Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה...

כשבעליה לשעבר של הנובה אמר לי "תשמע, היא במצב מצוין, בשימוש יומיומי", הנחתי שזה משפט קלישאה נפוץ שאומר "תשקיע כמה אלפים ותוכל להנות ממנה כמה פעמים בשבוע", אך לשמחתי, בחינה מדוקדקת של הרכב לאחר הקנייה (לא תמיד ניתן לעשות בדיקה כזו לפני הקנייה...), גילתה לי מספר עובדות שמאוד שימחו אותי:

1. הרכב עבר צביעה אחת בחייו, עקב שינוי צבע. בדיקה אלקטרונית שעשיתי לפח הראתה שלמעט אולי 2-3 נקודות שבהן יש שכבה דקיקה של חומר, כל הרכב הוא פח (ההפך מפח - חלודה :)).

2. כל הניקלים, הסמלים וכו' קיימים ובמצב מצויין.

3. הרכב מקורי לחלוטין מבחינה מכאנית - לשמחתי, לא נעשתה אף קומבינה ישראלית כלשהי במנוע ובמכלוליו, לרבות במערכת החשמל.

4. הרכב אכן, במצב שמאפשר נסיעה יומיומית ולכן....העברתי את הרכב החדש (כרגע טויוטה 2005 שאמורה להתחלף ל-C4 2006 מהחברה...) לאשה ואני, אהנה לי מהנובה (קראו לזה סטייה, אך אני מעדיף לנסוע בה מאשר בפחנוע מודרני כמו הנ"ל...) ואשתמש בה החל מלפני יומיים כרכב היומיומי שלי.

5. פנים הרכב הוא הצד היותר חלש שלו... שם הדש בורד סדוק למדי (מי אמר שמתופפים מתופפים על הדש בפקקים?...), דיפוני הדלתות ראו ימים טובים יותר וכך גם התקרה, אך הכל לשמחתי (למעט מתגי חלונות חשמל מצ'וקמקים) מקורי. גם כאן, אין שום כפתור קומבינה, הכל תקין, הכל עובד, הכל מקורי.

6. החימום עובד, המזגן עובד.

7. איזה כיף.

8. אבל ממש.

9. יום שישי במועדון ;-)

10. אצבעות לי יש.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

...ואני חשבתי שאתה משתמש באמבטיה. כעת חורף וזה הזמן.

תהנה

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

תנסה לזהות על דש מקצבים מוכרים ....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...