Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות הודעה שפורסמה בשרשור אחר החלטתי לפתוח את הדיון הבא:

האם מותר או אסור לגעת ברכבים במפגשים ובתצוגות? מה דעתכם?

"......ניסיתי ללטף איזה רכב, וקיבלתי כ"כ הרבה צעקות מבעל הרכב איך אני מעיז בכלל לגעת באוטו שלא של אבא שלי. באותו רגע החלטתי שלי יהיה אוטו ישן ואני לא רק שאגע בו - אני גם אפרק לו את הצורה......... אה, כן... בתצוגות אני לא צועק על ילדים ואחרים שמלטפים לי את האוטו..."

***יש לציין שבעריכה נמחקו הדברים הפחות רלונטים לדעתי***

יש הבדל בין ליטוף רכב לבין ניסיון לפתיחת הרכב בצורה אגרסיבית.

יש הבדל בין ליטוף רכב לבין שבירת אנטנה (למה אנשים צריכים לנגוע בה??).

יש הבדל בין ליטוף רכב לבין הישענות על רכב כשהניט של הכיס בג'ינס שורט את הצבע.

יש הבדל בין ליטוף רכב לבין ישיבה על הרכב ישיבה על מכסה מנוע/בגאז' כשהרגליים על הפגוש.

יש הבדל בין ליטוף רכב לבין הישענות על רכב כשמחזיק המפתחות בכיס והמפתחותת מחוץ לכיס שורטות את הרכב.

אני אישית מעדיף שלא יגעו לי ברכב. נכון יש אנשים שוואלה רוצים רק ליגוע אבל, הטבעת משאירה סימן על הרכב, הניסיון המר עם הסוג של האנשים שעושים נזק לא בכוונה ולעיטים גם ללא ידיעה גורם לאנשים (כמוני) ליהיות לא נחמדים.

כשהערתי לבחור על שישב לי על המכסה מנוע (במפגשישי) עם הרגלים על הפגוש שבוע אחרי שיצא משיפוץ רציני התשובה שלו היתה "אז מה, זה רק אוטו".

ואני רציתי להרוג אותו אז מה, זה רק דביל....

משה אזולאי.

subaru 1979 (1).jpg

subaru 1979 (2).jpg

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אסור בכלל לגעת. זה רכוש של מישהו אחר, בדיוק כמו שאתה לא מתחיל למשש בחורות ברחוב.

והרי אם יגרם איזשהו נזק הבחור יגיד "מה אכפת לך??? כולה שריטה קטנה, אני אתן לך טלפון של דוד שלי הוא סייד נהדר".

משה, חבל שאני אתחיל להוציא פה את כל העצבים שלי ותאמין לי שיש לי לא מעט. שריטה שעשו לי לכל אורך האוטו, שכן שעשה רוורס עם הג'יפ שלו וכולה נגע טיפה בפגוש, אתמול שוב גנבו לי כיסוי (לפני כמה חודשים היו לי 5 עכשיו נשאר לי 1.

אני כ"כ שמח שקניתי את המנטה החדשה (אנסטסיה), לצאת כל יום עם איזבל לנסיעות היה כאב לב/ראש רציני. לאט לאט אני מתחיל לחשוב שאולי הפגם אצלי, אולי גם אני אקח לי איזה רכב בליסינג ואתחיל "לתת בראש" (תרתי משמע) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אסור בכלל לגעת. זה רכוש של מישהו אחר, בדיוק כמו שאתה לא מתחיל למשש בחורות ברחוב.

והרי אם יגרם איזשהו נזק הבחור יגיד "מה אכפת לך??? כולה שריטה קטנה, אני אתן לך טלפון של דוד שלי הוא סייד נהדר".

משה, חבל שאני אתחיל להוציא פה את כל העצבים שלי ותאמין לי שיש לי לא מעט. שריטה שעשו לי לכל אורך האוטו, שכן שעשה רוורס עם הג'יפ שלו וכולה נגע טיפה בפגוש, אתמול שוב גנבו לי כיסוי (לפני כמה חודשים היו לי 5 עכשיו נשאר לי 1.

אני כ"כ שמח שקניתי את המנטה החדשה (אנסטסיה), לצאת כל יום עם איזבל לנסיעות היה כאב לב/ראש רציני. לאט לאט אני מתחיל לחשוב שאולי הפגם אצלי, אולי גם אני אקח לי איזה רכב בליסינג ואתחיל "לתת בראש" (תרתי משמע) ...

