Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הגרועים והעלובים שקראתי אי פעם.

נכתב על ידי הומופוב קלאסי (אני סטרייט, נשבע לכם ), מספיק לקרוא את התגובות בכדי להבין.

אני האחרון שיהיה חסר חוש הומור, אבל אותי זה לא הצחיק. כתיבה של ילד בן 5 שגילה את המילה "הומו" במילון.

עלוב ועצוב.

אתייחס במיוחד לתגובה 17:

17. אחת ולתמיד: מעיל עור - מ-500 סמ"ק ומעלה.
כי הרי 80 קמ"ש של אופנוע 50 סמ"ק שונים מ-80 קמ"ש של אופנוע 1000 סמ"ק כשאתה נגרר על הכביש.....:roll:
שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

קצת הומור .

הכתבה לא אמורה לתת לך טיפים לרכיבה נכונה אלא לתת חיוך...

אופנוען או לא , מה זה משנה ?

כי יש לך מעיל עור ואתה לא עם מעל 500 , אז נפגעת ?

כי יש לך ווספה עם סירה , אז נעלבת ? ( הלוואי עליי )

תנו חיוך הכל לטובה .

זה הכי קרוב לסמיילי דתי

:bday:

( זה אמור להיות סמיילי עם כיפה... )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לא, ממש לא.

לא עם שני ה-R-750 שהיו לי וגם לא עם ה-1000 ולא עם עשרות האופנועים האחרים שהיו לי בעבר.

העניין הוא הדוגמא האישית - מייעצים לך שזה COOL לרכב ללא אביזרי בטיחות.

מה-50 סמ"ק הראשון שהיה לי ועד ל-1000 סמ"ק האחרון שהיה לי, רכבתי ממוגן - מעיל, כפפות, קסדה שלמה (כמינימום).

בקיץ, בחורף, בכל השנה.

לפתע קם לו איזה פוץ קטן ומצהיר שזה לא גזעי לרכב ממוגן.

תבין, יש אנשים שגם מקשיבים לשטויות הללו.

המקום הכי חם אליו הם יגיעו עם המלצות אלו הוא מחלקת כוויות בבית החולים במקרה הטוב ומחלקת השתלות עור במקרה הרע.

אז כן, אני מתעצבן כשאני קורא דברים כאלו, זה כבר לא מצחיק.

ולעניין איזכור ה"הומואים" בכל משפט שני - מראה על רמת האינפנטיליות של הכותב.

טוב, עזבו, הפורום הזה הוא לא המקום לזה, חבל להוריד את הרמה.

ברק.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

צטט:

לא, ממש לא.

אני לא באמת שאלתי :wink: סתם נתתי דוגמא...

בכל מקרה , אני אישית לא לוקח אותם ברצינות בגלל שהם עושים צחוק מהכל .

למה ? כי זו הכוונה של המגזין שלהם ! ( קראתי כמה , חבר מנוי ואני גונב לו )

אותי הם מצליחים להצחיק...

ואפרופו הומואים , הסתכלת פעם על הכתבים והעורך ? ( הם נראים כמו צמד יאשה פאשה )

אם מישהו לוקח ברצינות שצריך לרכב בלי מיגון כי יש לו רק 50 כ"ס על האופנוע , אז הסכנה היא לתת לו להיות בכביש בכלל... כי הוא פשוט מטומטם .

הצחיק אותי לדוגמא הקטע של הווספה עם הסירה :lol: , אבל תכלס' אני מת לווספה ( או איזה BSA ) עם סירה .

זה הכי מגניב שיש...

דוחף מנוע 100 כ"ס בפנים ומעלה אותי ואת הסירה לוו'ילי :lol: ( כמובן שאני אהיה עם מיגון ואפילו עם משקפיי טייסים כאלה כמו בסרטים הישנים...

טוב , אז אני לא בוגר כל כך . זו לא סיבה לא לצאת איתי . וכן , זו פנייה לכל אחת שקוראת את זה...

:roll:

טוב , כרגיל סטיתי מהנושא .

מה שאני בא להגיד זה , שאני לא מאמין שיהיה איזה מטומטם ( נקרא לילד בשמו ) שבגלל המגזין לא ילבש מיגון כי יש לו רק 500 סמ"ק ולא CBR/נינג'ה/R750/R1/R1000/או סתם R3 ( בעצם R3 זה סוג של מיגון , לא ? :wink: )

וזה מגזין של גברים , אז ההפך מגבר כביכול זה "הומו" , ככה שהירידה הכי רצינית על מישהו במגזין של גברים זה : "הומו"...

בכל מקרה , אני מבין למה אתה כועס . ברצינות . אני פשוט חושב שאתה לוקח את זה ברצינות יתרה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

גועל נפש של כתבה, ירודה וקנטרנית

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

בשביל להעריך דבר מסוים צריך להיחשף למגוון וורסיות, של הנושא על מנת שנוכל למקם את עצמינו או להחליט מה אוהבים ומה לא....סבתא שלי (ננה) היתה אומרת חמור שכל החיים שלו אכל קש..לא יודע שהוא אוהב מרק פירות! רוצה לומר, ההומור מגיע ברמות שונות וסגנונות שונים... הומור בריטי הומור נמוך, נונסנס, הומור מתחכם וכו'....עכשיו ברק יודע שהוא לא אוהב בדיחות גזעניות או רדודות ובליזר לא יהיה העיתון שלו....all win

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

משעשע ביותר.

כאחד שקרא כמה גליונות של בלייזר אני יכול להעיד שהעיתון הוא בסך הכול עיתון קליל ומשעשע. הכל נכתב בו בצורה חובבנית כדי להוציא את הקורא מהרצינות של כל היום.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

משעשע ביותר, קראתי זאת כבר בעבר, אך כיף ונחמד לקרא זאת בשנית.

מעלה חיוך:-D

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מי שיבוא בגישה רצינות\בוגרת למגזין הזה - יתאכזב.

אני מת על הכתבות האינפנטיליות שלהם, למרות שאם יושבים וקוראים גיליון שלם של המגזין הזה, אחרי בערך 3 עמודים זה נראה כאילו הכל חוזר על עצמו...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...