Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהוא יש מושג איך מנקים אם הטינופת הדביקה שמצטברת עם השנים על ההגה ועל המתגים?

סבון רגיל לא מזיז, ואני מפחד להשתמש בחומר אגרסיבי מדיי..

פורסם

אני ניקיתי אצלי באסקורט בזמנו את החרא הזה עם טבליה של המדיח כלים שעורבבה עם מים (חמים) וזה יורד מדהים. כמובן יש גם את ספוג הפלא.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

מטלית לחה של תינוקות עושה פלאים......סבון כלים מדולל במקרים קשים יותר....ולליכלוך קשה במיוחד תערובת של מים ואלכוהול-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני אישית מנקה עם הספריי סקאי.

אחרי שאני מרסס אני עובר עם סמרטוט וזה מורד הכל למצב מבריק.

אבל צריך להיזהר על הצבע כי אם יש זה עלול להוריד אותו.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
אל תנקה, ואם מישהו ישאל תגיד שזו פאטינה ושאתה מאוד גאה בה.

מישהו מוכן להסביר לי מה זה פאטינה? ולמה הוא גאה (יאשה?) בה?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אני ממליץ לך להישתמש ב- "פנטסטיק" אני חושב של סנו.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

יש חומר נחמד מאד של חברה עם שם יומרני משהוא,"THE TREATMENT"

החומר נקרא שמפו לבדים(ולא אני לא הולך לכתוב אופולסטרי באנגלית1!!!)והוא דווקא יעיל יותר בטיפול בחלקי פלסטיק,הגה ושאר ירקות.לא הוריד לי צבע מהאוטו בשימוש,אבל עם רכב ישן יחסית-הייתי עובד מהר-שם קצת חומר ומייד מנגב,לא "משרה" את ההגה\כפתורים\ידיות\אלטעזאכן בחומר יותר מידי זמן.

אני ממש מאוהב בחומר הזה,בקבוק ספרי שחור והנוזל עצמו כחול.הוריד לי מהאוטו ליכלוך שלא ידעתי שיש לי...

אה,בנוגע לספריי סקאי? הוא רק מבריק את הליכלוך.ממנו קיבלתי רק ליכלוך נוצץ.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מישהו מוכן להסביר לי מה זה פאטינה? ולמה הוא גאה (יאשה?) בה?
פאטינה זו שכבה חיצונית של סלעים בדרך כלל. היא נוצרת מחומרים מהסביבה שמתרכבים עם המעטפת של הסלע. בדרך זו ניתן הרבה פעמים לזהות את מקורו של סלע מסויים שאינו נמצא בסביבתו הטבעית.

כך אגב גם הוכיחו זיוף של כתובת אבן שהייתה אמורה להיות מימי ישו ונמצאה בירושלים, והסתבר שיוצרה בשנים האחרונות, והפאטינה שעטפה אותה הייתה מסביבה ימית בכלל. ולמתקשים, אין ים בירושלים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני משתמש בחומר הנקרא Mr Sheen המיובא ע"י יעקובי.

במקור הוא משמש לניקוי / חידוש מארזי מחשב ומסכים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
פאטינה זו שכבה חיצונית של סלעים בדרך כלל. היא נוצרת מחומרים מהסביבה שמתרכבים עם המעטפת של הסלע. בדרך זו ניתן הרבה פעמים לזהות את מקורו של סלע מסויים שאינו נמצא בסביבתו הטבעית.

כך אגב גם הוכיחו זיוף של כתובת אבן שהייתה אמורה להיות מימי ישו ונמצאה בירושלים, והסתבר שיוצרה בשנים האחרונות, והפאטינה שעטפה אותה הייתה מסביבה ימית בכלל. ולמתקשים, אין ים בירושלים.

טעות ירושלים כולה י-ם...........

ועוד טעות נפוצה יש לנו שנים, אחד במרחק של 45 דקות נסיעה ללא החסרונות....

והשני במרחק של 50 דקות נסיעה ללא דגים מדוזות ושאר רעות חולות....

ויש לנו גם את נחל שורק........ נה נה נה נה נה נה......

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

קיים תרסיס קצף שמיועד במקור לניקוי של מוצרי אלקטרוניקה. התרסיס ינקה גם את הליכלוך מההגה והמפסקים ברכב, מומלץ מאוד מניסיון אישי. רצ"ב קישור למוצר.

http://www.cybermarket.co.uk/ishop/923/shopscr1657.html

ניתן להשיג את המוצר בארץ בחנויות לרכיבי אלקטרוניקה כמו כן ניתן להשיג אצל היבואן רצ"ב קישור

http://www.giveonelec.co.il/

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...