טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,147 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 0 תגובות
- 30 אלף צפיות
>>>> הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני <<<< שינוי מידות צמיגים / ג'נטים ריכוז מידע: פרוייקטים, תיקונים, מדריכים, מאמרים ושאר מידע חשוב ומעניין עידכון דף הפרוייקטים של הפורום הטכני
הודעה אחרונה מאת פבל, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 20 צפיות
הי לכולם, יש לי איביזה ידנית שנת 2012, מנוע 1.4 ללא tsi עברתי עכשיו 110,000 בקילומטרז' האם צריך להחליף שמן גיר? (לא הוחלף אף פעם) אני כל שנה עושה טיפול 10,000 בזמן, שמן קסטרול מעבר לזה תיקנתי מה שהתבלה ברכב, אבל לא החלפות יזומות האם יש טיפולים שנדרשים בשלב כזה?
הודעה אחרונה מאת eden-h, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 19 תגובות
- 542 צפיות
היי חברים, מתקרב מועד חידוש הטסט לרכב. מעולם לא השתמשתי בשירות העברת הטסט ע"י המוסך המטפל, שמעתי המלצות כן לעשות את זה, אז עשיתי רשימת בעד ונגד - מוזמנים לתקן אותי, להביע דעתכם או לשתף מנסיונכם. בעד: 1. כמובן, אלמנט הזמן. לאף אחד אין כוח וזמן מיותר להשתרך בתור הארוך למשרד הרישוי, לשלם בקופה, לעבור את התחנות ולחזור למשרד לקבל אישור. וזה במקרה שלא מצאו תקלות... משלמים למוסך ששולח נציג שעובר את כל זה במקומך 2. לרוב קיימת היכרות, שלא לומר קשרים, בין המוסך למכון הרישוי הקרוב אליו. שזה אומר שאם נציג המוסך מגיע עם הרכב ולא אני, הוא נכנס מהר יותר ועובר תחנות מהר יותר, וגם לא יפילו אותו על קטנות ושטויות נגד: 1. זה כרוך בתשלום. ברוב המקומות ששמעתי, תש…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 101 צפיות
שלום חברים. ניסיתי לגרור קצת עם סנטפה דיזל (13), מפה לשם זה גרר רק ''קצת''. פניתי למוסכים רלוונטים ואמרו לי שהגיר של הדגם הזה ''קצת'' חלש. (אין תקלות, חמדולילה וכו') ואם אני רוצה לגרור מדי פעם קרוואן כדאי לי להחליף רכב. שאלתי ובקשתי, למישהו יש ניסיון עם גרירה עם הרכב הזה? לא בא לי להתקע באמצע כביש עם גיר שהתחמם... VID20260520020316.mp4
הודעה אחרונה מאת IsraCar, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 28 צפיות
09-06-2026 15.06.m4a בשניות הראשונות לא רלוונטי אני חושב הרעש בהתחלה כי שמתי את הטלפון על השקית של הווסט מחזיר אור בדלת צד נהג... בחצי דקה בערך מה זה הרעש? לא רציני אבל התחלה של מה? גומיות של משהו? לא בהכרח באמפרים, כביש משובש כזה, הרכב נסע לפני זה 6 ק"מ ככה שלא קר ממש. תודה.
הודעה אחרונה מאת גולדן191, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 14 תגובות
- 482 צפיות
המנוע הוא M272 של מרצדס מ 2008, 3.5 ליטר V6. ב 150 אלף ק"מ האחרונים נורת חוסר שמן התחילה להדלק לפעמים ללא שום סיבה הגיונית (אני משתמש בשמן איכותי סינטטי מלא של מוטול מסדרת 8100 בצמיגות 5-30 ורמת השמן היא ב 2/3 העליונים של הסטיק) ולכן מצוף השמן הוחלף לפני מספר שנים. אחרי ההחלפה הבעיה נעלמה אך בזמן האחרון חזרה שוב. שמעתי כי בעיה כזו יכולה לנבוע מבוצה במנוע, קצת קשה לי להאמין כי מכסה השמן נקי אךאני מכניס את הרכב בשבועות הקרובים לטיפול (300K) וורציתי לדעת אם כדאי כבר על הדרך לבצע "פלאשינג" למנוע. דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 233 צפיות
קיבלתי רכב חדש mg s6 ויש תופעה אקראית שבעת שיחה, הצד השני מפסיק לשמוע אותי כאילו אני על mute. בבדיקה מול פורומים בעולם, התקלה מוכרת ויש עדכון של המערכת. הייתי במוסך מסויים ואמרו שאין פתרון. אני מחפש מוסך מורשה mg שיוכל לעשות לי עדכון תוכנה מבלי להתעצל. כמובן בתשלום שלא יהיה ספק.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
אהלן תמונות מצורפות. R חדשה עם 600קמ על השעון, היום שמתי לב לסימן על אחת הצלחות הקידמיות, עומק ה״גומה״ כ2מ״מ. לדעתי זה נוצר בגלל אבן, או משהו שנתקע ברפידת בלם. השאלה היא האם להוריד את הגלגל ולפרק את הבלמים בשביל לנקות/לבדוק מה נתקע שם או פשוט לשחרר ולהמשיך לנסוע. מה דעתכם? תודה
הודעה אחרונה מאת אייל, -