רכב, או רכוש אחר הנימצא ברשות הרבים, אינו אסור בנגיעה, הישענות, או אפילו ישיבה על הרכב, כפי שהקשבה או הקלטה אקראית של שיחת טל' של מישהו אחר בבית קפה לא תחשב האזנת סתר...

כניסה לתוך הרכב ע"י פעולה פיזית של פתיחת פתח הסרת כיסוי, או לקיחת דבר מה שהיה מונח ברכב ללא רשות הבעלים אסורה, על פי חוק ותחשב בין השגת גבול להיתפרצות לרכב או גניבה, על פי מהות העניין.

קשה שבעתיים נושא הדו גלגלי, אם ישב מישהו על האופנוע שלך בתנוחת נהיגה שיחק בהילוכים ובידיות הרי שעדיין לא עבר עבירה, מרגיז אבל נכון......

במידה ומישהו גרם נזק במתכוון, או לקח חלק מהרכב ללא רשות הבעלים, ניתן להאשימו בגרימת נזק, או גניבת חלקי רכב-תשומת לב מיוחדת לכל אלה שנוהגים להשלים חוסרים מ"גורטאות" בצידי הדרכים, במידה ומישהו יתפס והבעלים הרשום של הרכב יחליט להיתלונן, יפתח תיק פלילי.....

המחוקק קבע כי ברשות הרבים גם לרכוש פרטי, תהיה פחות הגנה מאשר היה לו אם היה נימצא ברשות היחיד, או במקום בו מגבלת כניסת הציבור.

מי לא נישען פעם על רכב חונה בשכונה? והמוחקק לא מבחין בין רכב זה או אחר.....

עכשיו יקומו המשפטנים, המתפלפלים והמקטרגים, ויציגו סיפורי זוועות, אותות ומופתים, להוכיח כי אני טועה....

כי אם לא כך הרי שלא תהיה פרנסה למחוקקים, לאוכפים, לעו"ד.... ולכל אלה שעוסקים בתחום-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
רכב, או רכוש אחר הנימצא ברשות הרבים, אינו אסור בנגיעה, הישענות, או אפילו ישיבה על הרכב, כפי שהקשבה או הקלטה אקראית של שיחת טל' של מישהו אחר בבית קפה לא תחשב האזנת סתר...

כניסה לתוך הרכב ע"י פעולה פיזית של פתיחת פתח הסרת כיסוי, או לקיחת דבר מה שהיה מונח ברכב ללא רשות הבעלים אסורה, על פי חוק ותחשב בין השגת גבול להיתפרצות לרכב או גניבה, על פי מהות העניין.

קשה שבעתיים נושא הדו גלגלי, אם ישב מישהו על האופנוע שלך בתנוחת נהיגה שיחק בהילוכים ובידיות הרי שעדיין לא עבר עבירה, מרגיז אבל נכון......

במידה ומישהו גרם נזק במתכוון, או לקח חלק מהרכב ללא רשות הבעלים, ניתן להאשימו בגרימת נזק, או גניבת חלקי רכב-תשומת לב מיוחדת לכל אלה שנוהגים להשלים חוסרים מ"גורטאות" בצידי הדרכים, במידה ומישהו יתפס והבעלים הרשום של הרכב יחליט להיתלונן, יפתח תיק פלילי.....

המחוקק קבע כי ברשות הרבים גם לרכוש פרטי, תהיה פחות הגנה מאשר היה לו אם היה נימצא ברשות היחיד, או במקום בו מגבלת כניסת הציבור.

מי לא נישען פעם על רכב חונה בשכונה? והמוחקק לא מבחין בין רכב זה או אחר.....

עכשיו יקומו המשפטנים, המתפלפלים והמקטרגים, ויציגו סיפורי זוועות, אותות ומופתים, להוכיח כי אני טועה....

כי אם לא כך הרי שלא תהיה פרנסה למחוקקים, לאוכפים, לעו"ד.... ולכל אלה שעוסקים בתחום-רן

מפתיע ומקומם כאחד !

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

ברור שאסור לגעת ,השאלה היא איך אני כבעלים יכול לדואג לזה כשאני הולך לראות רכבים אחרים.

