Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

הרדיאטור בפיג'ו שלי 504SR אוטומטית שנת 1983 רקוב ונוזל. ניסו לתקן אותו ללא הצלחה. גם הרשת שלו רקובה וגם האמבטיה התחתונה רקובה. (האמבטיה שאליה מחוברים צינורות השמן של תיבת ההילוכים האוטומטית). בחיפושי לא מצאתי רדיאטורים כאלה אלא רק רדיאטורים לגיר רגיל. האפשרות של להעביר את האמבטיה התחתונה לרדיאטור של גיר רגיל ניפסלה כי כאמור היא רקובה.

1. האם אתם יודעים היכן אני יכול להשיג רדיאטור לרכב כזה ? (בבקשה כאן בארץ ולא ברשות הפלסטינאית או EBAY).

2. הציעו לי להרכיב רדיאטור חדש של גיר רגיל (שכאמור אין בעיה להשיג כזה) ולהוסיף רדיאטור קטן נוסף רק על מנת שיקרר את השמן של הגיר האוטומטי. מה דעתכם על ההצעה הזאת?

תודה, שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שלום שלו,

היתה לי בעיה בזמנו עם הרדיאטור ("הרגיל" אומנם), ונאלצתי להחליף רשת ועוד דברים אשר אינם במידות של הרדיאטורים הרגילים שיש היום.

ביצעתי את העבודה אצל בחור מאד נחמד, אמין ולא יקרן, בשם אלי אלחדד הנמצא באיזור התעשיה של כפר סבא.

"מכון הרדיאטורים" יוחנן הסנדלר 11 כ"ס. 09-7654192, 0522-590080

אני בטוח שתוכל להתייעץ איתו גם בטלפון לגבי הנושא.

שווה לנסות.

בברכה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
שלום לכם,

הרדיאטור בפיג'ו שלי 504SR אוטומטית שנת 1983 רקוב ונוזל. ניסו לתקן אותו ללא הצלחה. גם הרשת שלו רקובה וגם האמבטיה התחתונה רקובה. (האמבטיה שאליה מחוברים צינורות השמן של תיבת ההילוכים האוטומטית). בחיפושי לא מצאתי רדיאטורים כאלה אלא רק רדיאטורים לגיר רגיל. האפשרות של להעביר את האמבטיה התחתונה לרדיאטור של גיר רגיל ניפסלה כי כאמור היא רקובה.

1. האם אתם יודעים היכן אני יכול להשיג רדיאטור לרכב כזה ? (בבקשה כאן בארץ ולא ברשות הפלסטינאית או EBAY).

2. הציעו לי להרכיב רדיאטור חדש של גיר רגיל (שכאמור אין בעיה להשיג כזה) ולהוסיף רדיאטור קטן נוסף רק על מנת שיקרר את השמן של הגיר האוטומטי. מה דעתכם על ההצעה הזאת?

תודה, שלו.

אפשרות נוספת היא להשיג רדיאטור של גיר רגיל לקדוח ולהלחים לו את החיבורים של ההברגות של צינורות הגיר האוטומט,

וכל זה אם הרדיאוטור זהה בנפח המים.

לגבי הצעה מס'2 שהציעו לך,לא בטוח שתהיה טובה,היות ובגיר אין משאבת מים,כך שלא תהיה סירקולציה של מים.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
אפשרות נוספת היא להשיג רדיאטור של גיר רגיל לקדוח ולהלחים לו את החיבורים של ההברגות של צינורות הגיר האוטומט,

וכל זה אם הרדיאוטור זהה בנפח המים.

לגבי הצעה מס'2 שהציעו לך,לא בטוח שתהיה טובה,היות ובגיר אין משאבת מים,כך שלא תהיה סירקולציה של מים.

ל-AMITEXC

מה כוונתך לקדוח ולהלחים ?

ל-SHALEVHO

משאבת המים אינה אחראית על הצירקולציה של השמן, אלא תבת ההילוכים. חיבור מצנן נוסף, למעגל שמן ת"ה, הוא פיתרון מצויין מבחינת הקירור, אך על מנת שזה יעבוד כראוי, צריך למצוא לו מקום בחזית הרכב, בדומה למצנן המים, כדי שהרוח תעבור בין עלי המצנן ותקרר את הצנורות בהם זורם השמן.

