה, אלא למעבר הגשרים לתוך השטחים (כנראה דרישה ישראלית).

עודד

פורסם
לא יודע מה איתכם - אבל אני מאחל לעצמי לחיות ככה (לא יודע לגבי הסביבה. אני מדבר על הקונצטרוקציה היחודית והמשתלבת)

להשתלב בצנע באיזה גבעה בצפון בפינת השקט הקטנה שלי. בשלדת אוטובוס עם גן-ירק בחוץ.

עדיף על כל ארמון פאר.

עידן מסכים איתך כל מילה..

גם החלום שלי זה לקנות איזה דירה במקום נידח ולחיות שמה בשקט ושלווה ולישכוח מכל הצרות של המדינה.

(כמובן שיהיה לי איזה garage גדול עם המון מכוניות שאני ישפץ ..)

יוגב

פורסם

גם האופנוע, גם האוטובוס וגם הנוף

נמצאים בישוב בת עין סמוך לאלון שבות וכפר עציון

בת עין בתוך הנוף המקומי של גוש עציון מחזיקה באופי משל עצמה

הערבים נזהרים שלא להתקרב וקוראים לחברה שם "יהודי מג'נון", לי תושבי המקום, עם הזקן והשיער הארוך, הזכירו את בוגרי גואה בהודו רק פתאום עם פיאות.

ישנה הרבה יצירתיות בצורת ההתיישבות למעט תושב המקום שלקח אותה קצת קדימה, בנה בית מקוביות חציר שעוד בטרם הושלם - נשרף.

לגבי המשאית, אדם יקר ציין באוזניי שכבר בספר "הזמן הצהוב" של גרוסמן הן מוזכרות.

הספר להזכיר נכתב ב1987 ואנו ב2006 ועולם כמנהגו נוהג והמשאיות עדיין נוסעות...

הציטוט מתוך הספר:

"אחר בדרכי לגשר, עברתי על פני משאיות הגשר הגדולות והאדומות, שרק בהן מותר להעביר סחורות בין ישראל לירדן. אלה הן משאיות מיוחדות, שרוב חלקיהן גלויים וחשופים לעין הבודקת....במיכל הדלק של המשאית מותקן חלון שקוף, לבדוק את תכולת המיכל. על הכל חשבו כאן, ובכל זאת, מפעם לפעם מצליחים המחבלים להבריח אמצעי לוחמה לאיזור. המלחמה נמשכת"

דויד גרוסמן, הזמן הצהוב

פורסם
תיקון טעות הטרקטור הוא לא מיסי םרגסון זה טרקטור פיאט ואת זה ניתן לזהות ע"פ פנסי החזית
הפנסים בהחלט מזכירים פיאט רומני ,אבל יש מצב טוב שהם מוחלפים (לא בטוח שהבעלים שמר על אוטנטיות).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...