Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי מועדון החמש ,

ביום חמישי ה - 19.01.06, בשעה 19:00, תתקיים הרצאה באוניברסיטת תל אביב.

נושאי ההרצאה: חידושים ועדכונים בתקנות תעבורה,

הנדסת תשתית ותנועה, הצגת מקרי תאונה והגורמים להן ועוד.

ההרצאה תלווה בשקפים, ובכיבוד קל.

מרצה מר יצחק עינב.

אנא הירשמו להרצאה בשעות הפעילות או השאירו הודעה במשיבון עד יום ד'.

מיקום ההרצאה: אולם 103, בנין ללימודי הנדסה, הפקולטה להנדסה, אוניברסיטת תל אביב.

משך המפגש כשעה וחצי.

מהשעה 18:30- 22:00 הכניסה אפשרית רק משער 4 , שבסמוך לו ישנו חניון .

בברכה

סמדר-מזכירות מועדון החמש.

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לידיעתכם, באותו יום ובאותה שעה ממש מתקיימת אסיפה כללית של מועדון האופנועים הישראלי שמועד כינוסה פורסם כבר לפני כחודשיים.

מי שחבר בשני הארגונים יצטרך לשפוט משפט שלמה או להחליט מה יותר חשוב.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
לידיעתכם, באותו יום ובאותה שעה ממש מתקיימת אסיפה כללית של מועדון האופנועים הישראלי שמועד כינוסה פורסם כבר לפני כחודשיים.

אורן קיפניס

הפעם הדגשת את הסאה, עזות המצח שלך וחוסר הנימוס שלך עוברים את גבול הטעם הטוב.

אם אתה חושב שאסיפה כללית של מועדון האופנועים חשובה והיא ללא ספק! אנא עשה לה שירשור נפרד, או השאר זאת לשיקול דעתו של הפרט.

אל תתארח בביתנו ונהג כבריון!!!

אירית

פורסם

אם הייתי מפרסם כזאת הודעה צינית, מעניין אם הייתי עדיין נשאר בפורום הזה?-זאב

zeev

פורסם

מר קיפניס, לא פעם ולא פעמיים נתבקשת להפסיק עם הערגה הזאת לתשומת לב.

וכי מה למועדון סאאב ולאופנועים? או למועדון החיפושיות? או למועדון הדה שבו? לא ידעתי שסאאב זה אופנוע ואם כן אז העשר אותי בידיעותיך אני תמיד שמחה ללמוד דברים חדשים

אל תתעלק על מקום שבו אינך מתקבל בברכה ובידיים פתוחות

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לקיפניס:

ניתן לכבד את העובדה כי הפורום הוא שופר של מועדון החמש, ולא להתעלק על שרשור אינפורמטיבי שנכתב ע"י מזכירות המועדון, ומכוון לחבריו הרשומים.

אני מקווה כי הדבר נעשה בתום לב (אך ספק אם כך הוא הדבר). תגובות מתגרות אלו מורידות את החשק להשתתף בפורום.

לבני הספל:

יש לשמור "דביק" נעול לשימושו הבלעדי של "מועדון החמש", ולמנוע מראש תגובות מיותרות, אם בתום לב ואם בכוונה.

בברכה,

גלעד

פורסם

גלעד לא צריך לנעול שום דבר. זכותם של חברי המועדון הרשומים להתעניין ולשאול באותו שרשור

פורסם
מר קיפניס, לא פעם ולא פעמיים נתבקשת להפסיק עם הערגה הזאת לתשומת לב.

וכי מה למועדון סאאב ולאופנועים? או למועדון החיפושיות? או למועדון הדה שבו? לא ידעתי שסאאב זה אופנוע ואם כן אז העשר אותי בידיעותיך אני תמיד שמחה ללמוד דברים חדשים

אל תתעלק על מקום שבו אינך מתקבל בברכה ובידיים פתוחות

ownd!!!!!!!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
גלעד לא צריך לנעול שום דבר. זכותם של חברי המועדון הרשומים להתעניין ולשאול באותו שרשור
אמת בדברייך.

כל העניין נובע מכך שהפורום הוא אינו עומד בפני עצמו, אלא סוג של אורח במערכת פורומים כללית בנושאי תחבורה.

יתכן וצריך בפורום אספנות הרשאות שונות למי שהינם חברי מועדון.

אגב חברי מועדון, נרשמת כבר למועדון...?

בברכה,

גלעד

פורסם

אני? מזמן :)

בשביל מערכת פורומים משלנו הרי מתפתח האתר החדש של מועדון החמש...

פורסם

אירית יקרה (באמת).

לא חשבתי שהדברים שכתב אורן כל כך מרגיזים, עד שענית לו.

ברגע זה ממש התרגזתי.

האמת, לא ממה שכתב אורן, שזה דבר שבהחלט ניתן למחשבה או להתעלמות - על פי רצון הקורא,

אלא מההתקפה שלך עליו, באותיות קידוש לבנה צבעוניות, אשר לדעתי גורמות את ההיפך ממה שרצית להשיג.

לדעתי אף אחד לא נמצא כאן בחסד. כולם נמצאים בזכות. וממש לא משנה מה דעתם בנושא זה או אחר.

כולנו בעלי בית ואורחים באותה מידה. זכותנו לכתוב את אשר על ליבנו, כמובן בתנאי שלא נגלוש לעלבונות, קללות וכיוצ"ב.

אם לא כך הדבר, ואם צריך להתיישר על פי הפקודה עם דעת הרבים, או "ההנהגה", אשמח לדעת זאת, ומוטב שעה אחת קודם.

חופש הביטוי הוא כלי חשוב שכולנו משתמשים בו בפורום, אבל חייבים לדעת לתת גם לאחרים להשתמש בו, אף שלעיתים זה לא נח.

אגב, הפורום הוא ביתנו, של כולנו, וחבר פורום איננו אורח, אלא שווה זכויות. נימת הפטרוניות אשר לפעמים ננקטת - איננה במקומה.

ערב טוב - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי נוף

אני למשל לא הייתי מעלה על דעתי להכנס לפורום למשל של מועדון האופנועים ולפנות לחברים שם ולבקש מהם לבחור ביו שני האירועים? "משפט שלמה" זה נראה לך??? אני רואה ממש טעם לפגם להתנהגות כזאת, להזכירך מר קיפניס נכנס לשירשור אחר שפורסם ע"י מזכירות המועדון בעניין האפודים, ומר קיפניס מצא לנכון לפרסם את מרכולתו דווקא שם.

אני בהחלט מסכימה שאין לסתום פיות ולכן הצעתי למר קיפניס לפתוח שירשור נפרד ולהודיע שם על אירוע מועדון האופנועים, לו היה עושה כך בוודאי שלא הייתי מגיבה.

אבל מר קיפניס מתעקש להגיב דווקא כך, תמוה בעיני שזה נסתר מעינך.

אירית בורג

דוברת מועדון החמש (זמנית)

נ.ב.

ברור לך שכל תגובה שלי היא רשמית ועוברת ביקורת

• תוכן חדש...