פורסם
ל-AMITEXC

מה כוונתך לקדוח ולהלחים ?

הכוונה היא לקדוח בצידי הרדיאוטור חורים במקום שברדיאטור לאוטומט קיימים המחברים,ואח"כ להלחים חיבורים שיתאימו לצינורות הגיר,בדיוק כמו ברדיאטור של הגיר האוטומט.

אם עובי דופן הרדיאטור עבה מספיק אז ניתן לוותר על ההלחמה ולהבריז את מחברים שיתאימו לצינורות.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

תודה לכם על העזרה וההצעות.

שלו.

פורסם
הכוונה היא לקדוח בצידי הרדיאוטור חורים במקום שברדיאטור לאוטומט קיימים המחברים,ואח"כ להלחים חיבורים שיתאימו לצינורות הגיר,בדיוק כמו ברדיאטור של הגיר האוטומט.

אם עובי דופן הרדיאטור עבה מספיק אז ניתן לוותר על ההלחמה ולהבריז את מחברים שיתאימו לצינורות.

עמית.

OK נניח שהדופן עבה והמחברים נבנו, לאן יזרום השמן של תבת ההילוכים ?
פורסם
OK נניח שהדופן עבה והמחברים נבנו, לאן יזרום השמן של תבת ההילוכים ?
אילן,

כשניסו לשפץ את הרדיאטור פרקו לצורך כך את האמבטיה התחתונה מהרשת. בתוך האמבטיה הזאת יש צינור ממתכת שהוא מולחם ל - 2 מחברים בדופן האמבטיה ואליהם מתחברים צינורות השמן שמגיעם מתיבת ההילוכים האוטומטית. השמן זורם בתוך הצינור הזה. והצינור מקורר ע"י המיים שנימצאים כאמור באמבטיה.

שלו.

פורסם
אילן,

כשניסו לשפץ את הרדיאטור פרקו לצורך כך את האמבטיה התחתונה מהרשת. בתוך האמבטיה הזאת יש צינור ממתכת שהוא מולחם ל - 2 מחברים בדופן האמבטיה ואליהם מתחברים צינורות השמן שמגיעם מתיבת ההילוכים האוטומטית. השמן זורם בתוך הצינור הזה. והצינור מקורר ע"י המיים שנימצאים כאמור באמבטיה.

שלו.

תודה שלו, אני מכיר את המבנה, אבל אני לא חושב ש-amitexc התכוון לזה, נראה לי שהוא חשב על שימוש במצנן אחד-אולי הפרדת צינורות ? סתם נשמע לי פטנט נחמד.

אילן

פורסם

אני מציע לך את הדבר הבא.אם לטענתך אתה יכול לרכוש רדיאטור גיר רגיל זה מצויין,היום ניתן להשיג בחנויות קיט מצנן שמן אונברסלי ,וזה יהיה פיתרון מצויין ויחסוך בעיות בעתיד.אומנם לא מדובר ברכב ספורט

אך מצנן חיצוני מקרר היטב, ואין שום סיכוי שמים מהרדיאטור יחדרו לגיר.

שחר.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
תודה שלו, אני מכיר את המבנה, אבל אני לא חושב ש-amitexc התכוון לזה, נראה לי שהוא חשב על שימוש במצנן אחד-אולי הפרדת צינורות ? סתם נשמע לי פטנט נחמד.

אילן

הנה מה שאני התכוונתי.

בכל אופן עכשיו הבנתי שההצעה השניה שהציעו לך היא למצנן שמן,חשבתי שהתכוונת לרדיאטור מים נוסף (:screwy: שכמותי)

untitled.JPG

untitled.JPG

פורסם
רדיאטור של פיג'ו 505 אוטומטית יכול לעזור לך?
אני לא יודע אם רדיאטור של 504 ו - 505 מתאימים, אני אברר את זה. בכל מיקרה תודה רבה.

שלו.

• תוכן חדש...