Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לייבא הגה לאופל טיגרה שלי.

והבנתי שאתם מומחים ליבוא חלקים מכל רחבי העולם.

אז, השאלה מופנית אליכם:

כמה יעלה המשלוח מגרמניה לישראל של הגה עם כרית אוויר ששוקלים משו כמו 5 קילו מקסימום (לא?)

השולח אומר לי שבסביבות ה-40 יורו אולי יותר, נראה לכם הגיוני כ"כ יקר לשלם על משלוח?

תודה רבה לעוזרים.

יונתן

פורסם

"מתעלק" על הקישור - להערכתכם כמה עלול לעלות משלוח של שתי דלתות+מכסה מנוע+דלת האחורית לקאפרי, מאנגליה או מגרמניה? למישהו יש מושג?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
וואי יקר המשלוח.

תודה על הקישור, יש דרך להוזיל עלויות יבוא?

לא משנה זמן הגעה.

היי יונתן,

יש שתי דרכים - אם לא בוער לך.

• לחכות שמישהו מחבריך/משפחתך/עבודתך/מועדון וכו' ייסע לגרמניה, אפילו ליום יומיים, ולבקש מהמוכר לשלוח את החבילה למלון שבו יהיה החבר.

• לאמר למוכר לשלוח בהובלה ימית, לא אוירית, ואז יהיה המשלוח הרבה יותר זול, אולם זמן ההגעה יהיה בין חודש וחצי לשלשה.

בהצלחה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
"מתעלק" על הקישור - להערכתכם כמה עלול לעלות משלוח של שתי דלתות+מכסה מנוע+דלת האחורית לקאפרי, מאנגליה או מגרמניה? למישהו יש מושג?

היי גנאדי

העניין איננו רק החלקים שפירטת.

יש צורך לבנות ארגז עץ עבורם, שגם הוא יעלה כסף.

הדרך הנכונה ביותר היא לשאול את המוכר כמה יעלו לך אריזה ומשלוח. במקרה כזה לא תהיינה לך הפתעות לא נעימות.

בברכה - אבי.

המקום הנכון:

פורסם
היי יונתן,

יש שתי דרכים - אם לא בוער לך.

• לחכות שמישהו מחבריך/משפחתך/עבודתך/מועדון וכו' ייסע לגרמניה, אפילו ליום יומיים, ולבקש מהמוכר לשלוח את החבילה למלון שבו יהיה החבר.

• לאמר למוכר לשלוח בהובלה ימית, לא אוירית, ואז יהיה המשלוח הרבה יותר זול, אולם זמן ההגעה יהיה בין חודש וחצי לשלשה.

בהצלחה - אבי.

היי אבי, ראשית כל תודה!

בגלל שאני לא מכיר משיהו שנוסע בקרוב לגרמניה לצערי אני אשתמש בעיצה ה-2.

יש לך הערכה גסה כמה זה יוזיל את עלות ההובלה?...במקום 40 יורו, בערך 20-15?

שוב תודה לכולם.

גנאדי-המשלוח מאנגליה הרבה יותר יקר מגרמניה שתדע, משהו שיעלה משלוח 20 יורו לערך בגרמניה יעלה כ-15 פאונד באנגליה, המשלוחים שם מאוד יקרים!

פורסם

אם יש משהו שלמדתי מעסקים עם גרמנים זה שהדואר שלהם יקרן!

אותו משלוח עולה ב100% יותר מאשר מצרפת נגיד.

משכנתא זה קל

פורסם

יונתן,

אני מעריך ע"פ הניסיון, שהובלה ימית עולה בערך חצי מחיר. אבל אין כלל ברור,

מאחר והמחירים נקבעים על פי נפח ומשקל, כך שזה שונה ממוצר למוצר.

אני משתדל בד"כ לשאול את המוכר לפני הרכישה, כמה עולה משלוח אוירי וכמה עולה ימי.

כדאי לשאול לפני הקניה ולא אחריה, משום שיש מוכרים שרואים שכבר קנית,

כלאמר "אתה מוכרח לשלם להם" - ועושים עליך את "הקופה" במשלוח.

(אם אתה מכיר חברה שעובדים בחב' היי טק, אתה יכול לברר אצלם אם הם

או מישהו מהחברה שלהם יוצא לגרמניה בזמן הקרוב).

ערב טוב - אבי.

המקום הנכון:

פורסם

אז, השאלה מופנית אליכם:

כמה יעלה המשלוח מגרמניה לישראל של הגה עם כרית אוויר ששוקלים משו כמו 5 קילו מקסימום (לא?)

השולח אומר לי שבסביבות ה-40 יורו אולי יותר, נראה לכם הגיוני כ"כ יקר לשלם על משלוח?

תודה רבה לעוזרים.

יונתן

מאירופה - המחיר סביר לגמרי.

רון.

שכבר קיבל כמה משלוחים מאירופה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
כדאי שלא תדע,באמת...

לי עלה משלוח של מיכל דלק,שהוא שוקל בסביבות הקילו וחצי, מאנגליה 40 GBP

שרק על המשלוח שלמתי הרבה מכס.

בקיצור עדיף לרדת מזה,אם אתה שואל אותי.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

יצא לי לא מעט להביא חלקים מח"ול יקרים יותר ויקרים פחות.

ברגע שאתה קונה מאדם פרטי אז אתה דיי מוגבל , מה שמאלץ אותך לרקוד לפי החליל שלו.

אם ההגה היה מופיע במספר חנויות/אתרים בגרמניה אז יכול ליהיות שהיית משיג מחיר משלוח זול יותר.

יש מקרים שאני רואה פריט מסוים אצל מספר אנשים בח"ול וכל אחד נותן מחיר אחר למשלוח.

הם רוצים להרוויח גם ממשלוח.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

עיניין המכס והמשלוח משתנים ממשלוח אחד לשני.

אני הבאתי למשל חלק מקורי של מרצדס שעולה בארץ לא פחות מ- 7300 ש"ח לפני מע"מ,אני לא אנקוב את מחירו אבל אני יכול להגיד שהחלק הגיע בקרטון מקורי של מרצדס,החלק היה חדש ולמרות הכל הגיע לי מכתב דואר רשום "פטור ממכס".

אני לא אשקר שנידהמתי לגלות שלא צריך לשלם מכס למרות שציפיתי למכתב מהמכס.

יש גם מקרים כאלו.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אז, השאלה מופנית אליכם:

תודה רבה לעוזרים.

יונתן

נראה מחיר סביר, מבירור שערכתי על משלוח הגה מאיטליה (13 יורו ההגה!!) - עולה המשלוח 65.. ויתרתי הפעם.
  • תוכן חדש...