Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה זמן רב מתרוצצות בראשי מחשבות, תהיות, הגהות והשגות לגבי המועדון ותפקודו, החלטתי להפסיק לשתוק:

1. אם מועדון החמש הוא מועדון לחברים בלבד, מועדון שגאה בזה ודואג שרק לחברי מועדון יוענקו זכויות, איך זה שלמפגשים של המועדון הזה, במיוחד לזה של יום שישי, נכנסות לפחות 30 אחוז מהמכוניות שהן בכלל לא שייכות לחברי מועדון ומוצגות שם תחת הכותרת "מפגש מועדון החמש"? על מה אני מדבר? אענה לפני שיתלהמו כאן: על האמריקאיות לדוגמא, כל אותן מכוניות שרירים, ה-GTO, הטראנס אם השחורה זהב, הקורבט הצהובה, הקמארו הבורדו ועוד ועוד כל מיני כאלה. נוסיף לזה גם אלפא רומאו שונות שמגיעות כל שישי בערב למפגש ואחוז בודד מהם הם חברי מועדון. מה עם עוד כל מיני מכוניות יפניות שונות או אפילו גרמניות כמו כרמן שונות ופרינז לבנה ואדומה שמגיעות לשם ובכלל הם לא חברי מועדון אני יכול לתת עוד הרבה דוגמאות אבל הבנתם. למה בכלל לשלם ולהיות חבר? גם ככה אני יכול להכנס לשם, גם ככה המפגש הזה שמציג את עצמו במפגש מועדון, הוא בעצם מפגש לכל מי שיש לו רכב קלאסי ולא מפגש מועדון, עובדה.

2. דמי חבר? נגיד ונתתי, מה אני מקבל? ברור שהתשובה הראשונה שנותנים פה, היא לא מה אתה מקבל, אלא מה אתה נותן ואני אומר תפסיקו לקשקש - מי שנרשם לקאנטרי קלאב, לא תופס מגב ומתחיל לנקות, מי שנרשם למועדון סנוקר, לא עומד בדלת ומתחיל למיין אנשים בכניסה, מי שחבר במועדון תעופה, לאו דווקא חייב לארגן את המפגשים שלו, הם בעלי עניין ורוצים להנות מהעניין, אז מי שרוצה לתרום, שיתרום, זאת לא תשובה. אז מה אני מקבל שאלתי? עלון מגזין מכובד, נכון, נחמד, נכון, 40 אחוז ממנו זה פרסומות, היתר זה כתבות של אותם כותבים, עדיין נחמד אני מודה ומתוודה. אז מה עוד אני מקבל? מדבקה? מחזיק מפתחות? כרטיס חבר? יופי לי, מה זה נותן לי? התשובה שתמיד נותנים פה היא נחמדה אך עגומה ועקומה ואני אצטט "אתה חבר במועדון שייסד את תחום הרכב האספנות ובלי המועדון הזה, לא היו לך מחירים כאלה לביטוח ומחירים כאלה לרישוי, המועדון הזה הוא זה שביצע שינויים רבים בתקנות ולכן, אתה משלם על כל זה ועל הפעילויות שלו", תגידו לי, אני משלם עבור זה שמישהו עשה את הנ"ל? מה זה, לנצח תרצו שדמי החבר ישלמו על "העבודה הקשה שעשינו"? התקנות כבר תוקנו, החוקים חוקקו, אם הם יתבטלו בגלל שמועדון החמש לא יהיה קיים? אולי, אבל עדיין זה לא אומר שצריך לקחת כסף עבור אידיאולוגיה, רוצים שישלמו דמי חבר, תתנו! מחבלים למכוניות, שלטים מכובדים למכוניות שמוצגות, טיולים על בסיס קבוע, אירועים שיתנו תחושה שמישהו נתן שם משהו ולא שכל העשייה שם היא כי כמה צדיקים נאותו לעזור ולהרים אירוע! המועדון הוא אמנם עמותה, אך הוא צריך להתנהל כמו עסק כלכלי וכיום, הוא ארגון צדקה יותר מאשר נותן תמורה, אידיאולוגיה, אני אראה בקלפי בעוד כמה חודשים, עבור תמורה משלמים בשנות האלפיים, לא עבור הישגי העבר. גם ככה, לכל מפגש מועדון אני יכול להגיע. גם ככה, לכל אירוע מועדון אני יכול להגיע, אם אני חבר ואם לא. אז לאיזו הרצאה כזו או אחרת אני לא אוכל להכנס? לא נורא, זה לא מה שישנה את חיי. שנים שבקושי המועדון נתן משהו, אם פתאום יש קצת תנועה, אני עדיין לא מאמין שיש שינוי מהותי, עובדה.

3. חברי הוועד של המועדון - מה זה זה? מה עובר עליכם? רובם אנשים חלודים, לא כבני אדם, רובם נפלאים כבני אדם אך כוועד מנהל, הם כבר חלודים משנים לא מעטות במועדון, אין שם שום דם צעיר ושום תזוזה אמיתית, הוועד מתנהל תחת בירוקרטיה זוועתית וכל החלטה שם לוקחת חודשים עד לביצועה, במקרה הטוב, שוב ושוב נושאים מועלים לוועד על-ידי חברים ועל ידי אנשי הוועד עצמם אך שום דבר לא מתקדם, זה הופך תמי דלהיות נושא לפגישה הבאה וגם בה, איכשהו, זה לא מתבצע. אני אל אומר שכלום לא מתבצע, חלק כן, אך במקום להתעסק בהמרצת הדם והאנרגיה של המועדון, הם עסוקים בהמרצה של אני לא יודע מה כי תוצאות, לא רואים! הוועד צריך להתנהל בקצב אחר! הבחירות של הוועד היו מגוכחות, כשחברים הצביעו לחברים שלהם במקום לאנשים עם חזון, אנשים לא טרחו לקום ולספר מי הם והצביעו להם, לא כי יש להם עבר עשיר של עשייה, אלא כי הם חברים שלהם, תאמינו לי, אני יודע על מה אני מדבר וגם אתם. הדם הצעיר בוועד כבר לא צעיר, הגיע הזמן להחליף אותו וטובה שעה אחת קודם, אם אנשי הוועד היו אחראים מספיק, הם היו מפנים את מקומם בעצמם אך לא, הם דואגים לכסא שלהם, מזכירים לי 120 אנשים שאני מכיר, אי שם בירושלים השלמה, עובדה.

