Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלבום מועדון ה-5 - פתרון אפשרי ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה עלה שוב הרעיון להפיק אלבום תמונות של מכוניות המועדון, לכבוד 20 שנה למועדון.

הטענה העקרית היא שעלות ההפקה וההדפסה הן מאוד גבוהות.

במוסף "סגנון" של עיתון "מעריב" מה-11.1.06, בעמוד 7, יש כתבה על אתר חדש המאפשר עיצוב בעזרת תוכנת אינטרנט פשוטה וכן הדפסה + משלוח בעלות של בין 95-220 שקל לאלבום.

כתובת האתר www.picabook.co.il .

לא בדקתי עדיין את האתר ולכן אינני יודע עדיין עם הפתרון ישים עבור המועדון אך בהנחה שהפתרון אפשרי יש לשקול פניה לחברה הזאת או לחברות דומות (מניח שיש תחרות) ולבחון הפקה מרוכזת בעלות סבירה.

במקביל מציע לערוך סקר בין חברי המועדון לגבי מוכנותם (ועד לאיזה סכום) לשלם עבור אלבום כזה.

פורסם

במקביל מציע לערוך סקר בין חברי המועדון לגבי מוכנותם (ועד לאיזה סכום) לשלם עבור אלבום כזה.

מספר נקודות למחשבה:

אלבום כזה לדעתי האישית אמור ליהיות ממומן ע"י המועדון כחלק מהשירות לחברים.

מחיר האלבום יקבע לפי מספר הדפים שהוא יכיל (שכן הדפסת כל עמוד עולה סכום מסויים). ומכירתו (לדעתי) צריכה ליהיות לגורמים חיצוניים (אזרחים המגיעים לאירועים, מכירה בטלפון ע"י פרסום בעיתונות הרכב והפנאי, וחברות שהם לא חברי המועדון) באירועי המועדון השונים.

עלות האלבום העשור הינו מחיר סביר לדעתי, כ 80 שקלים אם אני זוכר נכון... בהפקת גיליון חדש ישתתפו יותר רכבים, יותר רכבים נכנסו לקטגורית /רשימות רכבי האספנות במועדון כך שהגיוני שהאלבום החדש ימכר במחיר גבוה יותר, אבל אם מחיר האלבום יהיה פי 3 לדוגמא זה יהיה יקר ואנשים לא יקנו. וחבל. נפספס את המטרה.

מהסיבה שתקציב המועדון לא יכול להרשות לעצמו להפיק אלבום שכזה, על מועדון ה-5 לימכור כמה שיותר חסויות השאלה היא מי העסקים שיהיו מוכנים לפרסם באלבום (חנויות ח"ח, פחחים מוסכים, יבואני רכב) כמה מהם עובדים עם רכבי אספנות, וכמה מהם ירצו לתת חסות, ובאיזה מחיר???

בנוסף לזה לחלק לא קטן מחברי המועדון יש אלבום אישי בו הם מצלמים רכבים בכול המפגשים. השאלה עד כמה הם יהיו מוכנים להשקיע באלבום כזה??

במידה ואלבום כזה יופק יהיה נחמד אם בעל רכב ירשום כמה מילים לייד התמונה/ת של הרכב/ים שלו.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
לאחרונה עלה שוב הרעיון להפיק אלבום תמונות של מכוניות המועדון, לכבוד 20 שנה למועדון.

הטענה העקרית היא שעלות ההפקה וההדפסה הן מאוד גבוהות.

במוסף "סגנון" של עיתון "מעריב" מה-11.1.06, בעמוד 7, יש כתבה על אתר חדש המאפשר עיצוב בעזרת תוכנת אינטרנט פשוטה וכן הדפסה + משלוח בעלות של בין 95-220 שקל לאלבום.

כתובת האתר www.picabook.co.il .

לא בדקתי עדיין את האתר ולכן אינני יודע עדיין עם הפתרון ישים עבור המועדון אך בהנחה שהפתרון אפשרי יש לשקול פניה לחברה הזאת או לחברות דומות (מניח שיש תחרות) ולבחון הפקה מרוכזת בעלות סבירה.

הי סורין מה נשמע?

יופי של רעיון, אבל בדקתי בצורה גסה את העלויות והרי מה שהעלתי:

1. על פי הפורמט שלהם מדובר רק בתמונות ולא במלל או בפירסומות, כל נושא העיצוב הוא לא רלוונטי כי העימוד יעשה על פי מיקום מרבי של החומר ולא בהכרח על פי נושאים.