תיאור הבעיה: החלפתי נוזל קירור לפני 3 חודשים ברכב, על ידי המדריך שמצורף. אינני יודע כמה ליטרים של נוזל נוקזו, כי זה עף לכל עבר. אני חושב שזה סביב 3-4 ליטרים, אבל לא בטוח בכלל. המדריך מעולה למעט דבר אחד: לא מציינים כמה פעמים צריך "לנקז" אוויר מהפקק של מיכל העודפים. בפועל, יצא שממיכל של 5 ליטרים של נוזל קירור PSA Green-Blue 50:50 נשאר לי רק 1.25 ליטר בצד. האם זה הגיוני? כל שבוע אני צריך לתסף כ 30-50 מ"ל, אין לי נזילות מצינור הרדיאטור. ואין לי שמן במים או מים בשמן, בדקתי. אין לי רטיבות בכלל ליד או מתחת פתח צינור רדיאטור. כמה פעמים צריך "לנקז" אוויר? הסיבה שקונים 5 ליטרים היא כי צריך לתסף כ 4 ליטרים סה"כ, נכון? לא בטו…
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 53 צפיות
שלום חברים, פריזבי מוכנים לטפל ברכב רק בראשון לציון שזה רחוק מעט, האם ישנם מוסכים מומלצים באיזור זכרון יעקב? הרכב הוא רנו מגאן rs trophy 2022, מדובר בהחלפת תושבות מנוע שחוקות וגומיות צירייה. מתנצל במידה והשרשור חסר פרטים, אשמח לערוך כנדרש.
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 76 צפיות
בוקר טוב, איזה נוזל קירור ושמן מנוע, נדרש לפי היבואן למלא ברנו אוסטרל 2024? ומהיכן ניתן לקנות אותם באיזור רחובות וגדרה? בנוסף, כל כמה זמן צריך לעשות טיפול לרכב? הרכב כשנתיים וחצי על הכביש, עדיין באחריות יבואן. בתודה רבה לכל העוזרים.
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 116 צפיות
לא הרכב שלי, קיבלתי תיאור חלקי בלבד של הבעיה, אבל אולי אתם תוכלו לעזור. רכב שסוחב לא משהו, ובערך ב-80 קמ"ש ומעלה מתחיל לצאת עשן מהגלגלים ויש ריח שרוף. הראו לי סרטון ואכן העשן יוצא מהגלגלים בוודאות מוחלטת- לא מהמכסה מנוע, אגזוז או מקום אחר. האינסטינקט הראשוני שלי- ברקס תפוס. אבל... הוא היה במוסך כללי כלשהו, אין לו מושג מה עשו שם עד הסוף, אבל כן החליפו לו ברקסים וצלחות. התקלה חזרה כמעט מיד. לכאורה אם יחליפו ברקסים וצלחות ולא בברקס התפוס עצמו, אז לא פלא שזה לא יעזור, אבל מה הסיכוי שהמוסך לא ניסה לטפל בזה ? לדעתי 0. אחרי שהוא חזר למוסך, המוסך היה אובד עיצות וניסה לפנות לבעלי מקצוע אחרים שאולי יודעים איך לפתור את הבעיה. לא הצליח …
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 88 צפיות
שלום לכולם, בפג'ו 208 שנת 2013 מנוע 1.6 נראה (אם כי קשה לשמוע) שהמדחס יוצא לעתים תכופות, ויוצא אוויר לא קר, מדי פעם המדחס נכנס ואז יש אוויר קר, אני מניח שזה חיישן כלשהו? לא הצלחתי מקריאה ברשת להבין איזה, והאם זה אולי שסתום כלשהו שיושב על המדחס או במקום אחר? אני מבין שזה יכול להיות כמה גורמים, אבל אשמח לדעת מה הגורמים שיכולים להיות. תודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 155 צפיות
במוסך (שנחשב טוב) אבחנו דליפה ביחידה פנימית, עלות החלפה כ4,000 ש"ח. עבדו עם גלאי ולא מצאו שום דליפה אחרת. א. האם המחיר סביר? ב. המלצה על מוסך באיזור פ"ת לדעה נוספת? תודה
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 56 צפיות
היי מה נשמע חברה רציתי לשאול אותכם סיינה לא מניע רעש של משאבת דלק ניתקתי קודן האם יכול להיות שיש קודן על המשאבת דלק או שלא אשמח לעזרה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Chmimo, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 46 צפיות
1. נורת מנוע עובדת, בבדיקת מעמיקה (שבוצע ע"י עוני - ניקוי פיח, למי שמכיר) הוא כותב שהתקלה היא בחיישן E-VAP מישהו שמע / מכיר / יודע מה זה וכמה אמור לעלות תיקון לכזה דבר? 2. לפעמים בהתנעת המנוע כשאני מעביר לדרייב או רוורס או כל הילוך אחר הרכב לא עובר, כאילו הגיר לא קולט את ההוראה להעברת הילוך. מה שכן, בהתנעה, הסטרט עובד כמה שניות טובות עד שהוא מדליק את המנוע. וכן, בעבר לפני שהלך לי המצבר לא נסגרו לי אוטומטית חלונות הרכב למרות שמוגדר ברכב כך, וכך גם עכשיו, לא נסגרים אוטומטית בנעילת הרכב. הייתי היום אצל מוסכניק והוא עשה בדיקת מחשב, והוא אומר שחוץ מהחיישן הנזכר לעיל לא מופיע כלום. השאלה, האם זה קשור למצבר או משהו יותר מזה? אשמח לתשובות מהמומחים.
