Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט לרכב אספנות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם..

אני בטוח שמתשהו דיברו על הנושא כאן ,עשיתי חיפוש ולא כ"כ מצאתי תשובות.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...

יש לי רכב שנת 78 ורציתי לדעת מתי הוא נחשב לאספנות?

וכמו כן אם לא נעשה לו טסט המון שנים והיום ברצוני לשפץ אותו(במידה והוא נחשב אספנות)

האם אני צריך לשלם טסטים אחורה??

בתודה מראש ובכבוד רב

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

אין לי כ"כ נתונים על האוטו אני מאוד חדש בעניין האספנות

קיבלתי את הרכב מתנה העיקר לפנות חניה למישהו והחלטתי לשפץ אותו

אז אחלו לי בהצלחה..

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

פורסם

לפני הכל תתחדש !! וברוך הבא

אם תתן פרטים בסיסים על הרכב (שנת ייצור, סוג מנוע , וכדו')

כך נוכל לפרט יותר..

ואיך שלא כמה תמונות...:lol:

פורסם

כשאני יידע יותר פרטים תהיה סמוך ובטוח שאתם גם תדעו כי אני מאמין שאני יצטרך את עזרתכם

בהצלחה עופר

פורסם

במידה ואכן הרכב הוא מודל 1978, אשר אין לו טסט מעל שנה, כדאי לך להמתין את השנתיים האלה עד שהרכב יוכל להפוך לרכב אספנות. מלבד החיסכון בתשלום האגרות, תחסך לך בדיקה של מעבדה מוסמכת /מכון התקנים. שנתיים זה לא כל כך הרבה זמן לכן מומלץ להמתין. בינתיים אפשר להתחיל לשפץ. בהצלחה בשיפוץ.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

רב בן 30 ומעלה נחשב לאספנות

בעוד כשנתיים ביום הטסט ב 2008 הוא יוכל להיות רכב אספנות, אז אסור לך לנוע בן 7 ל 9 בבוקר ועד כמה מגבלות שחבר'ה כאן אחריי יגיבו ביותר דיוק.

כמו כן אתה לא תצטרך לשלם את כל האגרות אחורה שלא שולמו ולא תצטרך בדיקת מעבדה, אלא מבחן רישוי חדש כמובן שצטרך לתקן לפני זה את כל הליקויים ולהתחיל בהצלחה בשיפוץ.

שים תמונות אם יש לך.

בהצלחה

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
רב בן 30 ומעלה נחשב לאספנות

בעוד כשנתיים ביום הטסט ב 2008 הוא יוכל להיות רכב אספנות, אז אסור לך לנוע בן 7 ל 9 בבוקר ועד כמה מגבלות שחבר'ה כאן אחריי יגיבו ביותר דיוק.

כמו כן אתה לא תצטרך לשלם את כל האגרות אחורה שלא שולמו ולא תצטרך בדיקת מעבדה, אלא מבחן רישוי חדש כמובן שצטרך לתקן לפני זה את כל הליקויים ולהתחיל בהצלחה בשיפוץ.

שים תמונות אם יש לך.

בהצלחה

כפיר

כפיר,

קבל תיקון קטנטן לא ביום הטסט אלא ב - 01/01/2008 הרכב יהיה ראשי להרשם כרכב אספנות.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...