2. האלבום הגדול ביותר שלהם הוא בין 40 עמודים

3. הכריכה היא קשיחה אך ללא הדפס

אלבום העשור הנוכחי הנו בן כ 125 עמודים ושואפים לאלבום בן למעלה מ200 עמודים בגלל הצפי של כמות התמונות וכ2000 עותקים, זה מה שפחות או יותר נרכש בעשור הזה.

בהנחה שנתפשר מאד (ונוותר על אלבום מעוצב פחות מהנוכחי) אז מחיר על פי המחירון שהאתר מציע לאלבום בן 40 עמודים הנו 220 ש"ח כפול 2000 עותקים = 440,000 ש"ח גם אם בממקח נוריד 50% נגיע בדיוק לההצעות שקבלנו לעיצוב אלבום על פי דרישתנו להזכיר: 250,000-350,000 ש"ח, כאשר בתכנית לשתף את חברי המועדון בעלות מסויימת שעוד לא נקבעה, בכל מקרה תהייה גבוהה יותר ממה שנהוג היום אבל בוודאי שלא 220 ש"ח.

בכל מקרה הנושא יבדק לעומק.

אירית

פורסם

סורין - נושא חשוב שהעלת לפורום,

בשנה האחרונה ניסה ועד המועדון להתחבר לחברת הוצאה לאור , ופרסום , בנסיון להביא להפקת אלבום שנת ה-20 למועדון כפי שהיה עם אלבום העשור ( שהופק בחסות חברת UMI ) .

המפיקים הבטיחו מימון כמעט מלא של האלבום על ידי פרסומים וחסויות , אך בפועל לא הגיעו למעמד ההפקה עצמה עקב העלויות הגבוהות מצד אחד ומימון מצומצם בהרבה מצד שני , ואיפה הרווח שלהם...

אם יש למישהו קשר עם מפיק שיכול להרים פרוייקט כזה ברצינות , אנא הפנו אותו לוועד המועדון , ואנו נעשה כל מאמץ שנדרש כדי להביא את האלבום לרמת ביצוע גבוהה , ואם לא בשנת ה-20 אז בשנת ה-21 .

תודה

משה שטיין

Morris- Motoring in a BIG way...economically

...Peugeot - Vous pourrez toujours compter sur votre voiture

..!"Si c'est une "203

פורסם

הורדתי עכשיו מהספרייה את ספר המחזור של בית הספר,

היינו 12 כיתות, בסביבות ה400 תלמידים.

הספר בעל כריכה קשה וצבעונית וכמובן דפים צבעוניים.

170 עמודים, כל תלמיד שילם 120 ש"ח.

אחד מההורים דאג להדפסת הספר, אני אנסה להגיע לאותו תלמיד וממנו להורה שדאג לעניין.

אם הודפסו 450 ספרים בעלות של 120 = 54K ש"ח.

עכשיו 2000 ספרים במחיר כזה = 240K.

haters will hate

פורסם

בנצי תשווה את מה שכתבתה לזה:

ההצעות שקבלנו לעיצוב אלבום על פי דרישתנו להזכיר: 250,000-350,000 ש"ח, כאשר בתכנית לשתף את חברי המועדון בעלות מסויימת שעוד לא נקבעה, בכל מקרה תהייה גבוהה יותר ממה שנהוג היום אבל בוודאי שלא 220 ש"ח.

בכל מקרה הנושא יבדק לעומק.

אירית

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

משה, סיימתי ללמוד בתחילת שנת 2000.

אם אז המחיר היה 120 ש"ח, היום הוא יהיה נמוך יותר.

ואם הכמות יותר גדולה אז המחיר יורד. אז בוא נגיד 110 לספר כפול 2000 = 220K, הפרש של 30K מהמחיר הנמוך שאירית כתבה, ו55K נמוך מהממוצע.

אני חושב שאפשר להגיע למחיר של 100 ש"ח לספר.

haters will hate

פורסם

היתי תחת הרושם לא מוכן להכנס לנושא עקב עלויות גבוהות. אך אני מבין שהמועדון עדיין שוקל על אף העלויות הנמוכות. :roll:

250K שח +/- = מחיר סביר ביותר. בהנחה שכמו בפעם הקודמת המועדון ימכור את האלבום מראש לחבריו, תוסיפו ולו מעט פרסום (ניתן להשיג גם יותר ממעט) והרי שהסכום כבר כוסה !!! יש !!!!!!!!!

מה גם שניתן לחפש/למצוא מפיץ שיקח על עצמו את שיווק הספר בחנויות הספרים ואז יש אולי אפילו רווח.

אז קדימה רבותי, נדרש ליכוד שורות, קצת עבודה קשה ונביא שינוי - בלי פיצול ....:-)

• תוכן חדש...