הודעה אחרונה מאת קריקטורה, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 130 צפיות
שלום וברכה לאחרונה התפוצץ לי הצינור לחץ גבוה של הגז של המזגן (מאזדה 3 הצורה הראשונה) זו פעם שניה אחרי שלפני שנה וחצי הוא עבר שיפוץ הזמנתי צינור חדש והרכבתי אותו כשמלאתי גז המוסכניק אמר לי שהוא רותח בצורה יוצאת דופן (ממש כוויה) בחיבור של הרדיאטור הבוס שלו הגיע והוא אמר לו לבדוק את הלחץ ואמר שאם בסביבות 14 פלוס מינוס זה בסדר הוא בדק ואמר שתקין אבל מהפרצוף של הבחור זה היה נשמע שהוא מנפנף אותי כי אין לו כח אשמח אם משהו יוכל לכון אותי אם באמת יש בעיה או שתקין תודה
הודעה אחרונה מאת משה321, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 100 צפיות
יש לי בעיה בפתיחת דלת תא המטען באמצעות הלחצן ע"ג הדלת. תא המטען כן נפתח כאשר לוחצים על הלחצן בשלט. בדקתי את הלחצן עצמו באמצעות מולטימטר (אני הנדסאי חשמל) והוא תקין. בנוסף תאורת המספר (מותקנת מעל הלחצן) עובדת כשורה. אשמח לרעיונות/עצות, תודה.
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 308 צפיות
מדובר על EV3 זה כבר קרה לי 2-3 פעמים. האוטו לא עובר ל D או R אלא ל N במקום. רק לאחר 2-3 כיבויים והדלקות של האוטו עד שזה מסתדר.. אני אדבר עם השירות..... לתוהים. אני כן לוחץ על דוושת הבלימה אבל עדיין זה קורה אבל סך הכל ממש מרוצהה מהאוטו מקווה הם יצליחו לעלות על הבעיה כי זה קורה רק פעם בכמה ימים..
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 156 צפיות
שלום. עצה בבקשה. ברלינגו 2016, 140אלף קילומטר . נורת מנוע צהובה דולקת , risk of filter clogging, ירידת כח ב 2500סלד. לא ניתן לבצע רגנרציה. אחרי שטיפה התקלה חזרה כמעט מייד. יש חשש שגם מערכת האוריאה לא תקינה )כרגע אין נורת אוריאה דולקת(. עצות ? ממליצים על ביטול ?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 210 צפיות
אז מדובר רק בפגוש, בפלסטיק. תמיד יש שאלות בנושא הזה. קניתי צבע בספריי, לכה, אקדח חום נטען מסקינג טייפ. והנה חצי דקה ללא סאונד. נחיה ונראה. זה בהחלט שיפור ניכר לעומת מה שהיה. וכבר חצי שנה אני מתכנן להתמודד בעצמי עם הפגוש והשריטות. צריך לעשות פוליש כי רואים את האיזור שנצבע.. (צבע לבן מטאלי). אם הצבע יתקלף או משהו.. אני כבר אעשה מילוי וליטושים בצורה הרבה יותר מושקעת. מרוצה שניסיתי. @ברווז spray.mp4
הודעה אחרונה מאת saar5555, -
-
- 4 עוקבים
- 2 תגובות
- 103 צפיות
הי חברים שבוע טוב לכולם צריך את עזרתכם , יש לי יונדאי i10 -2019 הידית של הגבהת המושב של הנהג יצאה לי מהמקום , היא עבדה עד לא מזמן ויצאה מהמקום מסתבר פעם אחרונה המושב ירד תקין ואז זה יצא מהמקום המלצות איפה ניתן לתקן את זה באזור נתניה וכמה דבר כזה אמור לעלות בערך? תודה לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 185 צפיות
שלום לכולם, יש לי 2010 CIVIC ואני מעוניין לטפל במכה תקלות. 1. חיישני רווס הפסיקו לעבוד (אין צפצוף ואין התראה) 2. המראה הצד שמאל ליד הנהג אין חשמל והיא לא מתקפלת. 3. שקע AUX עובד, אבל כנראה יש בעייה במגעים וצריך לסדר את החיבור למערכת שמע. תקלות קטנות שאשמח לסדר, ומה סדר גודל העלויות לתיקון? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת shlomiko, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 79 צפיות
