Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 304 קופה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!!

מחפש 2 בקליות אחוריות לפיג'ו שלי....

מי שיכול לעזור אודה לו מאוד!!!

עשיתי חיפוש באי ביי ולא מצאתי.

304coupe3dd.JPG

אופל קאדט 73' 1300 אוט'.......

אין יותר פיג'ו:-(

פורסם

בהמשך לדברי נעים,בשלב מסויים התעניינתי ברכישת רכב אספנות צרפתי (504 קבריולט) והתחלתי לברר היכן ניתן למצוא חלקים (פח,פנים,פלסטיק וגימור) ורק בסיועה של אשתי שיודעת קצת צרפתית התברר שהרוב המוחלט של החלקים נמצאים באתרים צרפתיים ושם יש לרכז את מאמץ החיפוש

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

יש סיכוי קלוש שתמצא משהו בחנות המתוארת בשירשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=90598&highlight=%E4%EE%EC%F6%E4

ראיתי אצלו הרבה חלקים ובקליות לדגמים ישנים של פז'ו - אולי יש לו משהו, אם כי למיטב זכרוני הבקליט של הקופה היה שונה מזה של ה-4 דלתות. שווה ביקור בכל מקרה.

בהצלחה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

תנסה למצוא את הבקליות אצל אמיר ב : קלוש הברנש נמצא ברחוב השיש במפרץ חיפה ע"י צומת קרית אתא כניסה ראשונה ( ברמזור ) שמאלה מרחוב האלכוהול

המקום מוכר ע"י כל חיפאי

אזהרה : הברנש לא הכי זול בארץ !!! אבל יש לו המון חלפים ישנים עוד מתקופת התנ"ך

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

זהו שנראה לי שהסיכוי הכי גדול שלי למצוא בארץ זה או במפרץ חיפה או מישהו

שיש ברשותו את אותו הרכב או חלקים.

אני פעם התעניינתי כמה רכבים כאלה בכלל נותרו בארץ?!

ואם הם בכלל במצב נסיעה?!

אופל קאדט 73' 1300 אוט'.......

אין יותר פיג'ו:-(

• תוכן חדש...