Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השתתפתי בחג בטיול ג'יפים באיזור הכינרת. כ - 10 ג'יפים חדשים - פג'רו, טרנו, איסוזו, מיצובושו וכו' וכו' , והוויליס 52' שלי.

נסע יפה, הקשיש. משכו אותי רק פעמיים (פעם אחת חילוץ משקיעה בבוץ עד הטמבון, באשמתי המלאה, ופעם שניה כשנגמר למסכן האויר בעלייה מאוד מאוד קשה, למרות 3 נסיונות אמיצים).

אבל מה..? המסלול, הקצב, האווירה - לא התאימו לוויליס. ורק שתדעו שהוא התאמץ מאוד מאוד, התחמם עד קצה היכולת, טחן בולדרים וקוליסים ועמד ברוב המשימות בכבוד.

בקיצור - יש לך 4X4 ישן - וויליס או לנד רובר או משהו דומה? אין כמו לטייל ביחד בקצב ובדרגת קושי מתאימים. זוהי הצעה וזריקת כפפה רשמית. צור / צרי קשר ונארגן מידי פעם טיול. ההדרכה ובחירת המסלול עלי - באיזור חיפה, הכרמל, זכרון, עכו, יקנעם וכו'.

גם סוזוקים מוזמנים.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

תילמד פטנט!

היה לי וויליס גם שנת 59 ועליות קשות הייתי עולה ברוורס. זה ההילוך הכי חזק שלו.

את הויליס 2500cc שלי היחלפתי ב cj5 שנת 78 מנוע 4300cc שש צילינדר דגם האמריקאי עם חריטה של geep של הפח מיקדימה, יש לי הגה כח הגבהות, אקסים רחבים וכו...

ואני יכול להגיד לך שהזקן שלי לא רואה שום גיפ מהחדשים כגון מיצובישי, סופות, סיקסים למיניהם, איסוזו וכו... בשטח ואני מוכן להתערב על זה. בינתיים הוא לא אמר לי לא לכלום כולל את הדיונה הגדולה באשדוד שרציתי לבדוק כמה הוא חזק עצרתי באמצע הדיונה היכנסתי לשני זרקתי קלץ והוא תיפס כמו גדול למעלה בזמן שהניסנים חוזרים רוורס גם שהם באים בתנופה. מסכנה לא כל זקן הוא גרוטאה! וכל מה שלא עולים בראשון עולים ברוורס.

ואיך שמתחילים להתחפר מזיזים את ההגה ימינה ושמאלה תוך כדי זריקת קלץ במכה ואז יוצאים החוצה. בהצלחה בינתיים ירין.

פורסם
השתתפתי בחג בטיול ג'יפים באיזור הכינרת. כ - 10 ג'יפים חדשים - פג'רו, טרנו, איסוזו, מיצובושו וכו' וכו' , והוויליס 52' שלי.

נסע יפה, הקשיש. משכו אותי רק פעמיים (פעם אחת חילוץ משקיעה בבוץ עד הטמבון, באשמתי המלאה, ופעם שניה כשנגמר למסכן האויר בעלייה מאוד מאוד קשה, למרות 3 נסיונות אמיצים).

אבל מה..? המסלול, הקצב, האווירה - לא התאימו לוויליס. ורק שתדעו שהוא התאמץ מאוד מאוד, התחמם עד קצה היכולת, טחן בולדרים וקוליסים ועמד ברוב המשימות בכבוד.

בקיצור - יש לך 4X4 ישן - וויליס או לנד רובר או משהו דומה? אין כמו לטייל ביחד בקצב ובדרגת קושי מתאימים. זוהי הצעה וזריקת כפפה רשמית. צור / צרי קשר ונארגן מידי פעם טיול. ההדרכה ובחירת המסלול עלי - באיזור חיפה, הכרמל, זכרון, עכו, יקנעם וכו'.

גם סוזוקים מוזמנים.

T

לפני חודשיים היה טיול ג'יפים שנתי למועדון החמש, אני מציע לך להתעדכן פעם הבאה ...

אם אתה כ"כ דרוך לעשות טיולים ג'יפים עם ג'יפים ישנים אחרים אני מזמין אותך לאחד מפגישות ההנהלה הקורובות ואתה מוזמן להציע את הרעיון שלך (ואני מבטיח לך שנדון בנושא בשיא הרצינות), אם אתה לא יכול להגיע לישיבה אז אתה מוזמן לצלצל לאירית והיא תדאג להעלות את הנושא בישיבה הקרובה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אנחנו קבוצה של כ- 10 עד 15 ג'יפים, כולם אספנות

לכ- 5 מאיתנו יש מכשיר קשר ואנו מקיימים טיולים בד"כ באזור המרכז.

צור קשר, יובל מחולון

• תוכן חדש...