4. עליתיסתים? כן, עוד איזה. נכון, הרוב יגידו מה פתאום, אנחנו תמיד עוזרים, חברותיים, נחמדים לכל מי ששואל, אך איך זה ששוב ושוב מוטחת האמירה הזאת בפניכם, במשך שנים כה רבות? איך זה ששוב ושוב כשהאמירה הזו נאמרת, לא קמים אנשי חוכמה ואומרים אולי יש משהו בדבריהם? אותם אנשים, תמיד קופצים ואומרים אנחנו? לא, מה פתאום, אנחנו מסבירי פנים, נחמדים, אוהבים, מקבלים. אם שני אנשים אומרים לך שאתה שיכור, לך לישון, אתה שיכור. אם שלושה אמרו לך שאתה שיכור אתה צריך גמילה. המועדון הזה צריך שינוי תדמית וטובה שעה אחת קודם.

5. אספנות? כן, בהחלט, לאט לאט חברי המועדון הפכו להיות אספנות בעצמם, הגיל הממוצע עולה ועולה ושימו לב שתמיד בתמונות שמראים במפגשים, אירועי בתי קפה כאלה ואחרים ואפילו מהתמונות של האסיפה הכללית, איזו תמונה נראית? בד"כ חבורה של אנשים מבוגרים למדי, בשנות החמישים לחייהם במקרה הטוב, כסופי שיער אשר אמנם שמחים ועליזים הם, אך הם משדרים דבר אחד, גיל לא צעיר. אין בכך רע ואין בכך פסול כמובן, אך שימו לב לתדמית אשר משודרת החוצה, המועדון הזה מראה לצעירים משהו גם בלי שהוא מתכוון. כשמישהו מגיע לבית הקפה ביום שישי אחה"צ, הוא יעבור משולחן לשוחן וברובן, יהיו אנשים כבגילאים הנ"ל, נכון שישנם חברים צעירים אשר לאחרונה רעננו מעט את המועדון, אך התדמית של המועדון בעודה היא.

6. פורום המועדון - אני אתעלם מהעובדה שלמועדון החמש יש אתר אינטרנט מזוויע, מיושן ולא מעודכן, אשר מספר אף היום בגאון על אירועי חודש דצמבר הקרובים, זאת בשל הבנתי כי אתר חדש יצוץ לו במהרה ותקוותי היא שהוא יהיה טוב מקודמו. אך הפורום הזה, הבמה הזו שניתנה כפורום דמוקרטי, הפכה להיות מצבור רפש ונפש של מיטב הגיגי החוכמה והשטנה של המועדון. במקום שפורום זה ישמש מאגר מידע ובמה לפעילות המועדון, לא מפסיקים אנשים שונים להשליך רפש שאפילו חזיר יגעל להתפלש בו. אם ישנם חילוקי דעות, הפורום אינו מקומם, הפורום אינו במה, אבן זה אתר דמוקרטי ופתוח אך יש לו מטרה ועניין משותף. אם יש לבעל עניין בנושא זה או אחר רצון להביע דעה, ישנם פורומים רבים המשמשים במה לדעות ולא פורום מכוניות אספנות! רמתו הכללית של הפורום וחבריו גבוהה ומשביעת רצון, אך מדי פעם כתמים צצים להם על בד הלבן. יש לנהוג בהם בעדינות כי גם הם חברים, גם הם רשאים להביע דעה, אך לא זה המקום. מנהל הפורום עושה מלאכתו נאמנה, אך שוכח לפעמים כי יש לו תפקיד נייטרלי והוא מביע דעה תחת שרביט המנהל, אם על ידי עריכה או מחיקת הודעות אשר היו לגיטימיות אך לא לרוחו ודעתו. דבר פסול לדעתי ומבוסס על מעקב ממושך אחר הפורום. פועלו מצוין ואקווה שהוא יקח לתשומת ליבו את הנ"ל ויזכור להוריד כובע ולחשוב כובע אחר עם צבע כתיב אחר, כשהוא רוצה להביע דעה. הפורום הוא הבמה של הפורום מול הציבור הרחב וכרגע יש הרבה לכלוך על הבמה שדורש נקיון! עובדה.

7. מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל - האמנם? אמנם זה מועדון רכב קלאסי וותיק, אך יש בו בסה"כ כמה? 700? 800 חברים? איך אתם מצפים שמפרסמים וספונסרים ירדפו אחריכם? אז מה אם זה מועדון החמש, זה אומר שהם שוב, ישלמו עבור אידיאולוגיה? הם רואים מולם כסף פוטנציאלי, יכולת מכירה אשר תהיה תגוב ישירה לחסות או לפרסום שלהם ובשוק הפרסום והשווק, 800 איש הם כמות קטנה מדי להשקעה אותה אתם מצפים שישקיעו בפרסום ובחסויות. מקורבים מענף הרכב דאגו לעדכן אותי בנתון הנ"ל, המועדון הוא לא פוטנציאלי מבחינתם להגדלת רווחים ועלויות, הדיוני, תחשבו שוב על המספר, בסה"כ 800 חברים רשומים פלוס-מינוס, לרובם יש כבר רכב, יותר מאחד, לרובם המכוניות כבר מבוטחות, לרובם כבר יש בית, טלוויזיה, מה לא, הפוטנציאל המכירתי, כאמור, נמוך! תתחילו לחשוב על מקורות מימין אחרים כי כמו שאתם רואים, שנים שאתם מחפשים אחרי מפרסמים של ממש וספונסרים ויש סיבה שזה לא קורה! המועדון קטן מדי! רוצים שיהיו עוד חברים? תעשו משהו עם הסעיפים האחרים לעיל, כשהמועדון ימנה אלפי חברים ולא כמה מאות, ירדפו אחרי המועדון ולא המועדון ירדוף אחרי המפרסמים, עובדה!

לסיכום:

1. רוצים חברים במועדון? תתחילו לתת, לא לשאול מה החבר שמשלם כסף ייתן. אין לכם מה לתת? אין תקציב? אל תקחו דמי חבר, קחו סכום סמלי, אין מה לשלם עבור הישגי עבר ואידיאולוגיה.

2. הדור הצעיר הוא העתיד של המועדון, אתם הייתם פעם צעירים, אולי היום התבגרתם, תפנו מקום לידכם, לא לפניכם, לא מאחוריכם, לידכם, תנו לצעירםי להוביל את המועדון קדימה, יד ביד, אתכם.

3. תורידו את האף. תסתכלו בגובה העיניים. אל תתחילו שוב להצתדק על גבי הפורום, מי שבסדר, בסדר, אין סיבה שיגיב, ברור לי שחלקכם הנכבד אכן אנשים טובים וחברותיים, אני פונה לאלו שלא, אלו אשר נתנו רפיוטיישן כזה למועדון.

4. אל תשכחו למה התכנסנו כאן. מכוניות קלאסיות, מפורד מודל A ועד מי יודע מה, הכל כבר נחשב היום לקלאסי.

