Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

היום הלכתי להעביר את הפורד אנגליה טסט בפעם הראשונה (היא כבר היתה עם טסט, זו הפעם הראשונה שאני מעביר אותה) ויש לי כמה בעיות שאני חושב שהם די קריטיות...

הנה פירוט הליקויים:

1. שילדה-רקבונות חורים

2. תיבת הגה

3. תפוחי הגה

4. סרנים אחוריים ובולמי זעזועים/נזילות

5. תפוח סרן פין מרכזי

קודם כל, האם השלדה זה דבר שאפשר לסדר או שצריך שלדה חדשה?

שנית, האם אפשר לסדר את הליקויים הנ"ל או שצריך להביא חלקים חדשים?

אם אכן צריך חלקים חדשים, מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם או לתרגם את השמות שלהם לאנגלית על מנת שאבצע חיפוש ב - EBAY.

שלישית , אני צריך המלצה על מוסך שאפשר לסמוך עליו שיתקן את הליקויים באיזור ירושלים (מורשה מן הסתם...) ושיש לו ידע עם רכבי אספנות.

תודה,

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

יכול להמליץ על שני כיוונים:

1. להתייעץ עם אלי, חיים או איל (או עם שלושתם) ממוסך ביטון בגבעת שאול בירושלים (רח' בית הדפוס, קצת אחרי מאפיית ברמן, בצד שמאל).

2. להתייעץ עם חבר הפורום ששמו shlomimycars שנדמה לי שיש לו גם אתר אינטרנט באותו השם שכל כולו פורד אנגליה.

בהצלחה

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

אענה בגוף ההודעה:

שלום רב,

היום הלכתי להעביר את הפורד אנגליה טסט בפעם הראשונה (היא כבר היתה עם טסט, זו הפעם הראשונה שאני מעביר אותה) ויש לי כמה בעיות שאני חושב שהם די קריטיות...

הנה פירוט הליקויים:

1. שילדה-רקבונות חורים כל פחח יכול לסדר, רק תלך לפחח טוב ולא לאיזה חאפר.

2. תיבת הגה לשפץ ו/או להחליף.

3. תפוחי הגה לשפץ ו/או להחליף.

4. סרנים אחוריים ובולמי זעזועים/נזילות להחליף.

5. תפוח סרן פין מרכזי לשפץ ו/או להחליף.

קודם כל, האם השלדה זה דבר שאפשר לסדר או שצריך שלדה חדשה? אסור להחליף שלדה בארצנו!!

שנית, האם אפשר לסדר את הליקויים הנ"ל או שצריך להביא חלקים חדשים? עניתי על זה

אם אכן צריך חלקים חדשים, מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם או לתרגם את השמות שלהם לאנגלית על מנת שאבצע חיפוש ב - EBAY.

שלישית , אני צריך המלצה על מוסך שאפשר לסמוך עליו שיתקן את הליקויים באיזור ירושלים (מורשה מן הסתם...) ושיש לו ידע עם רכבי אספנות.

תודה,

שחר

כל מוסך שיכול לתת לך אישור תיקון יכול לתקן. על האישור תיקון מופיע מספר האישור/רשיון שניתן לו ע"י משרד התחבורה.

חלקים:

מאירמן מכלולים 054-787-984 [אורי] נמצא בפ"ת.

ג'נרל ברקס בת"א בתחילת המסגר (אין לי טלפון).

חזי דלאל ברחוב המסגר (אין לי טלפון).

בהצלחה ותעדקן

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

מתעלק. אצלי לא ממש צריך את זה (מלח מים), אבל לוטוסים נוטים להחלפות שלדה, במיוחד באקלים של האי הבריטי. באמת אסור לי לייבא לארץ שלדה ולהחליף אותה? מס' השלדה שלי מופיע בלוחית על הגוף, לא על השלדה.

במידה ובאמת אסור, ואני לא מצליח לייבא שלדה לארץ, נראה לי שאם יש את הממון, אפשר להשיט את הרכב למדינה קרובה ולעשות שם את ההחלפה, וכשהוא יחזור אף אחד לא ישים לב, לא?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נו, תראו כמה ירושלמים אנחנו בפורום.

רק בשרשור הזה מצאתי שלושה.

בואו ונארגן מפגש ביום שישי בהיר, חמים וצח.

(נכון, דובר על זה בת'רד אחר, אבל אותו בטח לא קראו הירושלמים, או לפחות לא הגיבו אליו).

