Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא אומנם לא 205, אבל כנראה שהיא רוצה להפוך לאחת כזו...

בעוונותי הרבים קניתי רכב ברמת גימור שלא הייתה נפוצה בזמנו, עם מצחיית דשבורד במצב "פזאל".

חרשתי את הארץ לאורכה ולרוחבה, בחיפה, בת"א, בכביש בית-דגן ואפילו "הדרמתי" עד ב"ש לכל מיני פירוקיות שכוחות אל ולא מצאתי שום תחליף.

חשבתי אולי להסב את הדשבורד לזה היותר פשוט, אבל כל הקונסטרוקציה שם שונה לגמרי. אולי בEbay אפשר להשיג משהו - וראיתי שבאמת הדשבורד הזה הרבה יותר נפוץ מבארץ, אבל... להגה ימני :bigcry: (חמש פאונד! זה ממש מחירי פיש אנד צ'יפס!!!)

מדובר על מצחיית דשבורד לפיאסטה (החלק השחור בלבד)

זוהי המצחייה של הדגמים המאובזרים (CL, S, GHIA ואפילו - XR2) עם המיקום לרדיו ולמזגן.

(מתוך ספר הרכב: )

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=50705&stc=1

אולי מפה תבוא הישועה?

אם מישהו מכיר חנות חלפים שמוכרת את החלק הזה? פירוק אולי? או אפילו אתר אינטרנט שמתעסק עם חלקים כאלה (חיפשתי, ובאמת שחיפשתי) להגה שמאלי.

תודה מראש,

עידן.

2d_1_b.jpg

Scan0005.jpg

Scan0004.jpg

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז סוף כל סוף סוף סוף הגיעה הישועה ממקום לא צפוי.

ידידי משכבר המפגשים אור (OrSe) התקשר אלי לפני כמה ימים וסיפר לי שהוא ראה פיאסטה כמו שלי 1:1 שעברה תהליך דחיסה לא מתוכנן.

עוד באותו היום פרפרתי את עצמי למקום וראיתי שאכן הרכב מתאים לי מבחינת הפנים - מבחינה חיצונית, אין הרבה מה להציל.

כמעט והתייאשתי (על סמך ניסיונות עבר של פתקים בשמשה) אבל מטבעי אני בנאדם פסימי שאוהב לתת אותה באופטימיות מדי פעם לפעם.

אתמול בערב קיבלתי טלפון מבעל הרכב, סיכמתי איתו על 200 שקל, ומיד התקשרתי לבנצי הידוע בכינוי: "בנציון" שיעזור לי בפירוק תמורת שני כסאות כמו שנמצאים אצלי (והנוכל לקח עוד כמה דברים על הדרך...)

היום בבוקר נפגשנו, ושברקע מתנגנת מחרוזת: "לינדה לינדה, ג'יגולי" של חיים משה - יצאה שיירת הפיאסיריון לכיוון הפיאסטה.

כעבור שעתיים וחצי, חוץ מאיזה שטיחון וידית מוט הילוכים לא נשאר הרבה בתוך האוטו. עשיתי את דרכי עם כיסאות מקופלים וכיסא נהג בתנוחת "קופ?ה" והמון המון חלקים מאחורי עם מבט לעתיד טוב יותר. השחיטה עברה בשלם למעט איזה פקח שסייר בסביבה, אבל התברר כבחור נחמד. מי שלא ראה את העיניים שלו נפתחות שבנצי אמר שיש לו אסקורט ("68, הכי ענתיקה!") לא ראה "פתיחה" מעולם.

אה כן, ויש גם מצחיית דשבורד שלמה, נגמרה עונת המגבות!!! :multi:

בע"ה מחר אני מקווה לפנות לעצמי איזה חצי שעה, אנקה אותה טוב טוב, אחבר את הקונקטורים של המגב האחורי, המפשיר ונורת הערפל (בהזדמנות זו גם תודה לudical הידוע בכינוי: "אודי-קל" שסייע לי להזמין פנסי ערפל אחוריים. נגמרה עונת האנונמיות בחורף!!! :multi:

אז אני רוצה להודות (שוב) לאור, ולבן.

ואם הגעתם עד לכאן מבלי להתייאש: המון המון חלקים לפיאסטה במחירים שווים לכל רפש.

עידן.

פורסם

תלכלך....

אם לא היית לחוץ בזמן גם את המנוע הייתי מוציא לך (אני עם פלאשנצור קבוע)

מי מצא שקל מתחת לשטיח והוריד את המחיר ל199, דין פרוטה כדין מאה.

