Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הזדמנות של כמעט פעם בחיים, גם לשפץ מכונית ישנה שהיא גרוטאה של ממש (אם כי מקוריות היא לא הערך הכי חשוב אצלם...), וגם להשתתף בתכנית טלוויזיה של MTV אירופה:

הערה חשובה: אין לי קשר להפקה אף שטרחו להעביר אליי המידע והפרטים באופן אישי. נא לא לפנות אליי בנושא זה אלא ישירות לפי פרטי ההתקשרות שנמסרים כאן.

למי שמחליט לנסות - בהצלחה גדולה!

איל פלד

BABY YOU CAN DRIVE MY CAR

MTV אירופה מחפשת נהגים ישראליים להשתתף בתכנית חדשה,PIMP MY RIDE INTERNATIONAL ?

תנאי הקבלה: אנגלית טובה, מצב רוח טוב ו... רכב מזעזע

אחרי שב MTV? אירופה מינו מנחה ישראלי בתחנה, פונה הרשת לישראל באמצעות נציגת הערוץ בארץ "ענני תקשורת", על מנת להזמין

נהגים ישראליים שישתתפו בגרסה בינלאומית לתוכנית Pimp my ride international?. בתוכנית זו המשתתפים משפצים את המכוניות

הרעועות שלהם לכדי דגמים משופצים ומאובזרים במיטב הגאדג'טים הכי מתקדמים בעולם. אם אי פעם דמיינתם לעצמכם איך זה שתהיה

לכם מכונת קפה באוטו או חלמתם לנגן על עמדת די ג'י מהמושב האחורי של הטנדר שלכם בזמן הנהיגה מדובר בתוכנית בשבילכם. MTV? אירופה

יוצאת במסע חיפושים מסביב לעולם כדי למצוא אותך, ואת הרכב שלך.

MTV אירופה מזמינה אתכם, בין אם אתם סתם חובבי רכב ובין אם אתם משוגעים לדבר לבוא להשתתף בעונה החדשה של התכנית שתגרום

לכם לראות את המכונית שלכם באור אחר לגמרי, Pimp my ride international?. לאחר עונה מוצלחת במיוחד בארה"ב ובבריטניה, החל

השבוע שלב איתור המועמדים לגרסה הבינלאומית של תכנית הטלוויזיה שסחפה אחריה מיליוני מכורים למכוניות ומוסיקה מכל רחבי הגלובוס.

No AttachName

איך זה עובד? PIMP MY RIDE? בוחרת מדי עונה בנהגים שיש להם רכבים ישנים, אם תרצו גרוטאות, והופכת אותם לרכבים נוצצים

שינקרו לכל השכנים בבלוק שלכם את העיניים. חשבתם שימי התהילה של המכונית הישנה שתקועה לכם בחניה עברו? נדמה לכם שימי

הזוהר של הטרנטה הסתיימו יחד עם הוודסטוק? אם אתם ממש מתביישים להראות בציבור עם הרכב שלכם, תחשבו שוב!

ב- Pimp my ride international? זה אף פעם לא מאוחר.

אז איך משתתפים? אם יש לכם אנגלית ברמה טובה, אם יש לכם מכונית ישנה שאתם חולמים להוסיף לה בריכה על הגג או מיקרו

בתא המטען, כדאי שתזדרזו. רק עד סוף פברואר ניתן להירשם באתר Pimp my ride international ? של MTV?

בכתובת www.pimpmyrideint.com? ולספר לנו למה דווקא אתם הכי מתאימים להשתתף בתכנית, למה האוטו שלכם הוא הכי מיוחד

והכי חשוב, שלחו לנו תמונה שלו, כדי שגם אנחנו נתאהב. את כל זה שלחו לנו לכתובת האי מייל [email protected] ?ובמקביל

תשלחו לנו את הטופס שתורידו מהאתר וגם את התמונה בדואר, לכל מקרה לכתובת:

Pimp My Ride International, PO Box 1381, London NW1 8XT?.

אז קדימה, תחליפו הילוך ובואו תראו לנו מאיפה נוזל השמן...

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה שזה מפתה... הייתי ברגע זה הולכת לקנות רכב...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
כמה שזה מפתה... הייתי ברגע זה הולכת לקנות רכב...

קדימה יוליה ,אסטון מרטין חדשה 108 אלף פאונד באנגליה,חינם מה?בהצלחה -זאב

zeev

פורסם

Blue Jay התכוונת ל"גרוטאה".....:-D

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ל' - אל תעשי לי קטנות - גם אם היא לא נוסעת ועומדת על בלוקים בלי טסט - זה לא אומר שהיא גרוטאה!!!

וזאב - הייתי מעדיפה לקנות איזו סטינגריי... :yum:

מי יודע מה היו עושים לה...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
ל' - אל תעשי לי קטנות - גם אם היא לא נוסעת ועומדת על בלוקים בלי טסט - זה לא אומר שהיא גרוטאה!!!

וזאב - הייתי מעדיפה לקנות איזו סטינגריי... :yum:

מי יודע מה היו עושים לה...

עניין של טעם,לא?ערב טוב-זאב

zeev

פורסם

כנראה בישראל, אבל אני לא רואה איך זה עובר טסט אחרי זה בלי מעכרים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
בבקשה תפמפמו לי את האסקורט....

לא מבטיח לגבי האסקורט, אבל כשתקבל את הטרנזיט (אם תקבל אותה) אני יעזור לך עם העיצוב פנים...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...