המאוורר בהונדה ג'אז היברידי 2012 הלך. אני צריך את החלק הזה: 1J810-REO-0031 הם יודעים מאיפה יכול לקנות את זה? או משופץ? תודה. יהודה
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 130 צפיות
שלום לכולם אני מודה שאני מעט פסיכי וממש חובב מדריכים למשתמש. אני מחכה לקבל מהליסינג ספורטאז' לונג (ובינתיים מתנייד זמנית בג'אקו - קארמה שאבין איזה יופי שלא לקחתי סיני מהליסינג). באתר של קיה מופיע הדגם באזור של ספרי הנהג, אבל אין אפשרות לבחור את שנת 2026 והספר שיש שם תחת 2022+ הוא של הצורה הישנה. הורדתי את ספר הרכב מהאתר הקנדי של קיה (כי להבנתי זה הדגם שנמכר בארץ), אבל ממש הייתי שמח אם יהיה לי את הפסק בעברית עוד לפני קבלת הרכב. הבנתי מקריאה בכמה מקורות שברכב עצמו ניתן לקבל qrcode עם לינק לספר בעברית. האם יש כאן מישהו שיכול לחלוק את הקישור הזה? תודה ובברכת RTFM צביקי
הודעה אחרונה מאת Ctzvi, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 113 צפיות
אהלן, קניתי i20 משומשת שנתון 2024 (גרסאת EUR) ראיתי שבאתר הרשמי של Hyundai יש גרסאת תוכנה 2026 בזמן שאצלי ברכב 2023. האם זה סטנדרטי לעדכן לבד גרסה? אין לי שום בעיה לפרמט דיסק או קי ולהכין הכל לבד, פשוט לא רוצה שבמוסך הרשמי ישגעו אותי אח"כ כי כשהייתי אצלהם לא עדכנו לבד לגרסה חדשה יותר. בתודה
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 204 צפיות
בלי שנגעתי בכלום, הכרטיס לא נקלט יותר וגם לא ננעל. עבדה בלי תקלות שנתיים בדיוק. עריכה: אם התקנתי את ה Electrostatic sticker, אני פשוט מוריד את המצלמה משם וזהו? בלי חוט דנטלי ובלי בלגן? ומתקין את ה Electrostatic sticker החדש שיגיע עם ה Z50 PRO? תודה האם בהחלפה אתם מסירים את הדבק עם חוט דנטלי כמו בסרטון? אני מבין שאני יכול לשלב בין DDPAI Z50 PRO קדמית ל Z50 רגילה אחורית וזה מה שאעשה. אקנה Z50 PRO כנראה.
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 94 צפיות
הסליל בצילינדר 2 מקרטע תקופה ארוכה, מדי פעם המחשב של הרכב זורק תקלה לגביו (החלפתי בין הקוילים, זה אכן הוא) אני צריך סליל הצתה, התקציב לא גבוה, אני מחפש משהו סביר פלוס - מישהו יכול להמליץ על מקום שאפשר להזמין בו ? או על קויל ספציפי שכדאי לקנות? ראיתי ב-cars245 סליל הצתה של בוש במחיר טוב מישהו יכול להמליץ אם כדאי ? ואם זה באמת יהיה בוש מקורי? תודה
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 145 צפיות
לאחר קניית רכב לפני כמה חודשים (יונדאי i10 שנת 2018), ביצעתי טיפול עשרת אלפים לפני טסט. אני רוצה לדעת האם המחיר הגיוני החליפו לי שמן, פילטר אוויר, תוסף לדלק (זכור לי שזה חרטא) ומים על זה כולל עבודה- שילמתי 550 שקלים בנוסף, החליפו לי מגב אחורי ושתי נורות בלם ב100 שקלים המחיר סבבה? פעם ראשונה שלי
הודעה אחרונה מאת PASHUT,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 223 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- GKME
- BoazB11
- Ghost93
- DubelBoom
- Fluffy
- yuvk
- TomerP
- Roy142
- osheri
- hans
- Be roo
- levy