בהצלחה לכולם ובתקווה שהפעם ישכילו הקוראים ולא יתנגחו ויתנגדו כפי שהם יודעים לעשות, אלא יקראו, יפנימו, יבינו ממה אפשר ללמוד ויזכרו דבר אחד חשוב: הנ"ל הוא דעתי האישית אך היא מייצגת אחוז לא קטן של אנשים, אשר לא העזו לפתוח את הפה מזה שנים. אם למישהו יש מה לומר והוא פוחד להזדהות בפורום, הרגישו חופשי לשלוח לי הודעה פרטית ואני אפרסם את הנאמר כאן. אני כבר לא שותק, נמאס לי לעמוד מהצד,

בברכה

רונן גאנון., ת"א.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דעתך כדעתי.

ומה שמצחיק שבדיוק השבוע אמרתי את אותם דברים פחות או יותר לנציג ועד שלהם.

ששאל אותי מדוע איני נרשם למועדון ה5 למרות שיש לי 2 רכבי אספנות ועוד אחד בדרך.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אם לומר את האמת, אני מסכימה עם כמעט כל הדברים הכתובים כאן.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
מזה זמן רב מתרוצצות בראשי מחשבות, תהיות, הגהות והשגות לגבי המועדון ותפקודו, החלטתי להפסיק לשתוק:

1. אם מועדון החמש הוא מועדון לחברים בלבד, מועדון שגאה בזה ודואג שרק לחברי מועדון יוענקו זכויות, איך זה שלמפגשים של המועדון הזה, במיוחד לזה של יום שישי, נכנסות לפחות 30 אחוז מהמכוניות שהן בכלל לא שייכות לחברי מועדון ומוצגות שם תחת הכותרת "מפגש מועדון החמש"? על מה אני מדבר? אענה לפני שיתלהמו כאן: על האמריקאיות לדוגמא, כל אותן מכוניות שרירים, ה-GTO, הטראנס אם השחורה זהב, הקורבט הצהובה, הקמארו הבורדו ועוד ועוד כל מיני כאלה. נוסיף לזה גם אלפא רומאו שונות שמגיעות כל שישי בערב למפגש ואחוז בודד מהם הם חברי מועדון. מה עם עוד כל מיני מכוניות יפניות שונות או אפילו גרמניות כמו כרמן שונות ופרינז לבנה ואדומה שמגיעות לשם ובכלל הם לא חברי מועדון אני יכול לתת עוד הרבה דוגמאות אבל הבנתם. למה בכלל לשלם ולהיות חבר? גם ככה אני יכול להכנס לשם, גם ככה המפגש הזה שמציג את עצמו במפגש מועדון, הוא בעצם מפגש לכל מי שיש לו רכב קלאסי ולא מפגש מועדון, עובדה.

מועדון החמש מקדם בברכה כל מי שמתעניין ברכב קלאסי ואספנות ומקווה שבסופו של דבר גם אלה שאינם חברים ובאים ומשתתפים במפגשישי ירשמו כחברים. במידה מסויימת תוכל לקרוא לזה חלק מהשיווק של מועדון החמש, מה גם שמי שאינו חבר משלם בכניסה לחניה (חברים פטורים)

2. דמי חבר? נגיד ונתתי, מה אני מקבל? ברור שהתשובה הראשונה שנותנים פה, היא לא מה אתה מקבל, אלא מה אתה נותן ואני אומר תפסיקו לקשקש - מי שנרשם לקאנטרי קלאב, לא תופס מגב ומתחיל לנקות, מי שנרשם למועדון סנוקר, לא עומד בדלת ומתחיל למיין אנשים בכניסה, מי שחבר במועדון תעופה, לאו דווקא חייב לארגן את המפגשים שלו, הם בעלי עניין ורוצים להנות מהעניין, אז מי שרוצה לתרום, שיתרום, זאת לא תשובה. אז מה אני מקבל שאלתי? עלון מגזין מכובד, נכון, נחמד, נכון, 40 אחוז ממנו זה פרסומות, היתר זה כתבות של אותם כותבים, עדיין נחמד אני מודה ומתוודה. אז מה עוד אני מקבל? מדבקה? מחזיק מפתחות? כרטיס חבר? יופי לי, מה זה נותן לי? התשובה שתמיד נותנים פה היא נחמדה אך עגומה ועקומה ואני אצטט "אתה חבר במועדון שייסד את תחום הרכב האספנות ובלי המועדון הזה, לא היו לך מחירים כאלה לביטוח ומחירים כאלה לרישוי, המועדון הזה הוא זה שביצע שינויים רבים בתקנות ולכן, אתה משלם על כל זה ועל הפעילויות שלו", תגידו לי, אני משלם עבור זה שמישהו עשה את הנ"ל? מה זה, לנצח תרצו שדמי החבר ישלמו על "העבודה הקשה שעשינו"? התקנות כבר תוקנו, החוקים חוקקו, אם הם יתבטלו בגלל שמועדון החמש לא יהיה קיים? אולי, אבל עדיין זה לא אומר שצריך לקחת כסף עבור אידיאולוגיה, רוצים שישלמו דמי חבר, תתנו! מחבלים למכוניות, שלטים מכובדים למכוניות שמוצגות, טיולים על בסיס קבוע, אירועים שיתנו תחושה שמישהו נתן שם משהו ולא שכל העשייה שם היא כי כמה צדיקים נאותו לעזור ולהרים אירוע! המועדון הוא אמנם עמותה, אך הוא צריך להתנהל כמו עסק כלכלי וכיום, הוא ארגון צדקה יותר מאשר נותן תמורה, אידיאולוגיה, אני אראה בקלפי בעוד כמה חודשים, עבור תמורה משלמים בשנות האלפיים, לא עבור הישגי העבר. גם ככה, לכל מפגש מועדון אני יכול להגיע. גם ככה, לכל אירוע מועדון אני יכול להגיע, אם אני חבר ואם לא. אז לאיזו הרצאה כזו או אחרת אני לא אוכל להכנס? לא נורא, זה לא מה שישנה את חיי. שנים שבקושי המועדון נתן משהו, אם פתאום יש קצת תנועה, אני עדיין לא מאמין שיש שינוי מהותי, עובדה.

