Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלתות מתרוממות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום הנכבדים.

יש למישהו תמונה\שרטוט שלה המתקן שמאפשר לדלת להיפתח רגיל וגם לעלות למעלה?

אם כן אשמח לתמונות או לינקים..

כמו כן אם למישהו כאן יש כזה על האוטו או בנה\קנה דבר כזה פעם אשמח למידע...

הכוונה היא לדלתות שעולות למעלה כמו בתמונה ( אבל המתקן מאפשר להם גם להיפתח רגיל!

j.jpg

כל רעיון או ביקורת יתקבלו בברכה..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבל אני רוצה לבנות את זה לבד! , חוצמזה אני בטוח שאין להם קיט כזה לרכב שלי ( פליימות )..

וגם פיטסטופ רחוק לי אני גר בצפון...

תודה על התגובה.

אלכס.

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

למה זה יכול להיות מיוחד לאלללה

תשמע...

אני מציע לך לחפש רכב שהותקן לו הקיט.

ואז תבין איך זה עובד.. ותוכל לבנות לך...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
מישהו ראה יותר מדיי PIMP MY RIDE:roll:

אם זה מפריע לך אתה לא חייב להגיב.

לא מוצא חן בעינך? אוקי - אבל אני חושב שזה יכול להיות יפה.

אם יש כאן מישהו עם קיט כזה , לא משנה על איזה רכב ויכול לצלם ולשלוח תמונה אני ישמח מאוד..

אלכס.

פורסם
אם זה מפריע לך אתה לא חייב להגיב.

לא מוצא חן בעינך? אוקי - אבל אני חושב שזה יכול להיות יפה.

אם יש כאן מישהו עם קיט כזה , לא משנה על איזה רכב ויכול לצלם ולשלוח תמונה אני ישמח מאוד..

אלכס.

יפה אין ספק...

אבל,העלת תמונה של הפילומט שלך שהיא לפי התמונה הלא ברורה נראית לפני שיפוץ,אני צודק?

הקיט נמכר במחיר של 10K לערך.

לגביי בניה עצמית,אין לי מושג

איך שאתה רוצה,רכב שלך ואתה הוא זה שקובע.

בכסף הזה אני אישית הייתי משקיע בדברים אחרים ברכב...

פורסם

ראיתי בעבר מס' פעמים את הצירים הנ"ל, הם הופכים פופלארים מאוד בארה"ב ובאירופה אצל משפרי מכוניות ועלותם אינה גבוה יחסית, לגבי התקנתם ברכב בארץ, על פי הבנתי אינה חוקית מה שעלול לפגום בסיכוי להעביר את הרכב טסט בצורה חוקית....אינני יודע מה רמת הבטיחות של ציר כזה, במקרה של תאונה וצורך בחילוץ מתוך הרכב ואני לא בטוח שיש על כך תשובה אמיתית....

ציר כזה מעגן בעצם את הדלת (הכבדה ברכב אמריקאי) לנק' אחת בדופן הרכב כך שהחומר שממנו שצריך לעשותו חייב לקחת בחשבון את תכנון העומס הן על נק' העיגון למרכב והן על החלק עצמו וכמובן בנק' החיבור לדלת עצמה... כמו כן כל הרכיבים החשמלים המצריכים חיווט חשמל יצטרכו לעבור עידכון מחדש...התקנה לא מקצועית של חלק מיצור עצמי עלולה להיות מסוכנת לך ולסובבים אותך...כיוון שעל החלק לעשות מס' פעולות במקביל להרחיק את הדלת מהמרכב החוצה ולתת לה להיסתובב כלפי מעלה, כך שיש לקחת בחשבון גם תנועה צירית וגם תנועה אופקית במקביל...וזה לא פשוט ליצור עצמי....

למרות החשק והרצון (גם אצלי) לדלת כזו, הייתי שוקל שוב את ההתקנה לפחות עד שתהיה חוקית (אם בכלל) ותבוצע ע"י בעל מקצוע....חבל להרוס את הרכב רק בשביל לגלות שלא ניתן להשיג מה שרצית-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

עד כמה שאני יודע הקיט דורש אישור תקנים ובעל עסק מורשה ומוסמך להרכבת הקיט

אבל מבחינת להעביר טסט ברכב לא נראה לי שזו תיהיה בעיה כי הקיט ( הציר )

פותח את הדלת בצורה סטנדרטית או כלפי מעלה ( שחף ) כשהוא מותקן בצורה שאף טסטר לא ישים לב ויבדוק תצירים של הדלתות....

בהצלחה... :wink:

פורסם

תקשיב.

כנס ל WWW.EBAY.COM ושם תריץ חיפוש על למשל honda civic או אוטו שניתן להפוך אותו לספורטיבי ,ובתוצאות אתה תראה שיש קיט קומפלט, כולל שרטוטים מפורטים.

זה יעזור לך.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

lironsts אתה צודק , הרכב אכן לפני שיפוץ...

האמת שעכשיו הוא כבר בתהליכים של פחחות והוא נראה יותר כמו שלדה של רכב מאשר רכב...

לא אמרתי קודם , אבל יש לי רתכת , דיסקים שונים והמון כלים אחרים וממש לא נראה לי הגיוני לזרוק 10K שקל על מתקן שאפשר לבנות לבד ( כמובן אחרי תכנון מדויק וניסוי )

רן - תודה על התגובה , אני יקח זאת בחשבון.. , בעיקרון אני חושב שבמתקן כזה צריך להיות פין בטחון שכשהוא בפנים הדלת יכולה להיפתח רק בצורה רגילה והוצאתו תאפשר הרמה של הדלת כמפי מעלה...

לגבי משקל , הדלתות ברכב הזה שוקלות בערך כמו טוסטוס ממוצע ( דיי קשה לסחוב אותן לבד אחרי שמורידים אותן ) , ולכן אני חושב שצריך להשתמש בחומר עם עובי דופן גדול ( נגיד 4 מ"מ ) + 2 זרועות עם קפיץ ( כמו זה שמחזיק את החלק העליון של המיטה במיטות שבהן יש ארגז פנימי ) ופין בטחון שלא יאפשר למתקן הזה לעלון כל עוד הוא בפנים.

לגבי המבנה הסופי אני בכלל לא סגור עדין כי יש לי כמה רעיונות אבל עוד לא ראיתי מתקן כזה מוכן אז יש עוד על מה לעבוד.

לגבי טסט אני דוקא לא דואג כי בדרך כלל אתה לא נדרש אפילו לפתוח את הדלת , וגם אם כן לא נראה לי שהטסטר יתחיל לבדוק צירים בדלתות...

אורן תודה על הרעיון , אני ינסה..

הנה תמונה של קיט כזה שמצאתי באינטרנט , אבל בקיט הנ"ל הדלת נפתחת רק למעלה , אז כנראה שלא תהיה בעיה להעתיק אותו ולהוסיף לזה ציר סיבוב + פין בטחון באיזה מקום....

parts_universal_application_kit_promo.jpg

המשך ערב טוב..

אלכס.

• תוכן חדש...