מי הציע שתקח גם את המנוע של הווישר מאחור ואת הקויל ואת האלטרנטור (שבסופו של דבר סירבת וחבל)

אני בגישה של מה שלא מתקלקל היום יתקלקל מחר. ומבחינתי להעמיס ארגזים עם חלקים ל100 שנה... העיקר שנהננו, לקום לפני הציפורים זה כ"כ כייף.

haters will hate

פורסם

יום חמישי: פירוק

יום שישי: הכנה

שבת בבוקר: עם כפפות של מנתח לב, הדשבורד מורכב אחר כבוד. לאחר שעתיים שלמות וחצי בקבוק ספרייט הניתוח הצליח. על הדרך גם הורכב שק הילוכים שפורק (המקורי היה קרוע) וכיס דלת צידי. תיקנתי גם התאורה של מתגי המיזוג. עכשיו הרבה יותר כיף לנסוע בלילה. (ותודה רבה לג'ורג' בר שליווה אותי משך כל הפירוק)

:beerchug:

חללים בדרך: מתג הפעלת מגב אחורי במצב דנדש שהיה על האוטו. החלפתי אותו במתג המג'ייף מיום חמישי. אבל זהו, נגמרו הקרקושים מכיוון הדשבורד. בשעה טובה.

לשיפוטכם:

IMAG0009.JPG

IMAG0012.JPG

IMAG0015.JPG

פורסם

עידן:

ראית מה יש לי בשביל הסובארו (רק שעכשיו זה מסודר :wink: )

אם הרכב קיים איפה שהשארת אותו תחזור ותפרק גם דלתות, שמשות, וכל מה שאפשר לפרק עם הכלים שלך.

אם לא תיצטרך את החלקים תוכל למסור או למכור אותם בשוק עתיק או בשרשור שוקעתיק לחלקים וספרות מקצועית .

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• אחראי פורום
פורסם

לא אמרת שיש לך שם שני חורים של דיבורית?

אפשר לתקן אותם כשתרצה.

תתחדש!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

משה, תודה על העצה, אבל השכלתי כבר ליישם אותה.

ובגלל שישמתי אותה כ"כ טוב, הדבר שהכי מפחיד אותי עכשיו זה בדיקת רישיונות ושוטר חביב שיבקש ממני לפתוח את הבגאז' (ואז הוא כבר יפסיק להיות חביב וישאל שאלות סופר-לא חביבות) ...

אי-לכך ובהתאם לזאת, דיללתי היום חלק לא מבוטל של חלקים (גומיות, מנגנון חגורה שלא עבד, דלת תא כפפות ועוד כמה דברים) הישר לפח הזבל הקרוב לביתי.

לא אמרת שיש לך שם שני חורים של דיבורית?

איך אתה חושב שמסמרתי את הריחנית קוקוס? (שמלווה אותי מיום הקנייה)

עם רצון טוב? :)

פורסם

עידן משועמם שכמותך, במקום ללכת להשיג בחורות הולך להשיג מצחייה.

אלה הנעורים, צריך לנצל אותם עד תום, בגיל 40 יהיה לך מספיק זמן למצחיות, דשבורדים וכפתורים.

ואת זה אומר הבן אדם שחוץ מלהתעסק עם האוטו לא עושה כלום בחיים.

יצא יפה, מחכה לראות במו עיני שזה אמיתי ולא פוטושופ :wink:

haters will hate

פורסם
ואת זה אומר הבן אדם שחוץ מלהתעסק עם האוטו לא עושה כלום בחיים.
צא לעבוד כבר יא בטלן!

הביצים על הספה בקעו כבר מרוב שאתה יושב עליה!

בסוף תגיע לגיל 40, ואולי לא תצטרך להתעסק עם מצחיות ודשבורדים, אבל תחיה על חשבון ריטה!

פורסם

ברוך הבא למועדון השוחטים האנונימיים.

אני כבר הפכתי לאשתי טיול יום שבת אחד בטבע הירוק והרגוע לחינגת שחיטה של גרוטאת סוד אומללה קבורה בתוך בוץ, בעודה נאלצת להאזין ל"יא אללה יש פה קרבורטור סולקס שלם בדיוק מה שאני צריך!" , "לקחת את השמשה? בטח לקחת!" ו"השק הילוכים שלו שלם!! אהה!!"

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...