3. חברי הוועד של המועדון - מה זה זה? מה עובר עליכם? רובם אנשים חלודים, לא כבני אדם, רובם נפלאים כבני אדם אך כוועד מנהל, הם כבר חלודים משנים לא מעטות במועדון, אין שם שום דם צעיר ושום תזוזה אמיתית, הוועד מתנהל תחת בירוקרטיה זוועתית וכל החלטה שם לוקחת חודשים עד לביצועה, במקרה הטוב, שוב ושוב נושאים מועלים לוועד על-ידי חברים ועל ידי אנשי הוועד עצמם אך שום דבר לא מתקדם, זה הופך תמי דלהיות נושא לפגישה הבאה וגם בה, איכשהו, זה לא מתבצע. אני אל אומר שכלום לא מתבצע, חלק כן, אך במקום להתעסק בהמרצת הדם והאנרגיה של המועדון, הם עסוקים בהמרצה של אני לא יודע מה כי תוצאות, לא רואים! הוועד צריך להתנהל בקצב אחר! הבחירות של הוועד היו מגוכחות, כשחברים הצביעו לחברים שלהם במקום לאנשים עם חזון, אנשים לא טרחו לקום ולספר מי הם והצביעו להם, לא כי יש להם עבר עשיר של עשייה, אלא כי הם חברים שלהם, תאמינו לי, אני יודע על מה אני מדבר וגם אתם. הדם הצעיר בוועד כבר לא צעיר, הגיע הזמן להחליף אותו וטובה שעה אחת קודם, אם אנשי הוועד היו אחראים מספיק, הם היו מפנים את מקומם בעצמם אך לא, הם דואגים לכסא שלהם, מזכירים לי 120 אנשים שאני מכיר, אי שם בירושלים השלמה, עובדה.

בוא , תרשם תשלם תצביע תשפיע ותיזום פעילויות, אם תשב על הגדר ותטיף לא תגיע לשום מקום...

4. עליתיסתים? כן, עוד איזה. נכון, הרוב יגידו מה פתאום, אנחנו תמיד עוזרים, חברותיים, נחמדים לכל מי ששואל, אך איך זה ששוב ושוב מוטחת האמירה הזאת בפניכם, במשך שנים כה רבות? איך זה ששוב ושוב כשהאמירה הזו נאמרת, לא קמים אנשי חוכמה ואומרים אולי יש משהו בדבריהם? אותם אנשים, תמיד קופצים ואומרים אנחנו? לא, מה פתאום, אנחנו מסבירי פנים, נחמדים, אוהבים, מקבלים. אם שני אנשים אומרים לך שאתה שיכור, לך לישון, אתה שיכור. אם שלושה אמרו לך שאתה שיכור אתה צריך גמילה. המועדון הזה צריך שינוי תדמית וטובה שעה אחת קודם.

אני גם חשבתי פעם כמוך, עד שנרשמתי, התחלתי לבוא למפגשים ויצרתי קשרים עם חברים צעירים ומבוגרים. אליטיסטיות ? לא נראה לי. האם אני חבר של כל החברים? גם כן לא יש כמה מאות ואני חבר של כמה עשרות ברמות שונות של קרבה. יש לי חבר לעבודה עובד זר שהתחיל לבוא למפגשים ומרגיש נהדר, כמעט לא מפספס אף מפגשישי, ואומר שהאנשים מסבירי פנים ומאד סבלניים לשאלות הנודניקיות.

5. אספנות? כן, בהחלט, לאט לאט חברי המועדון הפכו להיות אספנות בעצמם, הגיל הממוצע עולה ועולה ושימו לב שתמיד בתמונות שמראים במפגשים, אירועי בתי קפה כאלה ואחרים ואפילו מהתמונות של האסיפה הכללית, איזו תמונה נראית? בד"כ חבורה של אנשים מבוגרים למדי, בשנות החמישים לחייהם במקרה הטוב, כסופי שיער אשר אמנם שמחים ועליזים הם, אך הם משדרים דבר אחד, גיל לא צעיר. אין בכך רע ואין בכך פסול כמובן, אך שימו לב לתדמית אשר משודרת החוצה, המועדון הזה מראה לצעירים משהו גם בלי שהוא מתכוון. כשמישהו מגיע לבית הקפה ביום שישי אחה"צ, הוא יעבור משולחן לשוחן וברובן, יהיו אנשים כבגילאים הנ"ל, נכון שישנם חברים צעירים אשר לאחרונה רעננו מעט את המועדון, אך התדמית של המועדון בעודה היא.

שוב אתה מבקר מבחוץ ולא מוכן לשנות מבפנים. או שאתה רוצה לעשות משהו או שאתה רוצה לקטר תחליט באיזה צד אתה. אם אתה רוצה להצטרף ולהיות חלק מהשינוי - בבקשה. אם לא - למה כתבת את ההודעה הזאת.

6. פורום המועדון - אני אתעלם מהעובדה שלמועדון החמש יש אתר אינטרנט מזוויע, מיושן ולא מעודכן, אשר מספר אף היום בגאון על אירועי חודש דצמבר הקרובים, זאת בשל הבנתי כי אתר חדש יצוץ לו במהרה ותקוותי היא שהוא יהיה טוב מקודמו. אך הפורום הזה, הבמה הזו שניתנה כפורום דמוקרטי, הפכה להיות מצבור רפש ונפש של מיטב הגיגי החוכמה והשטנה של המועדון. במקום שפורום זה ישמש מאגר מידע ובמה לפעילות המועדון, לא מפסיקים אנשים שונים להשליך רפש שאפילו חזיר יגעל להתפלש בו. אם ישנם חילוקי דעות, הפורום אינו מקומם, הפורום אינו במה, אבן זה אתר דמוקרטי ופתוח אך יש לו מטרה ועניין משותף. אם יש לבעל עניין בנושא זה או אחר רצון להביע דעה, ישנם פורומים רבים המשמשים במה לדעות ולא פורום מכוניות אספנות! רמתו הכללית של הפורום וחבריו גבוהה ומשביעת רצון, אך מדי פעם כתמים צצים להם על בד הלבן. יש לנהוג בהם בעדינות כי גם הם חברים, גם הם רשאים להביע דעה, אך לא זה המקום. מנהל הפורום עושה מלאכתו נאמנה, אך שוכח לפעמים כי יש לו תפקיד נייטרלי והוא מביע דעה תחת שרביט המנהל, אם על ידי עריכה או מחיקת הודעות אשר היו לגיטימיות אך לא לרוחו ודעתו. דבר פסול לדעתי ומבוסס על מעקב ממושך אחר הפורום. פועלו מצוין ואקווה שהוא יקח לתשומת ליבו את הנ"ל ויזכור להוריד כובע ולחשוב כובע אחר עם צבע כתיב אחר, כשהוא רוצה להביע דעה. הפורום הוא הבמה של הפורום מול הציבור הרחב וכרגע יש הרבה לכלוך על הבמה שדורש נקיון! עובדה.

7. מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל - האמנם? אמנם זה מועדון רכב קלאסי וותיק, אך יש בו בסה"כ כמה? 700? 800 חברים? איך אתם מצפים שמפרסמים וספונסרים ירדפו אחריכם? אז מה אם זה מועדון החמש, זה אומר שהם שוב, ישלמו עבור אידיאולוגיה? הם רואים מולם כסף פוטנציאלי, יכולת מכירה אשר תהיה תגוב ישירה לחסות או לפרסום שלהם ובשוק הפרסום והשווק, 800 איש הם כמות קטנה מדי להשקעה אותה אתם מצפים שישקיעו בפרסום ובחסויות. מקורבים מענף הרכב דאגו לעדכן אותי בנתון הנ"ל, המועדון הוא לא פוטנציאלי מבחינתם להגדלת רווחים ועלויות, הדיוני, תחשבו שוב על המספר, בסה"כ 800 חברים רשומים פלוס-מינוס, לרובם יש כבר רכב, יותר מאחד, לרובם המכוניות כבר מבוטחות, לרובם כבר יש בית, טלוויזיה, מה לא, הפוטנציאל המכירתי, כאמור, נמוך! תתחילו לחשוב על מקורות מימין אחרים כי כמו שאתם רואים, שנים שאתם מחפשים אחרי מפרסמים של ממש וספונסרים ויש סיבה שזה לא קורה! המועדון קטן מדי! רוצים שיהיו עוד חברים? תעשו משהו עם הסעיפים האחרים לעיל, כשהמועדון ימנה אלפי חברים ולא כמה מאות, ירדפו אחרי המועדון ולא המועדון ירדוף אחרי המפרסמים, עובדה!

לסיכום:

1. רוצים חברים במועדון? תתחילו לתת, לא לשאול מה החבר שמשלם כסף ייתן. אין לכם מה לתת? אין תקציב? אל תקחו דמי חבר, קחו סכום סמלי, אין מה לשלם עבור הישגי עבר ואידיאולוגיה.

בסכום סימלי אי אפשר יהיה להחזיק את המועדון ברמה נאותה - הרבה מועדונים קמו ונפלו על זה. אתה כנראה צעיר מדי מכדי לזכור כל מיני מועדונים שקמו בקול תרועה רמה ונסגרו בקול דממה דקה.

2. הדור הצעיר הוא העתיד של המועדון, אתם הייתם פעם צעירים, אולי היום התבגרתם, תפנו מקום לידכם, לא לפניכם, לא מאחוריכם, לידכם, תנו לצעירםי להוביל את המועדון קדימה, יד ביד, אתכם.

תצטרף ותשפיע - אם אתה טוען שאפשר לעשות זאת למשל בלי דמי חבר, תצטרפו אפילו מאתיים איש תבואו לאסיפה שנתית וכל הוועד יהיה מטעמכם (לא ברור לי מי הצעירים שאתה מדבר בשמם...)

3. תורידו את האף. תסתכלו בגובה העיניים. אל תתחילו שוב להצתדק על גבי הפורום, מי שבסדר, בסדר, אין סיבה שיגיב, ברור לי שחלקכם הנכבד אכן אנשים טובים וחברותיים, אני פונה לאלו שלא, אלו אשר נתנו רפיוטיישן כזה למועדון.

4. אל תשכחו למה התכנסנו כאן. מכוניות קלאסיות, מפורד מודל A ועד מי יודע מה, הכל כבר נחשב היום לקלאסי.

בהצלחה לכולם ובתקווה שהפעם ישכילו הקוראים ולא יתנגחו ויתנגדו כפי שהם יודעים לעשות, אלא יקראו, יפנימו, יבינו ממה אפשר ללמוד ויזכרו דבר אחד חשוב: הנ"ל הוא דעתי האישית אך היא מייצגת אחוז לא קטן של אנשים, אשר לא העזו לפתוח את הפה מזה שנים. אם למישהו יש מה לומר והוא פוחד להזדהות בפורום, הרגישו חופשי לשלוח לי הודעה פרטית ואני אפרסם את הנאמר כאן. אני כבר לא שותק, נמאס לי לעמוד מהצד,

בברכה

רונן גאנון., ת"א.

זהו בקצרה, הייתי יכול לכתוב פי שלוש, ואולי אחרים יכתבו טוב ממני.

בידידות, ובתקווה שתבוא להשפיע מבפנים במקום להעביר ביקורת מבחוץ,

צביקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה מבין למה התפיסה שלך מוטעת!

בא אדם שנותן את דעתו האישית וכבר זה רפש!?

הוא צודק ואתה רק מצדיק את מה שהוא כתב.

"אני לא מתכוון לוותר על העברת הנקודה שבאה בעיקבות כתבתך "אתה רשמת רפש! ולא להעביר ביקורת מבחוץ"!

(אני לא מוותר מכוון שזאת חלק מהנקודות החשבות ביותר למחשבה !)

תפנימו שלא כל אדם שכותב ביקורת מבחוץ או מבפנים במיוחד (לפי הצורת כתיבה של זה שפתח את השירשור) בא לתקוף.

אולי הוא בא לשפוך אור?

פורסם

לפי הכתוב נראה לי שהבחור חבר במועדון אז אני לא רואה למה ישר לקטול את מה שהוא אומר. יש צדק בדבריו (ברובם)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

הכל בסופו של דבר נבחן במבחן התוצאה

ואף אני עם 2 מכוניות אקזוטיות ו 2 אספנות לא נרשם ולו בגלל המבוכה מהריבים האין סופיים בין יקירי המועדון שחלקם באים לידי ביטוי כאן בפורום זה.

גם במפלגת העבודה-עיין ערך מערך-עיין ערך מפא'י חלו בסופו של דבר שינויים ועמיר עם השפם תפס פיקוד, וגם כחלון הצעיר הצליח להתברג לליכוד. אפילו רון לוינטל הצליח לערער יציבותו של לפיד. גם זכיין איכותי ביותר לערוץ 2 איבד זכויות שידור ולו רק כדי לבצע רענון נדרש לערוץ שלא קופא על שמריו.

זה נכון שחיים יבין מגיש נפלא ונראה מדהים לגילו אך עצם השארותו מוסיפה נופך של זיקנה לערוץ מתפורר.

אין זה אומר שמנהיגות/הנהלה בוגרת צריכה להתחנן לתחלופתה, אך שילוב יזום של צעירים (תקראו לזה שיריון) רק יכול לתרום להחדרת קהל חדש. ומה מטרתו העיקרית של ארגון הנשען על קהל לקוחות - להרחיב ככל האפשר את מעגל החברים.

800 חברים (כך לפי הנתונים שהוזכרו בתחילת השרשור - והלואי והכמות גדולה יותר) מול אלפי חובבי רכב קלאסי - זה אומר שיש כאן כשלון כלשהו.