מי שרוצה לבדוק גלים בפחחות שיבקש מבעל הרכב ,אני בטוח שמי שיבוא ויסביר את עצמו רוב האנשים יתנו לו להעביר אצבע (אם הוא לא בדק שמן בדיוק...).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

דעתי היא קצת אחרת

אני נותן לגעת ואפילו מכניס אנשים לרכב שיצטלמו בתוכו.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מה שרן כתב אכן מרתיח אבל לצערנו "אין מה לעשות, חוק זה חוק" (חוץ מלהניח שלט על הרכב (מי שיגדיל את התמונה שצירפתי (בהודעה ה-1) יראה אותו, אנשים במפגשישי צוחקים על זה אבל לפחות זה מונע מאנשים מסויימים לגעת ביפיפיה שלי)

דעתי היא קצת אחרת

כשבנאדם מבקש זה כבר מעיד על אופיו ובכיף.

כשבנאדם עושה זאת ללא אישור זה כבר משהו אחר ואני, חושב שיש פה עוד שיסכימו איתי.

משה.

Moshe Azulay

פורסם
דעתי היא קצת אחרת

בני ידידי,זכותך המלאה ,להתיר או לאסור,זהו הרכוש שלך,לדעתי אם חלילה בעבר נגרם היה לך נזק ,כמו לי, סביר שדעתך היתה שונה.

ולרנציק,חבלול מתאים, משמש דיסטנס בין הקהל והמוצגים,בצורה שמי שעובר כאילו חצה גבול,אז גם המזיק אולי יחשוב פעם שניה.שבת שלום-זאב

נ.ב.הייתי במספר תצוגות וגם מוזיאונים באנגליה,לא ראיתי אף אחד דוחף ידים.

zeev

פורסם

זאב

חיבלול יוצר הפרדה בין הקהל לאוביקט, אבל חוקית אין דרך להעניש מישהו שעבר את החיבלול.

תרבות זה משהוא אחר, באירופה איש לא יעיז למשש את הלחם בסופר בכדי לבדוק אם הוא טרי....

אבל אנחנו לא סבונים כמו הארופאים, "למה מה? כולללה אוטו, לאבשלי יש יותר חדש........."

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
משה יקירי ,

בבקשה קצת עברית כשרה:

האם מותר/אסור לגעת ברכב בתצוגה?

ועכשיו המשך את הדיון ....

ביי

דרור .

דרור ידידי,

בבקשה קצת עברית תיקנית... :-)

את הכשרות נבצע בכלי האוכל ולא בכלי הרכב . . .

איחולי שבת שימשית לכם בצפון - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
בני ידידי,זכותך המלאה ,להתיר או לאסור,זהו הרכוש שלך,לדעתי אם חלילה בעבר נגרם היה לך נזק ,כמו לי, סביר שדעתך היתה שונה.

ולרנציק,חבלול מתאים, משמש דיסטנס בין הקהל והמוצגים,בצורה שמי שעובר כאילו חצה גבול,אז גם המזיק אולי יחשוב פעם שניה.שבת שלום-זאב

נ.ב.הייתי במספר תצוגות וגם מוזיאונים באנגליה,לא ראיתי אף אחד דוחף ידים.

בני, אני עם זאב. אחרי שתבוא לרכב שלך, תמצא את הכיסוי זרוק ושריטה לכל אורך הרכב חצי שנה אחרי שהרכב יצא מפחחות אתה תקלל את כל העולם ואחותו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אסור בכלל לגעת. זה רכוש של מישהו אחר, בדיוק כמו שאתה לא מתחיל למשש בחורות ברחוב
זה רק אני, או שהבהרת לנו שוביניזם מהו...

בעצם אתה אומר שאם בחורה "חונה" באיזה פינה חשוכה, והחבר הערסוואת שלה לא נמצא באזור, אז אפשר למשש בלי שיצעקו עליך שאתה נוגע ברכוש פרטי...

וברצינות: מן הסתם המכונית לא נעלבת ולא מאוימת מכך שממששים אותה, להבדיל מבני אדם.

פורסם
זה רק אני, או שהבהרת לנו שוביניזם מהו...

בעצם אתה אומר שאם בחורה "חונה" באיזה פינה חשוכה, והחבר הערסוואת שלה לא נמצא באזור, אז אפשר למשש בלי שיצעקו עליך שאתה נוגע ברכוש פרטי...

וברצינות: מן הסתם המכונית לא נעלבת ולא מאוימת מכך שממששים אותה, להבדיל מבני אדם.

אכן אכן ,המכונית לא נעלבת,אבל כאשר פוגעים בה אני נעלב,ועוד איך.זאב

zeev

פורסם

אני מבין שמשיעורי סיפרות נעדרת.....:wink:.

ואני שמעתי את המשפט הזה בניסוח אחר:

אל תיגע לי באוטו כמו שאני לא נוגע בבחורה שלך.

Moshe Azulay

• תוכן חדש...