Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צינור דלק דולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול במהלך הנעת הרכב, צינור הדלק לאחד הקרבורטורים הזיע קלות.

היום זה הפך למעיין המתגבר. ישנה אפשרות להחליף את הצינורות השזורים, או שחזקה עלי להזמין חדש וגמרנו?

תודה,

ליעד

fuel-small.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כל בית מלאכה לצנרת הידראולית יחליף את החלקים הגמישים וילחץ אותם עם כוסיות חדשות, או שכבר יכין לך אחד חדש לפי הדוגמה עם ניפלום ומחברי בנג'ו חדשים.

נראה לי סדר גודל של 200 ש"ח.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

תפרק את הבנדים (עם דיסק) בזהירות לא לפגוע במחבר עצמו

קנה צינור דלק גמיש בקוטר המתאים ותלביש אותו על המחברים

סגור עם בנדים (אלו שיש עליהם בורג הידוק) וזהו

מקסימום 30 ש"ח

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

די בעייתי למצוא "צינור דלק" כמו שאתה מתאר יוני.

אבי קנה וניסה עשרות סוגים של צינורות אשר כולם הבטיחו שלא יכשלו בלחץ הדלק, וכולם למעט הסוג האחרון כשלו. ודווקא את הסוג הזה הוא לא קנה.

לכן, ליעד, אם תמצא משהו. תפרסם ברבים.

משכנתא זה קל

פורסם

מסתבר שלאבא של חבר שלי יש מפעל להידראוליקה, אני אקפוץ אליו מחר ונראה מה הדין.

אני מתפלא שצינורות כשלו תחת לחץ הדלק, שכן הלחץ נמוך מאוד. אתמול כל הזרמת הדלק הייתה באמצעות כוח הכבידה מבקבוק שישב 5 ס"מ גבוה יותר מהקרבורטורים. לחץ מי יודע מה גבוה זה לא מייצר. בכל מקרה יש כאן צינורות שזורים, כמו בברקסים, הם צריכים להיות חזקים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

צינורות שזורים לדלק שונים מצינורות לנוזל בלמים. השזירה בציורות דלק משמשת בעיקר ליופי, ומתחתיה אלו צינורות טרמופלסטיים, שעם השנים מתקשים ונסדקים.

אני מחליף את צינורות הדלק בסאאב שלי עם הזרקה מכאנית (לחץ של 3.3 עד 3.7 אטמוספרות) מידי שנתיים עקב התקשותם מטמפרטורת תא המנוע. אני משתמש בציונורות שאני מביא משבדיה, שם הרבה יותר קר והם אינם סובלים.

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

לצינור דלק יש תקן, קשה לי להאמין שצינור דלק יעודי לא עומד בלחץ במנוע קרבורטור.

יש להחליף את הצינורות אחת לכמה שנים אבל זה נכון ומומלץ לגבי כל צינור כמעט

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
לצינור דלק יש תקן, קשה לי להאמין שצינור דלק יעודי לא עומד בלחץ במנוע קרבורטור.

יש להחליף את הצינורות אחת לכמה שנים אבל זה נכון ומומלץ לגבי כל צינור כמעט

להחליף, ובגלל הטמפרטורה הגבוהה בתא המנוע.

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

אפרופו צינור דלק דולף ,

יצאנו היום לטיל עם המשפחה והרכב המודרני , אבל כשחזרנו חיכתה לי הפתעה ,

שלולית קטנה מתחת לאופל קדט הצהובה שלי מאחור ,

ניגשתי לרכב ומיד התברר שמטפטף דלק מהצינור ממיכל הדלק .

זהו צינור דלק רגיל שמחבר צינור קשיח יותר שמגיע עד למשאבת הדלק .

הצינור שהתיבש ונסדק הוא קצר ומהסוג שמחבר את משאבת הדלק לקרבורטור .

אז - גם אני לא חשבתי אפילו על צינור אחורי לבדוק אותו אפילו ,

חומר לבדיקה ומחשבה .

כולנו תמיד מחליפים את הצינורות אל הקרבורטור , ואת האחורי ממיכל הדלק ?!

מהיום בכל רכב יוחלף מיד .

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

נראה לי די אלמנטרי לעשות את זה ברכבים משכבת הגיל הזו.

כפי שאמרתי לך, זו גם אחת הסיבות שהנענו את הרכב מבקבוק דלק. כל עוד לא עברתי על כל צנרת הדלק, פחד להשתמש בה.

תמהני מדוע יש לך שם צינור גמיש והצינור איננו מתכתי לאורך כל הדרך. זה נראה לך מקורי או אילתור שהוסף במהלך חיי הרכב?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

יש חנות מפעל שמחזיקה ומייצרת צינורות מכל הסוגים, החנות נימצאת ברחוב יצחק שדה 34 והיא ניקראת טכנו צינור, המחירים לא הכי זולים אבל העבודה מיקצועית ותיראה מקורית על האוטו.

בהצלחה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אני לא בעד צינורות שזורים - הם אולי נראים יפה, אבל קשה לדעת אחרי כמה שנים מה המצב של הגומי מלמטה.

יש שתי אפשרויות, שהוזכרו כבר קודם:

1. "לחיצת" צינורות גמישים חדשים (ולא שזורים!) עם "כוסיות" חדשות בבית מלאכה לצנרת, למשל "טכנו-צינור".
  2. הפתרון שהציע יוני 110 - לקנות 1 מטר צינור דלק (בכל חנות חלקי חילוף) ועוד כמה בנדים קטנים, לפרק את ה"כוסיות" הקיימות ולהרכיב מחדש תוך שימוש בחלקים הקשיחים של הצינור שלך (מחברי הבנג'ו ומפצל ה-T, כמובן לאחר ניקוי שלהם). זו היתה האפשרות שאני הייתי בוחר בה - אני מעדיף להדק את הבנדים בעצמי...

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

מה בעצם היתרון של כוסיות? למה מרכיבים אותן בכלל אם אפשרי ופשוט יותר לעבוד עם בנדים?

ובלי קשר, רק עכשיו נפל לי האסימון למה קוראים למחברי בנג'ו ככה :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
תמהני מדוע יש לך שם צינור גמיש והצינור איננו מתכתי לאורך כל הדרך. זה נראה לך מקורי או אילתור שהוסף במהלך חיי הרכב?
הצינור הוא מתכת לאורך כל הדרך חוץ מהקצוות.

יש מכוניות שעשו בצינור המתכת "עין" והצינור מתהדק ישירות למיכל,ויש רכבים שהחיבור נעשה ע"י צינור גומי,בדיוק כמו בצד של משאבת הדלק.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...