לחבר שפתח את השרשור - קבל חיזוק חיובי להציג עמדה שגם אם היא מקוממת את חלק מהחברים, עדיין היא כתובה בצורה מכובדת ולא קנטרנית. אני מניח שהינך מהווה מיעוט לרוב דומם ששומר דברים בבטן.

נא לא לשכח שלעולם אין לאבד תקווה ותמיד באמצעות ביקורת בונה ניצן לשפר הקיים

Ilan Sh

פורסם
אתה מבין למה התפיסה שלך מוטעת!

בא אדם שנותן את דעתו האישית וכבר זה רפש!?

הוא צודק ואתה רק מצדיק את מה שהוא כתב.

"אני לא מתכוון לוותר על העברת הנקודה שבאה בעיקבות כתבתך "אתה רשמת רפש! ולא להעביר ביקורת מבחוץ"!

(אני לא מוותר מכוון שזאת חלק מהנקודות החשבות ביותר למחשבה !)

תפנימו שלא כל אדם שכותב ביקורת מבחוץ או מבפנים במיוחד (לפי הצורת כתיבה של זה שפתח את השירשור) בא לתקוף.

אולי הוא בא לשפוך אור?

אז תצרף גם אתה, ותביאו עוד כמה חברים...לפי מספר המשתתפים באסיפות השנתיות תוכלו לשנות הרבה, נכון להיום לא היו הרבה מועמדים לועד שהציגו את מועמדותם ולא נבחרו ( למעט אחד שחבל שלא נבחר אך הוא משפיע הרבה מאד גם כחבר מהמניין ) כל שנותר לי לקוות שאם אכן "מהכת החצר" תקרה - נשכיל להשאר מאוחדים ולא "נשבור את הכלים" כמו מפלגה מאד מכובדת בה מהפכת החצר הצליחה מאד השבוע, אבל כנראה שלא ישאר בשביל מי, ותחשבו על זה...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

נכון שקל לדבר ולהעביר ביקורת מבלי להיות חלק מהתפוח,

כיום יש לי עיסוקים אחרים שממלאים את זמני עד תום,

אז תשאל למה בעצם אתה בכלל מדבר אם אתה לא מתכוון לעשות משהו בנידון?

התשובה היא שלפני 6 שנים רוב מה שהשירשור עוסק בו בהחלט מה שגרם לי לא להרשם למועדון 5 והיום אני לא מתכוון להרשם בשביל להיות עוד שם שמקשט את הרשימה ולקבל עיתון פעם בתקופה.

6 שנים וכלום לא השתנה, אז לי חבל על עוד אנשים שכן מחפשים את המסגרת של מועדון של רכבי אספנות ופשוט מוותרים בגלל הסיבות הללו.

הרי מה בעצם יקרה אם תקום עוד עמותה יותר אטרקטיבית שעוסקת ברכבי אספנות? הרי כפי שצויין

יש אלפי חובבי רכב קלאסי\אספני בארץ.

למועדוןה5 יש את הכבוד על מיסוד המושג והתחום בארץ! אבל חברה באמת... כמה זמן אפשר לשבת על הקלישאה הזאת.

מילים מהלב.

קובי

פורסם

אינני אומר שהמועדון הוא כליל השלמות, ושמה שכתב הבחור הוא לא נכון, אני מנסה להשפיע מבפנים כמיטב יכולתי, ולסייע בדברים שאני חושב שאני יכול לסייע בהם.

גם אני לא נרשמתי למועדון החמש באופן "אוטומטי" אבל לאחר מחשבה הגעתי למסקנה שלמרות החסרונות, חשוב שכל חובבי הרכב הקלאסי/אספנות יהיו מאוגדים תחת קורת גג אחת, כי כוחנו הוא בהיותנו גדולים ככל האפשר - ומאוחדים ככל האפשר.

ובאשר לתקנות התעבורה השונות - מה שמובן מאליו היום יכול להשתנות מחר ויש ערך גדול מאד בשימור ושיפור התקנות הקיימות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני מסכים עם כל דבריו של צבי. הכי קל זה לעמוד בצד ולבקר.

אדון קובי היקר, אני אומנם דיי צעיר (20) וחבר במועדון כבר כמעט 4 שנים (במשך תקופה ארוכה הייתי החבר הכי צעיר במועדון ועדיין הגעתי לפגישות ועד) ותאמין לי שגם לי ממש אבל ממש אין זמן פנוי (צבא, עבודה, לימודים ו-3 מכוניות) אבל עדיין אני הגעתי בעבר לועידות. ככה שהתירוץ של אין זמן, אכלו לי שתו לי לא תופס.

חלק מהנושאים שרשמת נמצאים בתהליכי שיפור. לדוגמא, יש כבר אתר מועדון חדש, נשאר לסגור עוד כמה פינות ואני מאמין שבקרוב הוא יעלה לאוויר. האבטומוביל ממש אבל ממש לא ברמה נמוכה (מבחינת כתבות). אתה מנוי לאוטו/רכב/EVO/מעריב/ידיעות? שמת לב כמה פרסומות יש שם? אם תסתכל על התקציב של האבטומוביל ביחס לעיתון רכב אחר אתה תבין איזה &%$ אתה יצאת (לא יודע כמה זמן אתה חבר אבל לפני שאייל פלד היקר לקח את האבטומוביל תחת חסותו הוא באמת היה נראה זוועה אבל מאז הרמה רק הולכת ומשתפרת).

לגבי הריבים, אני לא יודע איפה אתה חי אבל גם אם תפתח מועדון של 2 אנשים יהיו לך דעות שונות, זה טבע של אנשים. יש אנשים שרואים במועדון החמש מועדון קטן, אקסלוסיבי (ולכן גם רוצים להעלות את דמי החברות כדי לשפר את הרמה ולהוציא את כל החבר'ה ה"לא קשורים") ויש חברים שחושבים בגדול ורוצים כמה שיותר חברים. ד"א, מתי אתה פותח הודעה באוף טופיק עם ביקורת על המדינה שאתה חי בה? אתה לא רוצה באמת שנתחיל להעלות אתה כל הריבים שיש בחברה שלנו. מה שחשוב זה הדמוקרטיה, מילא הייתה בא ואומר ש-X מחליט הכל וזה מפריע לך. אבל כאשר יש בחירות, ועדות לכל נושא (כספים, אירועים וכו') שפתוחות לכל מי שרוצה. מי שמעביר ביקורת על מערכת כזו בד"כ הפגם אצלו, כי הוא מעדיף לשבת מול המחשב ולהקליד בלי סוף, אבל כאשר מגיעים למעשים מתחילים גם התירוצים.

אני מסכים עם פותח השרשור בנושא אחד, המועדון אכן מדרדר והולך לכיוון שאני אישית לא אוהב. אבל אני (בניגוד לכמה אנשים פה) פשוט נרשם לרשימת ועד הקרובה ומנסה לשנות את המגמה.

