Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דחוף דחוף דחוף!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 205 GTI 1600 אני רוצה לדעת מהו חום עבודה של המנוע בנסיעה רגילה 90 100 110 האוטו נוסע במהירות של 80 קמ"ש והחום מגיע ל93 האם זה נורמלי?? הוחלפה משאבת מים ורדיאטור אני חושש שהמאוורר נכנס לעבודה קצת מאוחר מדי

אודה לתשובה מהירה זה די דחוף

תודה!!

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

ב-205GTI שלי (גם 1600) החום לא עולה בנסיעה רגילה מעל 75 מעלות, בוא נגיד שבנסיעה הכי תובענית שלי עם מהירות מירבית החום הגיע למקסימום 85 מעלות.

אם המד חום אצלך מראה על 93 מעלות ולא נדלק לך נורת ה-STOP אז משהו אצלך לא בסדר. יכול להיות שהחיישן עצמו מקולקל ויכול להיות שאתה עושה נזק בכל נסיעה כזו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא ידעתי... אצלי חום נורמלי בנסיעה בינעירונית הוא 80 בערך, בנסיעה עירונית הוא 90+ ובנסיעה מאומצת מגיע לפעמים גם קצת מעל 95. מעניין שב-GTI החום נמוך יותר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה תלוי מתי נפתח הטרמוסטט ומה מצב מערכת הקירור ומשאבת המים.

לדוגמא: ישנם טרמוסטטים של 78 מעלות, 82 מעלות וכיוצ"ב...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טמפ' העבודה צריכה להיות בין 88-92 מעלות. תמיד, גם בעיר, גם בכפר.

לא אמור להיות הבדל בין הטמפ' בנסיעה עירונית או בין עירונית.

למנוע יש טמפ' עבודה אידאלית, והוא אמור "לדעת" איך לשמור עליה.

בנסיעה בין עירונית - המאווררים יופעלו פחות, בעיר, בפקק - יופעלו יותר, אבל הטמפ' תשאר קבועה (אמורה לפחות).

המאווררים עובדים ? שניהם ? בדקת ?

נוזל קירור יש ? בדקת ?

נזילת מיים יש ?

תפעיל את המזגן - 2 המאווררים אמורים לפעול בעוצמה גבוהה.

אם לא - יש לך בעיה במאוררים, או באחד הרייליים, או בטרמוסטט.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...