הרי טיפים של מוסכניקים בירושלים, רק מי שחי כאן יודע - למשל על מוסך ביטון - זו הפעם הראשונה שאני שומע, ויכול להיות שהוא היה חוסך לי הזמנות מחול לחלקים ועוד כהנה וכהנה.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
מתעלק. אצלי לא ממש צריך את זה (מלח מים), אבל לוטוסים נוטים להחלפות שלדה, במיוחד באקלים של האי הבריטי. באמת אסור לי לייבא לארץ שלדה ולהחליף אותה? מס' השלדה שלי מופיע בלוחית על הגוף, לא על השלדה.

במידה ובאמת אסור, ואני לא מצליח לייבא שלדה לארץ, נראה לי שאם יש את הממון, אפשר להשיט את הרכב למדינה קרובה ולעשות שם את ההחלפה, וכשהוא יחזור אף אחד לא ישים לב, לא?

אף אחד לא אמור לשים לב, רק קח בחשבון שיכול להיות שיצלמו לך את האוטו גם תמונות וגם במסרטה, ע"מ לחפש לכשתשוב עם הרכב מה שיפצת בשביל שתשלם על זה מכס.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

אפשר לייבא שילדה לארץ, וזה כבר נעשה בעבר. לגבי מספר השילדה שלך - למיטב ידיעתי התקנות בארץ דורשות הטבעה על השילדה, ולא מסתפקות בלוחית על הגוף. מכוניות שיובאו רק עם לוחית חויבו לעבור הטבעת מספר על השילדה. כנ"ל לגבי מספר המנוע.

לגבי הלוטוס, יש שתי אפשרויות:

1. המספר מוטבע איפה-שהוא על השילדה, ופשוט עוד לא מצאת אותו.
  2. המספר לא הוטבע מעולם על השילדה, ואיכשהו המכונית "החליקה" לה בין מכוני טסטים שלא מקפידים...

אזולאי, או עמית מקומפיוטסט יוכלו אולי להרחיב בנושא.

אף אחד לא אמור לשים לב, רק קח בחשבון שיכול להיות שיצלמו לך את האוטו גם תמונות וגם במסרטה, ע"מ לחפש לכשתשוב עם הרכב מה שיפצת בשביל שתשלם על זה מכס.
בדרך כלל המכס לא משקיע כל-כך הרבה עבודה... מקסימום מישהו מציץ מהמשרד כשאתה מוציא את האוטו ומוודא שהצבע זהה לכתוב ברשיונות. אני מכיר כמה מקרים של מכוניות שיצאו לשיפוץ כללי וחזרו מבלי לשלם מאומה, או מקסימום משהו סימלי עבור ג'אנטים חדשים. זה כמובן לא חוקי - הלא כולנו אזרחים שומרי חוק, ושמחים לשלם למכס את המגיע לו, נכון?...

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

היי שחר

מה קורה

דבר איתי בטלפון לכל בעיה יש פיתרון אין לך מה לדאוג

דרך אגב

העירו לך בטסט על הריקבונות

או על מצב הפחחות

מה בדיוק הסעיפים שבגללם לא עברת

שלומי

פורסם
אפשר לייבא שילדה לארץ, וזה כבר נעשה בעבר. לגבי מספר השילדה שלך - למיטב ידיעתי התקנות בארץ דורשות הטבעה על השילדה, ולא מסתפקות בלוחית על הגוף. מכוניות שיובאו רק עם לוחית חויבו לעבור הטבעת מספר על השילדה. כנ"ל לגבי מספר המנוע.

לגבי הלוטוס, יש שתי אפשרויות:

1. המספר מוטבע איפה-שהוא על השילדה, ופשוט עוד לא מצאת אותו.
  2. המספר לא הוטבע מעולם על השילדה, ואיכשהו המכונית "החליקה" לה בין מכוני טסטים שלא מקפידים...

אזולאי, או עמית מקומפיוטסט יוכלו אולי להרחיב בנושא.

קובי

כל מילה נוספת מיותרת.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אהלן שלומי,

על מצב הפחחות לא העירו לי, האוטו עבר פחחות כללית לפני כמה שנים והוא שמור מאוד, אבל הסעיף שמתייחס לשלדה מצויין כך: "שילדה-רקבונות חורים".

חוץ מזה אין לי עוד רקבונות מוכרים או חלודה שלא ראיתי, הפח באמת במצב מצויין.

מחר אני אהיה איתך בקשר, את שאר הסעיפים פירטתי בהודעה הראשונה.

תודה, שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם
מס' השלדה שלי מופיע בלוחית על הגוף, לא על השלדה.

QUOTE]

גם אצלי רק על לוחית.

גם על המנוע יש לוחית.

יובלי.

תפתח ליידי מכסה מנוע ותוך 2 דקות אני מראה לך מספר שלדה מוטבע על השלדה ומספר מנוע מוטבע על המנוע.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...