Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיר איזה שנאי מ 12 ל 6 וולט או שצריך להחליף את כל המערכת החשמל כולל שעונים ????

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

איזה רכב???

אם הרכב הוא 6V ואתה רוצה להישאר עם זה אתה צריך לימצא חלקים שיתאימו לזה...

מבחינת אלטרנטור וסטרטר זה לא כל כך בעיה כי יש אנשים שיודעים ללפף אותם שיתאימו... אם מדובר בשעונים זו בעיה יותר גדולה כי צריך שעוהים שיתאימו ל6V

אם הרכב שלך הוא 12 V ויש לך שעונים ל 6V אתה יכול להישתמש ברכיב אלקטרוני שנירא ממיר מתח - לא מומלץ ביכלל...

בכל אופן, הסבה מ 6V ל 12V יכולה להיות כואבת מאוד כי צריך להחליף את כל מער' החשמל כולל (ובמיוחד) הצמות...

אם הרכב שלך הוא "חצי חצי" ונעשו בו עבודות הסבה חרואניות ההמלצה היא לתקן ולישר קו בכיוון כלשהו. אני הייתי הולך על 12V כי זה יותר סטנדרטי ויותר קל לימצא חלקים, במיוחד נורות...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם מערכת החשמל תקינה אין צורך להחליפה, שכן הזרם שיזרום בחוטים השונים, יהיה קטן מהזרם המקורי. לגבי המכלולים (אלטרנאטור, סטרטר, מנורות וכו), פשוט צריך להחליפם בכאלה שעובדים במתח הנדרש. לגבי השעונים החשמליים:

במכוניות אמריקאיות מהסוג שאני מכיר השעונים (פרט לאמפרמטר שממילא לא תלוי במתח) עובדים על מתח של 5 וולט, כשמתח המצבר הוא 12 וולט. היצור שמשנה את המתח נקרא ווסת והוא מורכב על לוח השעונים. אני חושב, שדבר כזה יכול לענות על הצורך שלך, מה גם שאינך צריך להשתמש בווסת ישן, שהוא מיכאני, יש היום אלקטרוניים. תשאל כל מתקן שעונים (של מכוניות).

בהצלחה

אילן

פורסם

היי

לא מומלץ להחליף סטרטר

הסטרטר של 6 מתאים ל- 12 וולט , רק יסתובב מהר יותר , ואין סכנה שיישרף,

לגבי שאר החשמל אין צורך להחליף צמות / חוטים , רק נורות וכן אלטרנטור

משה

Morris- Motoring in a BIG way...economically

...Peugeot - Vous pourrez toujours compter sur votre voiture

..!"Si c'est une "203

פורסם

שעון דלק זמן מנוע וישר ???

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

האופל רקורד 59 שלי הוסבה מ - 6 V ל - 12

אין בעיה ,

הסטרטר נשאר כפי שהוא ,

מסתובב יותר מהר ומניע בשניה .

שאר - כוייל , מנורות , ממסר איתות - הוחלפו .

יש לבצע ווסת ל6 V לשעונים . לדעתי זה הכי נכון , היות וכבר יש ווסת של 6 V

עובד בהצלחה אצלי כבר שנים רבות .

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...