Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד עולה לי בראש התהייה האם המוסטנג מבחינת אוירה ופולקלור מתנהגת מבחינת מיתוס ונופח סביבה כ מכונית שרירים או רכב קלאסי?

מיצד אחד יש את הגירסאות כגון הפאסטבאק המאך השלבי והבוס שנותנות אוירה קרבית.

אבל מיצד שני ניסתכל על המוסטנאג קופה הסטנדרתית 65 289 , תמיד שאני רואה את הרכב אני חושב על איזה כביש מבודד חוצה מדיבריות בטקסס עם רוק כבד ובלונדנית ברקע.

איך אתם רואים אותו....

חומר למחשבה....

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אני חושב שהיא מאד מאפיינת את הסוס והמטוס על שמם היא נקראת. כלומר, קלילות וזריזות.

הרי המוסטנג כל כולה היא פלקון בתחפושת ולכן בשורה מיכנית-שרירית אין כאן. העיצוב הוא שעשה את ההילה.

סוס ערבות דובר במדבריות של טקסס..ממממ...בלונדינית..ממ אבל בת הזוג שלי היא ג'ינגית..

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לא שנראה לי שאני מחדש פה משהו לעדר המוסטנגים שדוהר בפורום, אבל -

המוסטנג לא נולדה כרכב שרירים. למעשה היא פתחה נישה משלה בשוק - מכוניות פוני (אם אני זוכר נכון את השם).

מה שהיא הציעה היה סטייל להמונים, בתוספת ביצועים לא רעים - ובחבילה לא יקרה יחסית כתוצאה מהתבססות על מכלולים קיימים של פורד.

עד כאן היסטוריה קצרה וממש לא ממצה.

והתחושה שהמוסטנג המוקדמות מעוררת בי היא של רכב לנסוע בו בכבישי ארה"ב הארוכים, להרגיש את הרוח ולחיות בסרט.

המוסטנג המאוחרות יותר - מאך ובוס היו כבר מפלצות רציניות יותר, עם אוירה אחרת בעיני - אוירה של מוסטנג בצבע ירוק כהה שרודפת ברחובות סן פרנסיסקו אחרי ברקודה שחורה (למי שמבין על מה אני מתכוון). והיו מכוניות שרירים עם כל המיתוס שמתחבר לזה - שהוא שונה בעיני מהמיתוס של המוסטאנג המוקדמות.

ברשותכם - על המוסטנג של סוף שנות ה-70 אני לא אדבר כדי לא לפגוע במורשת אבותיה...

פורסם

תיקון טעות חמורה...... בסרט בוליט ה68 פאסטבק רדפה אחרי צא`רג`ר

אבל חפיף...

אפרפו ברקודה יש אחת למכירה בחיפה.

סקר הבא בתור.

מה עושה לכם את זה יותר

פאסטבק,קופה,פתוחה

kalevt.jpg

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אישית

המוסטנגים היחידות שעושות לי את זה אלה ה GT350 וה GT500.

היא פתחה נישה משלה בשוק - מכוניות פוני (אם אני זוכר נכון את השם).

אם לא ידעתם התשובה של GM למוסטנג של פורד הייתה בצורת שתי מכוניות תאומות, שאחת עם השנים הלכה ודעכה עם הזמן (קאמרו) והשנייה הלכה השתפרה ונהייתה רק יותר מדהימה עם הזמן(פיירבירד), גם הם התחילו בתור מכוניות פוני עם מנוע V6 ולאחר זמן מה התווספו להם מנועי V8 שריריים.

אני אשמח אם מישהו יפרט בקשר למכוניות פוני שיצאו מבית דודג'\פליימוט\קרייזלר (חוץ מהברקודה)

המוסטנג המאוחרות יותר - מאך ובוס היו כבר מפלצות רציניות יותר, עם אוירה אחרת בעיני - אוירה של מוסטנג בצבע ירוק כהה שרודפת ברחובות סן פרנסיסקו אחרי ברקודה שחורה (למי שמבין על מה אני מתכוון).

עסקינן בוליט, זאת לא הייתה ברקודה....

זאת הייתה צ'ארג'ר !

ברשותכם - על המוסטנג של סוף שנות ה-70 אני לא אדבר כדי לא לפגוע במורשת אבותיה...

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...