Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הואליאנט עברה פחחות !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראית יפה תהנה ממנה.

בקשר לטסות:

ריאיתי אצל אלי שטרית במסגר סט 4 טסות דארט (אם זה עוזר לך)...

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אימאל'ה! מה זה הדבר המכוער הזה על הגלגלים שלה? תחילף טאסות למשהו שהולם אמריקאית.

תבחר:

http://stores.ebay.com/HUBCAP-HEADQUARTERS-WISCONSIN-STORE

אבודה נהדרת עשו עליה, אין מה להגיד.

תתחדש.

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

יש לי בעיה קלה בהתנעה.

שאני מניע אני שומע קליק במקום הסטרטר (כאלו שהמצבר ריק), אך לאחר שאני מנסה כמה פעמים הרכב מניע לסוף. פירקתי את הסוויץ וחיזקתי את המגעים, אך גם שאני מניע ללא החוטים (עם מברג על הסוויץ) אני צריך לתת כמה התנעות עד שהרכב מתעורר לחיים.

מישהו יודע מה זה יכול להיות ?

פורסם

מסכים לחלוטין עם קובי...בדוק את החיווט מהמפסק הראשי ועד לסטרטר נקה החלף כל חלק אפשרי כולל ה"נעליים" של הברגים, חומר נקוי מוליך לא יזיק במקרה זה...אחרי שעברת על כל החשמל נסה שוב, אם לא ניפתרה הבעיה עבור לסטארטר....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
יש לי בעיה קלה בהתנעה.

שאני מניע אני שומע קליק במקום הסטרטר (כאלו שהמצבר ריק), אך לאחר שאני מנסה כמה פעמים הרכב מניע לסוף. פירקתי את הסוויץ וחיזקתי את המגעים, אך גם שאני מניע ללא החוטים (עם מברג על הסוויץ) אני צריך לתת כמה התנעות עד שהרכב מתעורר לחיים.

מישהו יודע מה זה יכול להיות ?

לירן,

הבעיה יכולה להיגרם מכמה גורמים: המצבר, הסטרטר, אוטומט הסטרטר, מגעים בחוטים, סוויץ' שאינו תקין, ברכב אוטומט הבעיה יכולה גם להגיע מהמפסקים שמורכבים בגיר שמאפשרים התנעה רק בפארקינג או בניוטרל. בד"כ ברכבים ישנים מומלץ להוסיף מימסר/ריליי שיעזור בהתנעת הרכב. מאיפה אתה בארץ? אם תצטרך עזרה בפתרון הבעיה אשמח לעזור לך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מברוק אחי !

הרבה זמן לא שמענו ממך, אני זוכר את ההודעות שלך כאשר רק קנית אותה. אני שמח לשמוע שלאט לאט אתה מחזיר אותו לימיו היפים.

רק עוד משהו קטן, פעם הבאה תנסה בבקשה לצלם את האוטו מקרוב יותר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רק עוד משהו קטן, פעם הבאה תנסה בבקשה לצלם את האוטו מקרוב יותר.

אלעד, אתה צריך להבין שהרכב האמריקאי הזה ממש גדול ולכן צריך תצלום אויר על מנת לראות את כולו, אולי תצלם אותו בחלקים :biglaugh: .

סתתאם האוטו ממש מדליק, רק באמת תחליף דבר ראשון את הטאסות לפני שאתה מחליף סוויץ, ובהצלחה בהמשך השיפוץ.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

צורה יפה

צבע יפיפה !

זאת היחידה מהצורה זאת לא?

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

• תוכן חדש...