זה שאתה מותח ביקורת על הגיל של חברי המועדון מראה בדיוק על רמת הבגרות שלך. יש במועדון מספיק חברים מכל שכבות הגלאים. נכון שרוב החברים מבוגרים מאוד אבל למה אתה מצפה ?! דבר ראשון, התחביב הזה מאוד יקר ולכן נכנסים אליו בעיקר אנשים מבוססים. דבר שני, אתה נמצא במדינת ישראל, אין פה חינוך/תרבות מוטורית ו-95% מהמכוניות על הכביש הן אוטומטיות. כאשר מסתכלים על התמונה הגדולה צריך להצדיע למועדון ולא לשים רגליים.

שאלה קטנה לסיום, נהלת פעם מועדון בארץ? אם כן אני אשמח לדעת מה היה התקציב שלך, דמי חבר, כמות האנשים וכו'. גם אני יכול לבוא ולנאום לאומה עד צאת הנשמה, אבל אני מנהל מועדון אחר, וכן אני יודע מה זה לנהל מועדון (אומנם הרבה יותר מצומצם ממועדון החמש ובלי דמי חבר) וכאשר אני משווה את ההישגים ודרך הניהול של מועדון החמש ביחס לשאר המועדונים בארץ נשאר לי רק להוריד את הכובע. אתה בטח שואל את עצמך מדוע אני צריך עוד מועדון? זה בגלל שיש תחום אחד מאוד חשוב שמועדון החמש לא עוזר לקידומו וזה חוק הספורט המוטורי.

אנחנו יכולים להמשיך להתווכח עד מחר, אם אתה רוצה לשנות אז בוא לשנות, אם לא אז פורום פוליטיקה (או בשמו האמיתי, פורום לאנשים שאוהבים לכתוב/לדבר) זה דלת שניה מימין ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אגיב לנאמר כאן ,

יתכן שיש דברים נכונים ושעל הוועד לשים לב אליהם אולם ,

שאתה מדבר על שינויים , על אלו שינויים אתה מדבר ? 6 שנים ולא השתנה כלום ? מה אתה רוצה שהמועדון יעשה ? תן דוגמאות , גם מעל הפורום אפשר ואני בטוח שמי שצריך יקרא את השינויים אליהם אתה מיחל .

ואם לא יקרו , תעביר ביקורת מדויקת מדוע לא משתנים דברים .

אל תשכח שלמרות הכל המועדון הוא מועדון חברים ולא חברה מסחרית כלכלית

יוקרתית וריבחית . המועדון נכון שנהנה מדמי החבר ותרומות , וברמה שאתה שואל

מה אני מקבל היו יותר חכמים וותיקים שאמרו: "אל תשאל מה המדינה יכולה לתת לי , שאל מה אני יכול לתת למדינה " ושמע , אם במדינה הגדולה זה עובד הם יודעים למה .

אני לא אומר שהחברים רק באים ונותנים אבל הושטת יד ותרומה אישית הם בהחלט חלק מאופי מועדון בניגוד להרשמה לקאנטרי .

למרות זאת גם אם נסתכל על 800 החברים שרשומים , ראה את רשימת חברי

הוועד שמונה כמה אנשים בודדים , תוסיף להם עוד כמה מתנדבים בארועים שונים

ותראה שתמיד עושים במלאכה אותם אנשי / חברי וועד "קשישים" אבל יודעים את העבודה , שבכל זאת מרימים ארועים , תערוכות , טיולים , גם תרומות .

כן - עובדה שזה עובד ! ומחזיק הרבה מאוד שנים . רק בזכות אותם אנשים

שלא רוצים שינוי לדעתך .

גם אני בעד שיכנס דם חדש וצעיר יותר לוועד המועדון , ולאלה שכבר הוכיחו את יכולת עשיתם ולא של כאלה שרק מדברים , רוצים אבל ללא יכולת לשנות או להוזיז דברים . שינויים לא מתרחשים בין לילה , אבל כנראה שלהכנס להיות חבר וועד יש דרך מסוימת , אי אפשר לצפות שמישהו מבחוץ לא מוכר ובא עם רעיונות

יבחר לוועד . כנס כחבר מועדון , תגבש את עמדתך , ובבוא העת תוכל להבחר ולשנות מבפנים . ודע לך שלהיות חבר וועד זה לא תענוג גדול . זו עשיה גדולה , בהתנדבות כמובן , עם כאב ראש לא קטן - ואני הייתי שם .

גם אני כתבתי לא פעם שיש לשפר דברים או לשנות אבל אני לעומת זאת חבר

נלהב , תורם , עושה , מצרף חברים מרוצים , ופועל מבפנים .

אני באמת מאמין שכוחו של המועדון הוא באמת בייצוג מול הרשויות השונות ונכון

ש"רכב אספנות" כבר חוקק (מישהו גרם לזה ) ונכון שתקנות הביטוח כבר רשומות , אבל אנחנו חיים בעולם דינמי ושינויים לרעה יכולים לצוץ בכל עת ,

כמו כן גם למועדון יש אינטרס לשפר בתחום הזה , ראה לאחרונה שינוי רכב אספנות למשאיות , אופנועים , שלא היה מיד עם כתיבת התקנה .

אני רואה גם חברים חדשים במועדון , גם במרכז למרות שאינני מהאיזור וגר בצפון,

אני מסכים שלמפגשים ולמתחם המפגש בת"א צריכים להכנס מכוניות חברי המועדון , ברור שזה לא יענה על מה אני מקבל ולמה לי להרשם אם אני נכנס ממלא עם הרכב למפגש . חוברת האובטומוביל עברה שידרוג נפלא .

נכון שיש בה פרסומות אבל יש גם תכנים ואם אינך מחובר אליהם , מה תרצה לראות בה ?

ולבסוף ,

להיות חבר מועדון זו זכותו של כל אחד , וודאי לא חובה ,

לא נראה לך - לא חייב .

אני לא בטוח שהמועדון צריך להיות עם אלפי חברים , יכול להיות שמשהו סביב האלף גם די מכובד .

מועדון פעיל ואיכותי נמדד ביכולת הפעילות שלו והגשמת המטרות שהציב לעצמו .

במקרה של מועדון החמש הפעילות בהחלט בולטת ונראת לעין , המטרות מיוסמות

ובכך אנו נמדדים .

אפשרויות השיפור , שינויים וצרוף דם חדש בהחלט באים בחשבון אבל אי אפשר לומר שהמועדון חלוד , שאין תזוזה או שהוועד מתנהל תחת בירוקרטיה זועתית .

