Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפגש מועדון "סובארו קלאסי"

שבת 4.2.2006 בשעה 11:00 בבוקר איצטדיון ר"ג מול שער 3.

במפגש תיהיה השקה של subaru gft hard-top 1976 שחזרה לכביש אחרי שנה של הקפאה עם לוחיות חדשות...

אים ירד גשם להיתעדכן בבוקר המפגש.

משה אזולאי.

אלון אברהמוב.

ה.פ יש לשלוח ל: M.Azulay או ל aloni002005

ליעוץ בנושאי סובארו.

http://www.tipo.co.il/zone/index.asp?zone=12352550906229

להצטרפות למועדון יש לשלוח מייל ל [email protected].il

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברי פורום בעלי קטנוע רביט מוזמנים לשלוח אליתמונות לכתבה בעיתון ל [email protected] כנ"ל בעלי רכבי סובארו שעדיין לא נרשמו למועדון סובארו קלאסי.

pic17_2.jpg

בנוסף מוזמנים ליצור קשר לפעילות משותפת ולהקמת מועדון ראביט בישראל (במידה ועדיין לא קיים).

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

מפגש מועדון "סובארו קלאסי " יתקיים כמתוכנן!!!

באיצטדיון ר"ג בשעה 11:00 בבוקר.

attachment.php?attachmentid=47578&stc=1&thumb=1 attachment.php?attachmentid=47579&stc=1&thumb=1 attachment.php?attachmentid=47580&stc=1&thumb=1 attachment.php?attachmentid=47581&stc=1&thumb=1

attachment.php?attachmentid=47572&stc=1&thumb=1 attachment.php?attachmentid=47573&stc=1&thumb=1 attachment.php?attachmentid=47574&stc=1&thumb=1

Moshe Azulay

פורסם

שמעו,שיחקתם אותה.

לפני שנה זה היה נראה כל כך רחוק.מפגש סובארו קלאסי,מי היה מאמין?

כל הכבוד.

נ.ב

הסובארו הלבנה,שייכת לאדם מבוגר?

פורסם

אחרונות ,ותודה לחברים ולאורחים הפוקדים את מפגשינו באופן קבוע-עידן ב.מ,אורן ,רון,אלדד מיודעינו

אבי עם ה volkswagen bus split window camper המדהימה ועוד חברים שלא הזכרתי

שיהיה שבוע טוב לכולנו

IMG_0027.jpg

IMG_0030.jpg

IMG_0028.jpg

IMG_0029.jpg

פורסם

לפני כשבוע וחצי נשלחה הודעה לכל חברי מועדון סובארו קלאסי שב 4.2.06 יתקיים מפגש מועדון "סובארו קלאסי", הודעה דומה פורסמה גם בפורום זה. בימים האחרונים קבלתי מספר פניות וטלפונים לידחות את המפגש בעיקבות הגשם שצפוי בחמישי שישי ושבת בבוקר. והיתעקשתי לקיים את המפגש היום......

קמתי בשעה 8:30 בבוקר ניקתי והכנתי את הפיפיה שלי עד שעה 10:00 למפגש. בשעה 10:30 יצאתי מהבית לכיוון ר"ג בדרך פגשתי את אורי הבעלים של שתי הרד-טופ (צהובה-78, וכסופה-79). את אלון פגשנו באיילון (יצא לי חרוז :wink:) הגענו לאיצטדיון ב 10:50. השמש חיממה את היום וגם את הלב. לאט לאט הגיעו החברים. שי עם ה-XT הכסופה. דודי עם ה-XT תכלת, אלעד וארנון גלאס עם הff-1 סטיישן המדהימה ועוד ועוד רכבים.

כמו שעינכם רואות היתה נוכחות יפה קרוב ל-10 מכוניות משנות ה 70. מספר מכוניות שנות ה 80 ועוד כמה אימפרזות רגילות וה-B4 היפה של אלדד (GORIDE) מהפורום. איכזב כתב רכב שהבטיח בה"פ להגיע ולכתוב על מועדון "סובארו קלאסי" בעיתון יומי ולא הגיע.

משה אזולאי.

Moshe Azulay

• תוכן חדש...