נהפוך הוא , אין כמעט נושא שרשום על סדר ישיבת הוועד שלא מקבל התיחסות , ושוב - אני הייתי שם ויודע על מה אני מדבר .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

מבחינת דעתי בעיניין אני ממוקם אי שם בין דרור ואלעד לבין פותח השירשור.

צריך להבין שביקורת(בונה)היא לגיטימית ואפילו נחוצה על מנת לשפר נושאים שאכן טעוני שיפור.

יש מידה של צדק בדבריו של מי שטוען שיש בירןקרטייה במועדון,אך סביר להניח שהיא פועל יוצא מכך שהעוסקים בעיניין פועלים בהתנדבות ועל חשבון זמנם הפרטי.

נושא האתר ניפתר,ובקרוב יעלה האתר במתקונתו החדשה,ויהפוך לאטרקטיבי ומעניין.באחריות.

לגבי האבטומוביל-הביטאון הרישמי של המועדון עבר שידרוג מדהים בעזרת אייל,והפך ממש לירחון.

דווקא כאן גלומה אחת האפשרויות הנירחבות ביותר לשפר את מצבו הכלכלי של המועדון,באמצעות הפיכת האבטומוביל לירחון של ממש,ומכירתו בחנויות.

אפשר בהחלט לעשות זאת באמצעות הקמת פאנל כותבים קבוע(מיתנדב ראשון כבר יש...),וכך גם נגדיל את המודעות לעיניין.

מריבות פנימיות?תמיד היו ותמיד יהיו,רק שהייתי מצפה שוועד המועדון ידאג להפקיע את בית דין חברים מידי המועדון ויעביר אותו לטיפול מישפטי חיצוני,מאחר וממה שראיתי הפסיקות של בית דין חברים היו פשוט בדיחה עצובה,וחבל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מבחינת דעתי בעיניין אני ממוקם אי שם בין דרור ואלעד לבין פותח השירשור.

צריך להבין שביקורת(בונה)היא לגיטימית ואפילו נחוצה על מנת לשפר נושאים שאכן טעוני שיפור.

יש מידה של צדק בדבריו של מי שטוען שיש בירןקרטייה במועדון,אך סביר להניח שהיא פועל יוצא מכך שהעוסקים בעיניין פועלים בהתנדבות ועל חשבון זמנם הפרטי.

נושא האתר ניפתר,ובקרוב יעלה האתר במתקונתו החדשה,ויהפוך לאטרקטיבי ומעניין.באחריות.

לגבי האבטומוביל-הביטאון הרישמי של המועדון עבר שידרוג מדהים בעזרת אייל,והפך ממש לירחון.

דווקא כאן גלומה אחת האפשרויות הנירחבות ביותר לשפר את מצבו הכלכלי של המועדון,באמצעות הפיכת האבטומוביל לירחון של ממש,ומכירתו בחנויות.

אפשר בהחלט לעשות זאת באמצעות הקמת פאנל כותבים קבוע(מיתנדב ראשון כבר יש...),וכך גם נגדיל את המודעות לעיניין.

מריבות פנימיות?תמיד היו ותמיד יהיו,רק שהייתי מצפה שוועד המועדון ידאג להפקיע את בית דין חברים מידי המועדון ויעביר אותו לטיפול מישפטי חיצוני,מאחר וממה שראיתי הפסיקות של בית דין חברים היו פשוט בדיחה עצובה,וחבל.

חן פרחי, את תפקיד ניהול מהדורת החדשות אתה בטוח לא תקבל מכיוון שהאבטומוביל כבר נמכר בחנויות (לפי מה שאני יודע).

אני רק אוסיף שאני מסכים אתך שביקורת בונה זה דבר טוב ואני תמיד מקבל ביקורת בונה בברכה אבל לבוא ולרשום מגילה על זה שבמועדון יש רק זקנים, הכל מיושן, הפורום לא טוב, האבטומוביל לא טוב, המפגש לא טוב, היחס לא טוב וכו', מבלי להסתכל על התמונה הגדולה (מצב כלכלי בארץ, תרבות בארץ וכו') זה ממש לא ביקורת בונה אלא פריקת עצבים/סגירת חשבון. שוב, אני לא רוצה להתחיל פה ויכוחים, אם פותח השרשור היה טיפה יותר רציני הוא היה נותן דוגמאות או לפחות דברים שהוא עשה בעצמו. יש פה מישהו בפורום עם משפט מאוד יםה בחתימה (זה הולך ככה פחות או יותר): "העולם לא יהרס מהאנשים הרעים הוא יהרס מהאנשים שעומדים בצד ולא עושים כלום". במקום לבוא ולשנות, לתת דוגמא לצעירים (או בעלי הדם החדש כמו שאתה חוזר ואומר כל הזמן) אתה בוחר בגישה הכי לא נכונה /מגעילה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עדאל היקר(על מישקל עיוות שם מישפחתי...)

למיטב ידיעתי האבטומוביל לא נימכר בחנויות,או שאני לא ניתקלתי בחנויות בהן הוא נימכר,וחוץ מזה איזה חדשות אתה רוצה בעיניין ענתיקות!?

ותמיד צריך לזכור איך היתפרק המועדון המוטורי הישראלי,שעשה דברים לא פחות גדולים וחשובים ממועדון ה 5.

וחוץ מזה הסברתי לכם 1000 פעם שעדיף זקן שמצליח מצעיר שרק מבטיח!

ואחרי שצחקנו נעבור לחלק האומנותי,כלומר התשובה.

מטבע היותו מועדון שמבוסס כמעט כולו על מיתנדבים מקרב חבריו(למעט המזכירה),די קשה לצפות שאנשים יקדישו את מעט זמנם הפנוי רק למטרה זו,שגם כך גוזלת זמן רב.

ראיתי לא מעט הצעות להקמת דוכן למימכר דגלונים,כובעים,חולצות צעיפים וקונדומים עם לוגו המועדון.

יופי.מי יאייש אותו?סבתא שלי,לאות היזדהות עם המכוניות בנות תקופתה?

לנדב אנשים אחרים זה קל מאד.

אפשרות שנייה היא לעלות את דמי החבר השנתיים בצורה ניכרת,ואז יהיה תקציב לה-כ-ל,ואם סתם לדוגמא,דמי החבר השנתיים יוכפלו פי 10,אפשר יהיה לא רק לדאוג לחיבלול,אלה לשמירה חמושה,אישית וסביבתית באירועים...

אלה שמהלך כזה יהיה ריווחו של השוטה,מאחר ומרבית החברים הצעירים יפרשו,ותקציבו של המועדון ישאר פחות או יותר זהה.

לגבי מיפגשישי-מה ציפית למצוא שם?תוכנית אומנותית הכוללת רקדניות בטן?

תציע העצעות קונסטרוקטיביות לשינוי-ותענה בהתאם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...